نسخه Call of Duty 2017 در مورد بازگشت به ریشه های این سری است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
viet1-min-750x410.png
Activision امروز اعلام کرد که، نسخه 2017 این بازی به ریشه های خود باز می گردد.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق گزارشات منتشر شده Activision امروز اعلام کرد که، در نسخه جدید این بازی که به بدست Sledgehammer Games در دست ساخت بار دیگر مبارزات قدیمی و سنتی مرکز اصلی این بازی خواهند بود.

Activision همچنین در مورد فروش بسیار کم و به دور انتظار Call of Duty: Infinite Warfare صحبت های کرد:

«متاسفانه فضای خارج از زمین دیگر برای طرفداران این سری جذاب نیست و عنوان Call of Duty: Infinite Warfare طبق برنامه ریزی ما، اثر موفقی برای این کمپانی نبود.»

Call of Duty: Infinite Warfare سال گذشته برای پلتفرم های XBOXONE/PC/PS4 عرضه شد.

لینک منبع

خوبه ک متوجه شدن دیگ لازم نیس اینقدر تو فضا سیر کنن
منم موافقم باید برگرده زمان حال + یکم گرافیک ارتقاع پیدا کنه
گیم پلی روان کال اف خوبه
البته برای من همین ک برگرده ب زمان حال کافیه گرافیکش حالا بعدا درست میشه
انگار بعد چندسال قراره دوباره از کال اف لذت ببریم

تو کالاف دیوتی هایی که بازی کردم از نسخه 1 اولین بازیش بازی کردم تا مدرن وار 3
کالاف دیوتی ها بعدیشو دیگه بازی نکردم
تو همه اینا بینشون Call of Duty: World at War بهترینی بود که دیدم , از نظر شخصی من خیلی عالی بود
وقتی روی pc بازی کردم محوش شدم
اگر این جدیده حس این کالاف دیوتی رو بده محشره

آخرین ویرایش:
طبق گزارشات منتشر شده Activision امروز اعلام کرد که، بعد از دیدن موفقیت و محبوبیت Battlefield 1، در نسخه جدید این بازی که به بدست Sledgehammer Games در دست ساخت است، بار دیگر مبارزات قدیمی و سنتی مرکز اصلی این بازی خواهند بود.

حرکت بعدی اکتیویژن کاملا قابل پیش بینی بود. خیلی رو میخواد بخدا :دی

خبر خوشحال كننده اي است
ب نظر نمياد دليل اين تصميم بتلفيلد باشه چون امسال با ريمستر مدرن وارفر متوجه شدن ك سرور هاي اين بازي شلوغ تر از اينفينيت وارفير بودش
و ب نظر مياد اين دليل اصلي بازگشت ب ريشه ها باشه .
البته نه اينكه بتل بي تاثير نبوده ... اما خب ب نظرم دليل اصلي نمي تونه باشه .

Sent from my iPhone using Tapatalk

به شخصه از MW2 به اینور می شه گفت سراغ COD نرفتم، البته بعد تجربه کوتاه MW3! ولی فکر نمی کنم اینا تو 6 ماه بخوان یه بازی بسازن که با توجه به موفقیت BF1 بیان یدفه جامپ کنن سمت جنگ های قدیمی! ساخت بازی به زمان چندین ساله نیاز داره، حتی برای همین COD که خیلی موارد تکراری هم توش هست و این چیزی که امسال می بینیم حداقل خیلی قبل از نمایش BF1 استارت خورده، چه برسه به دیدن موفقیتش.

حالا فارغ از این بحث بازگشت به ریشه ها و ... من از کمپین IW خیلی خوشم امد. وحشتناک عالی بود. خصوصا شروع و پایانش عجیب غریب بود اصلا. ترکیبی از CoD با ME و UC!! هنوز هم معتقدم به عنوان یه IP جدید معرفی میکردن اینو قشنگ تحویل میگرفتنش و اینقدر Underrate نمیشد.

البته در کل من CoD2 رو بهترین CoD میدونم و از اساس فتیش جنگ جهانی دارم. اینکه CoD به جنگ های جهانی برگرده یا حتی بره سراغ ویتنام و جنگ هایی که سر ایده کمونیسم شکل گرفتن برای من خیلی عالیه. حتی ویتنام رو بیشتر میپسندم. ولی IW بازی خوبی بود و در حقش اجحاف شد.

حالا فارغ از این بحث بازگشت به ریشه ها و ... من از کمپین IW خیلی خوشم امد. وحشتناک عالی بود. خصوصا شروع و پایانش عجیب غریب بود اصلا. ترکیبی از CoD با ME و UC!! هنوز هم معتقدم به عنوان یه IP جدید معرفی میکردن اینو قشنگ تحویل میگرفتنش و اینقدر Underrate نمیشد.

البته در کل من CoD2 رو بهترین CoD میدونم و از اساس فتیش جنگ جهانی دارم. اینکه CoD به جنگ های جهانی برگرده یا حتی بره سراغ ویتنام و جنگ هایی که سر ایده کمونیسم شکل گرفتن برای من خیلی عالیه. حتی ویتنام رو بیشتر میپسندم. ولی IW بازی خوبی بود و در حقش اجحاف شد.
موافقم! ايده ها و خصوصا شخصيت پردازي خوبي داشت ( البته به استثناي كاراكتر كيت هرينگتون )
رابطه كاراكتر اصلي و روباته ( ايتن بود فكر كنم ) واقعا خوب بود و البته اندينگ و credit بازي.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or