نسخه ی PS4 و Xbox One عنوان NBA 2k 2014 به ۵۰ گیگابایت فضای هارد داخلی نیاز دارد!

19Rodar

کاربر سایت
nba-2k14-s-next-gen-download-is-bigger-than-lebron-s-ego-1102096.jpg

هم NBA 2K13 و NBA 2K 2014 بر روی Xbox 360 و PS3 با حجم 8 گیگ برای دانلود عرضه شدند اما به نظر می رسد نسخه نسل بعدی این بازی بر روی کنسولهای X1 و PS4 با حجم بسیار بالاتری می باشد.

سایت آمازون اخیرا لیستی اعلام کرده است و گفته است که نسخه PS4 و Xbox one بازی NBA 2K 2014 حداقل به 50 گیگابایت فضای هارد داخلی کنسول نیازمند می باشند.البته این خبر شاید زیاد هم باعث تعجب ما نشود.اگر به ماه فوریه برگردیم ، یوشیدا رئیس استدیوهای جهانی سونی اعلام کرده بود که بازیهای PS4 نیاز به 50 گیگابایت حافظه داخلی دارند.با این حال،این حجم بالای مورد نیاز برای اجرای NBA 2K 2014 بر روی کنسولهای نسل بعد یک خبر بسیار خوشحال کننده است و نشان می دهد چقدر کیفیت این بازی می تواند بر روی X1 و PS4 خوب باشد و این شاید بدین معناست که نسخه های X1 و PS4 این بازی همانند عنوان Fifa 14 برتر از نسخه PC خواهند بود.

نظر شما چیست؟

آخرین ویرایش:
ما برای نصب یک بازی 6 گیگ 2 ساعت باید صبر می کردیم حالا برای 50 گیگ جداقل باید 6 - 7 ساعت صبر کنیم تا فقط نصب بشه

بلوری دو لایه هم دیگه جواب نمیده

ما برای نصب یک بازی 6 گیگ 2 ساعت باید صبر می کردیم حالا برای 50 گیگ جداقل باید 6 - 7 ساعت صبر کنیم تا فقط نصب بشه

بلوری دو لایه هم دیگه جواب نمیده
البته سرعت درایوای بلوری نسل بعد خیلی بالاتره!
ولی من به این فکر میکنم با اینحجم بالا دیگه باید دور دانلود بازیهارو خط کشید! احتمالا آپدیت بازیها هم کمترینش 300-400 مگه

این تازه یه بازی ورزشی هستش خدا به دادمون برسه با آنچارتد 4 و یا مثلا the last of us 2 فکر کنم بره تا 150 گیگ:d
:|
میدونی 150 گیگ یعنی چی؟:دی
شاید تا آخر نسل یه 100 گیگ برسه ولی 150 تا دیگه خیلی زیاده ...
-------------
چه شکلی شده 50 گیگ؟درسته کیفیت از 720 شده 1080 ولی هرجوری بالا پایین میکنم نمیتونم درک کنم اول نسلی یه دفعه انقدر رفته باشه رو حجم :دی
ببین چی کار کرده 2K ...
هرچند ربطی نداره ولی منتظره یه Borderlands هستیم :x

:|
میدونی 150 گیگ یعنی چی؟:دی
شاید تا آخر نسل یه 100 گیگ برسه ولی 150 تا دیگه خیلی زیاده ...
-------------
چه شکلی شده 50 گیگ؟درسته کیفیت از 720 شده 1080 ولی هرجوری بالا پایین میکنم نمیتونم درک کنم اول نسلی یه دفعه انقدر رفته باشه رو حجم :دی
ببین چی کار کرده 2K ...
هرچند ربطی نداره ولی منتظره یه Borderlands هستیم :x

آخه علیرضا آنچارتد 3 واسه PS3 تو همین نسل 50 گیگ بود حجمش حالا تو حساب کن نسل بعد یه بازی ورزشی 50 گیگ حجمشه حجم بازیهای انحصاری و مهم سونی و مایکروسافت چقدر میشه؟حالا شاید 150 رو زیاد گفتم ولی به نظرم همین حدود می تونه باشه:d

آخه علیرضا آنچارتد 3 واسه PS3 تو همین نسل 50 گیگ بود حجمش حالا تو حساب کن نسل بعد یه بازی ورزشی 50 گیگ حجمشه حجم بازیهای انحصاری و مهم سونی و مایکروسافت چقدر میشه؟حالا شاید 150 رو زیاد گفتم ولی به نظرم همین حدود می تونه باشه:d
نمیشه به طور قطع گفت و اینم در نظر بگیر که بازی ها 360 (PS3 رو نمیدونم) فشرده بودن این نسل یعنی یه RDR که 6 گیگ تو 360 حجم داشت تو PS3 10 12 گیگ حجم داشت

من همین الان Uncharted 3 رو بطور دیجیتالی روی PS3 نصب دارم! حجم کل بازی با کات سین های 3D و بخش مولتی پلیر، 34 گیگه!

سونی هم که تا یکی دو سال دیگه بلوری 300 گیگ رو وارد بازار میکنه و مشکلی به خاطر حجم بازی های نخواهیم داشت.

دوستان حجم uncharted 3 حدود ٢٣ گيگ بود و حجم tlou حدود ٢٦ گيگ. هيچ بازي در اين نسل ٥٠ گيگ نبوده. ولي وقتي يه بازيه ورزشي تو نسل بعد ٥٠ گيگه معلوم نيست بقيه چند گيگن؟؟:d اگه فيفا هم ٥٠ گيگ باشه با ٢ تا شاهكار واقعي طرفيم

حجمش از کیلزون 3 این نسل ـم بیشتره :| ! خوب ما ها چجوری نسل بعد بازیای aaa رو دانلود کنیم :| ! ؟ یا 4 میسوزه یا ماها میمیریم از شدت انتظار برای دانلود :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or