نسخه کنسولی Crysis فقط برای دانلود است.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
به دنبال پخش این خبر که نسخه اول Crysis بر روی کنسول های نسل حاضر ارائه خواهند شد و تریلری نیز از این نسخه ها منتشر گردید، EA اعلام کرد که نسخه کنسولی Crysis صرفا برای دانلود خواهد بود.

00925864998417339126.jpg

این بازی فقط بر روی شبکه های Xbox Live و PlayStation Network عرضه میشود و به ترتیب با قیمت 1600 Microsoft Point و 14.99£ در دسترس خواهد بود. همچنین بازی نسبت به قبل توسعه ی بیشتری یافته و امکاناتی همچون پشتیبانی کامل از 3D، نورپردازی بهتر، قابلیت های جدید Nanosuit، وجود CryEngine 3 و غیره در این پورت خواهند بود.

Cevat Yerli مدیر Crytek میگوید: ما به دستاوردهای حاصل از Crysis شدیدا افتخار میکنیم. تیم ما تصمیم به ساخت یک بازی نسل بعد در سبک FPS گرفت و در نهایت توانستیم بازی ای را ارائه کنیم که گیمرها بتوانند سیستم های خود را با آن محک بزنند- و حتی همچنان پس از 4 سال هنوز هم برای برخی همینطور است.
با آوردن بخش Campaign تک نفره ی بازی بر روی کنسول ها، ما باور داریم که باری دیگر استاندارد های جدیدی را در کیفیت بازی های قابل دانلود وارد میکنیم.

Crysis ماه بعد برای Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: x to the z
دوستان کنسولی دانلود کردن ده گیگ خوش بگذره. :d

یک سوال دارم از دوستان کنسولی، مثلا نمی‌شه یک بازی دانلدی رو رایت کنیم از دیسک اجرا کنیم؟

ما از کودکی یاد گرفته ایم که در برابر مشکلات صبور باشیم! صبری حتی بیش از صبر ایوب! دانلود کرایسس هم در برابر صبر ما ایرانیان بسیار ناچیزه! :D

من متوجه یه چیزی نشدم. شنیده بودم بازیها رو XBLA نباید بیش از 2 گیگ باشن. بعد چطوری بازی قراره رو XBLA منتشر بشه؟ یکی منو شفاف کنه لطفه!

اگه بازی حداقل 7.5 گیگ باشه دانلودش شاید برای من یک شبانه روز طول بکشه .... تنها مشکلش اینه که بعد از 24 ساعت دیگه ایکس باکسی برام نمیمونه که بازیش کنم !

چه حالی بده این بازی با کنسول بــه بــه :d
عجب گرافیکی هم داشت . بعضی ها یاد بگیرن واقعا . بلد نیستن بازی بسازن میگن کنسول ضعیف است . Crytek سنگ تموم گذاشته

من متوجه یه چیزی نشدم. شنیده بودم بازیها رو XBLA نباید بیش از 2 گیگ باشن. بعد چطوری بازی قراره رو XBLA منتشر بشه؟ یکی منو شفاف کنه لطفه!

همون Lara Craft هم که آرکید بود بیشتر از 2 گیگ بود . منبعت مشکل داشته :d
الان هم که بیشتر بازی ها روی لایو قرار دارن و میشه خریدشون .

آخرین ویرایش:
من متوجه یه چیزی نشدم. شنیده بودم بازیها رو XBLA نباید بیش از 2 گیگ باشن. بعد چطوری بازی قراره رو XBLA منتشر بشه؟ یکی منو شفاف کنه لطفه!​

اشتباه شنیدی..

ما که نیازی به تحمل نداریم inF2 رو دانلود کردیم.(15GB اما ناقص شد فایلاش)
حالا Crysis که عددی نیست:d
Crysis ماه بعد برای XBL و PSN عرضه خواهد شد.
این درست تره:d
یه سری به Game on Demands بزن.

قیمت مناسبی داره با توجه به اینکه مولتی پلیر نداره
واقعا حیف که مولتی پلیر را واسه کنسولا نمیدن ، چرخه شبانه روزی Crysis بی نظیره ، فقط کافیه جنگلهای بازی را تو شب ، یا طلوع آفتاب را از ساحل ببینید تا به عظمت Crysis پی ببرید

دوستان PS3 باز میتونن از روش زیر برای دانلود های حجیم استفاده کنند: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=43472
من خیلی وقته این کارو میکنم چون ISP ام شبها مجانیه سرعتش هم خیلی بالاس همه ی دانلودها رو میذارم شبها با روش بالا دانلود میکنم مجانی چه 1 مگ چه 20 گیگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or