شایعه نسخه کامل MGS4?

Insomniac

کاربر سایت
MGS4CV.jpg

Hideo Kojima امروز در صفحه ی Twitter خود گفت که در نظر داشته نسخه ای کامل از بازی Metal Gear Solid 4 با پشتیبانی از Trophy و 3D بسازد ولی در حال حاضر این کار انجام نخواهد شد، چون زمان کافی ندارد.

denden_k در Twitter آقای Kojima پرسید که آیا وی قصد ساخت نسخه کامل MGS4 را دارد؟

Kojima در جواب گفت: "من می خواستم نسخه ای کامل از Metal Gear Solid 4 با قابلیت 3D و پشتیبانی از سیستم Trophy بسازم ولی اگر این کار رو بکنم دیگر وقتی برای ساخت بازی جدید ندارم. خوشحال می شم اگر شخص دیگه ای این کارو برای من بکنه."

کس دیگه ای حاضره این کارو بکنه؟!

منبع خبر | لینک Twitter

مخصوصا اگه بازی با Big Boss هم یه تروفیش باشه عالی میشه!:دی احدی نمیتونه پلاتینیومش رو بگیره!:دی

ماکان باز یه چیزی گفتی انقدر MGS این جا خوره داره که 2 روزه پلاتینیومش میکنن یکی خودم .:d فقط برای آنلاینش تروفی نداشته باشه بقیش حله من اعصاب بخش انلاین رو برای گرفتن تروفی با این خط های اینترنت ذغالی ندارم درسته 512 هستش اما بازم در برابر این خارجی ها مثل فوش میمونه .

اما BIG BOSS رو خیلی خوب امدی بازم میشه در مورد MGS داستان نوشت حتی اگه بیاد MGS R راجب بخش ریدن باشه BIG BOSS بازم این وسط مشخص نشده که چیکار کرده تو این دوران .:x

اما BIG BOSS رو خیلی خوب امدی بازم میشه در مورد MGS داستان نوشت حتی اگه بیاد MGS R راجب بخش ریدن باشه BIG BOSS بازم این وسط مشخص نشده که چیکار کرده تو این دوران

نه منظورم ان قسمتی هست که باید بازی رو زیر 5 ساعت و بدون دیده شدن و ... تموم کنی تا بشه با Big Boss بازی کرد! رو این حساب میگم احدی نمیتونه پلاتش کنه!:دی

نه منظورم ان قسمتی هست که باید بازی رو زیر 5 ساعت و بدون دیده شدن و ... تموم کنی تا بشه با Big Boss بازی کرد! رو این حساب میگم احدی نمیتونه پلاتش کنه!:دی

حالت خوبه؟ :دی اگه زیر 5 ساعت بدون Alert, Kill, Recovery Item و مُردن روی سخت ترین درجه یعنی The Boss Extreme*تموم کنی رنک Big Boss میده نه اینکه بتونی تو نقش Big Boss بازی کنی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or