چه ربطی داره؟!!!
این GOTY با اون بکی فرق داره،میتونن هر چیزی بزارن اسمشو.مرسوم هست که نسخه کامل بازی+ دی ال سی ها چنین لقبی بگیره.این کجاش مشکل داره؟؟!!
اتفاقا بازی خوبی هم هست،کلی هم طرفدار داره.از لحاظ داستانی هم روش کار شده.
توجه دارید که این بازی فایتینگ هست و اصولا داستان و بخش داستانی وجودش فرقی نداره درسته؟GOTY
من نمیگم این بازی بده.این بازی خوبه ولی در حد GOTY نیست.داستان این بازی حرف خاصی برای گفتن نداره.تنها چیزی که باعث شد بخش داستانی این بازی جذابیت داشته باشه Cut Sense و QTE بخش داستانی این بازیه وگرنه از نظر خود داستان بازی هایی مثل Persona 4 Arena خیلی بهتر از داستان این بازیند
توجه دارید که این بازی فایتینگ هست و اصولا داستان و بخش داستانی وجودش فرقی نداره درسته؟
برای بعضی ها اهمیتی نداره ولی برای بعضی ها اهمیت داره
یکی از نقطه قوت بازی هایی Fighting مثل Mortal Kombat 2011 و Persona 4 Arena همین داستانشونه.اگه این داستان رو نداشتند ممکن بود که متای بایین تری بگیرند
همین Persona 4 Arena به خاطر داستانش باعث شد خیلی از طرفدار های Fighting رو به سمت Persona جلب کنه
اون بعضی ها ممکنه دیدشون کژوال ترین دید ممکن به بازی باشه. ولی اول آخر تاثیری توی بازی نداره.
نقات قوت یه بازی مثل MK توی گیم پلی و خشونتش هست و P4A استودیو پستش Arc System و گیم پلی سریع بیلز بلو مانندش هستش.
یا بازی مثل استریت فایتر اصلا داستان نداره ولی خدای بازی های فایتینگ این نسل بوده. اصلا من نمیفهمم بخش داستانی چیه وقتی همچین چیزی روی آرکید وجود خارجی نداره.
من نمیگم بازی Fighting که داستان نداشته باشه موفق نمیشه.چرا اگه داستان هم نداشته باشه باز هم موفقه نمونش هم Street Fighter IV که شما هم مثالش رو زدید.ولی اگه همین Street Fighter IV داستان داشت خیلی موفق تر میشد خود Capcom هم گفته برای موفقیت بیشتر در سبک Fighting تصمیم گرفته که به بازی هاش Fighting اش بخش داستانی اضافه کنه
شما برید نقد بازی های Fighting شرکت Arc System Work و Mortal Kombat 2011 رو بخونید.میبینید که یکی از نقاط قوت این بازی ها علاوه بر مبارزاتشون،داستان عالیشون هم هست
بازی های Fighting شرکت Arc System Work شخصیت های کمی دارند ولی با همین داستان عالیشون تونستند این مشکل رو برطرف کنند
جنازه میلک شده استریت فایتر 4 متاش بیشتر از Injustice و MK اصلی هستش.یه پیشنهاد دارم دوسته عزیز خودتو به دکتر معرفی کن+بعد MK9 این بهترین فایتینگ هست که خیلی استقبال شده فکر نکنم نظر شخصیت کار درستی باشه:dدر ضمن بازیش فوق حرفهایی هست و میشه رقابت کرد البته خوب بعضی ها مثل شما که فقط با یکی دو دکمه کار میکنن کاملا مسخره هست..
تو این نسل موفق تر از SF IV نیست ولی تو نسل های قبل چرا:dمگه موفقیتی بالاتر از SFIV هست؟ شما دیدتون از پشت تی وی هستش در حالی که معمولا بازی های این مدلی مهمشون روی آرکید هست. آرکید هم که اصلا استوری مد نداره. فقط گیم پلیه.
بودن داستان توی بازی فایتینگ مثل داستان توی پ*رنوگرافی هستش. شاید باشه اما خیلی فرقی نداره ( برگرفته از جان کارمک)
من خودم نقد Blazblue رو برای مجله ایرانی نقد کردم نیازی نیست داستانش رو بخونم. اتفاقا خیلی خیلی هم داستانش رو دوست دارم و به نظرم فراتر از سبکش هست. اما اگر هم نبود فرقی نمیکرد.