نسخه PC بازی Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD تایید شد

MOH3N_Dark

کاربر سایت
MOF_HD3.jpg

کونامی اعلام کرد نسخه PC بازی Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD آخر ماه جاری بر روی Steam عرضه خواهد شد. همچنین نسخه PC شامل بخش آنلاین جدید Online Leader Board و بخش جدیدی برای مبارزه با باس فایت ها به نام Boss Rush Mode خواهد بود و علاوه بر آن شامل Steam Achievement نیز خواهد بود.
Mirror of Fate HD در اکتبر 2013 بر روی شبکه های Xbox live و PSN عرضه شد و قبل از آن در مارس 2013 برای Nintendo 3DS منتشر شد.

تصاویر بازی:

منبع

بسیار بسیار عالی .... اما الان واقعا؟ :-/ داستانش که کاملا لو رفته برامون، مبارزات و گیم پلی دو و نیم بعدی این بازی انقدر ارزش داره؟!!

بسیار بسیار عالی .... اما الان واقعا؟ :-/ داستانش که کاملا لو رفته برامون، مبارزات و گیم پلی دو و نیم بعدی این بازی انقدر ارزش داره؟!!
اونقدر ارزش نداره، ولی با توجه به گیم پلی کوتاهش ارزش یه بار تموم کردن رو داره. بعضی از Boss Fight هاش هم خوب کار شده. من که خوشم اومد :x

برای کپی بازها معلومه ارزش نداره. اصولا هیچ بازی ارزش نداره ولی برای اونی که میخواد از استیم بخره بینهایت ارزش داره چون بازی های دو بعدی که از قابلیت اچیومنت و آنلاین و لیدربُرد بهره میبرن، توی استیم طرفدارای بی شماری دارن.
داستانش هم اصلا لو نرفته. خودتون رفتین دنبالش و فهمیدین داستان چی بوده وگرنه خیلیا نمیدونن جریان چی بوده.
خودم که دنبالش رفتم ولی فکر کنم داستانی که اول LOS 2 روایت میشه رو هم دیده باشی!
مگر اینکه کسی LOS رو بازی کرده و هیچ چیز دیگه ای از دنیای این بازی ندیده باشه که بعید میدونم.
اون رو همه دیدن ولی ما اقلیتیم نه اکثریت! خیلیا دوست دارن خودشون بازیش کنن و بفهمن داستان چی بوده. الان توی اون توضیحات اول LOS2، شما فهمیدین سایمون کیه و از کجا اومده و شخصیتش چجوریه؟ مسلما نه.
درسته الان ممکنه تاثیر آنچنانی نداشته باشه ولی باز هم بازی کردنش خالی از لطف نیست تا درک بهتری از این سه گانه داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
خودتون رفتین دنبالش و فهمیدین داستان چی بوده وگرنه خیلیا نمیدونن جریان چی بوده
خودم که دنبالش رفتم ولی فکر کنم داستانی که اول LOS 2 روایت میشه رو هم دیده باشی!
مگر اینکه کسی LOS رو بازی کرده و هیچ چیز دیگه ای از دنیای این بازی ندیده باشه که بعید میدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or