نسخه کامل Hitman: The Complete First Season در تاریخ ۳۱ ژانویه منتشر می‌شود

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
Hitman-First-Season-Disc-Ann_08-31-16.jpg
«اسکوئر انیکس» نسخه کامل و فیزیکی از فصل اول عنوان «هیتمن» به نام «Hitman: The Complete First Season» را در تاریخ ۳۱ ژانویه ۲۰۱۷ برای PS4، Xbox One و PC منتشر خواهد کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

نسخه کامل این عنوان بر روی کنسول‌ها ۵۹.۹۹ دلار / ۴۹.۹۹ پوند / ۵۹.۹۹ یورو و برای رایانه‌های شخصی ۴۹.۹۹ دلار / ۳۹.۹۹ پوند / ۴۹.۹۹ یورو قیمت خواهد داشت.

«Hitman: The Complete First Season» شامل تمامی مکان‌ها (مقدمه، پاریس، ساپینزا، مراکش و بانکوک)، چالش، موقعیت، «Escalation Contract»های طراحی شده توسط سازندگان این عنوان در استدیوی «Io Interactive» و «Contract»های ساخته شده توسط هواداران از زمان عرضه دیجیتالی اپیزود اول این عنوان در ماه مارچ، خواهد بود.

این عنوان در آمریکای شمالی و اروپا در بسته فلزی روز اول (SteelBook Day One Edition) منتشر می‌شود.

علاوه بر موارد ذکر شده، «Hitman: The Complete First Season» شامل محتویات زیر نیز خواهد بود.

• ۳ بسته ماموریت‌های اضافی – شامل ماموریت‌های «The Icon» و «A House Built on Sand» و ماموریت جدید و پیش روی «Landslide»
  • موسیقی اصلی – شامل موسیقی‌های اصلی عنوان «هیتمن»
  • مستند ساخت بازی «هیتمن» - نمایش نقشه سفر (ساخت بازی) از نشان دادن به هوادارانمان پیش از E3 2015، تا عرضه دیجیتالی در سال ۲۰۱۶
  • Requiem Blood Money Pack – شامل لباس معروف و سفید رنگ «Blood Money»، اردک بادی سفید رنگ و تفنگ کروم رنگ ICA
  • نسخه PS4 این عنوان شامل ۶ ماموریت انحصاری به نام «The Sarajevo Six» خواهد بود
«اسکوئر انیکس» همچنین اعلام کرد که محتوای « Requiem Blood Money Pack» پس از ۳۱ ژانویه به صورت دیجیتالی قابل خریداری خواهد بود.

لینک منبع

انصافا خیلی ضایع ست. خودشون بارها اعلام کردن که ۶ مکان رو تا اخر سال عرضه میکنن. واقعا ای پی به این بزرگی رو رسما نابود کردن. نمیدونم با خودشون چی فکر کردن با این سیاست ولی واقعا ایمان اوردم بعضی سران شرکت ها واقعا ای کیوی فوق العاده پایینی دارن.

دوستان من یکم گیج شدم میشه توضیح بدید؟
مگه هر نقشه یک سیزن نبود؟ پس چرا جمع نقشه ها رو تو یه بلوری ریختن باز اسمشو گذاشتن سیزن یک؟یعنی باز هی DLC میخان بدن رو این بازی؟ چند سیزن هستش کلا؟!!

دوستان من یکم گیج شدم میشه توضیح بدید؟
مگه هر نقشه یک سیزن نبود؟ پس چرا جمع نقشه ها رو تو یه بلوری ریختن باز اسمشو گذاشتن سیزن یک؟یعنی باز هی DLC میخان بدن رو این بازی؟ چند سیزن هستش کلا؟!!
هرنقشه اپیزود بود ک جمع میشه میگن سیزن
درواقع قرار بود 6 7 تا اپیزود باشه حالا 4 تا نمیدونم چرا میخواد پک بده
این اپیزودیک کردن بازی ها خیلی چرته واقعا.حداقل برای این جور بازی ها جوابگو نیس

• Like
Reactions: Sony+
هیتمن رو با دستای خودشون له کردن:| کلا این ناشر از نظر سیاست فول اشتباهه. کونامی اینده میزنه.

فعلا تو شرکتها ژاپنی از همشون بهتره.خوب پول پارو میکنه.تنها ناشر شرقی هست که بازی های با کیفیتی با غربی ها ساخته و منتشر کرده

اپیزود کردن یک ip بزرگ هم کار احمقانه ای هست.کلا کار احمقانه ای هست. ربطی به اسکوئر انیکس نداره

این قراره January 2017 عرضه بشه، یعنی 4 ماه دیگه! تا اون موقع هم همه ی اپیزود های این فصل بازی منتشر می شن! کی گفته که قراره با همین 4تا اپیزود عرضه بشه؟!
علاوه بر همه اپیزود ها یه سری ماموریت هایی هم اضافه داره!

از اسم پکیج هم مشخصه که بازی بعد از این هم ادامه داره، همون طور که خبرش اومده بود که سازنده ها هدفشون ساختن 3 تا Season هست.

• Like
Reactions: Spider-Mαn
این قراره January 2017 عرضه بشه، یعنی 4 ماه دیگه! تا اون موقع هم همه ی اپیزود های این فصل بازی منتشر می شن! کی گفته که قراره با همین 4تا اپیزود عرضه بشه؟!
علاوه بر همه اپیزود ها یه سری ماموریت هایی هم اضافه داره!

از اسم پکیج هم مشخصه که بازی بعد از این هم ادامه داره، همون طور که خبرش اومده بود که سازنده ها هدفشون ساختن 3 تا Season هست.
اصلا سوال اینه چرا باید اپیزودیک بشه این جور بازی ؟ مگه Point&clickـه ؟
از همون اول عین آدم وقت میذاشتن کاملش میکردن دیگه :|

من اصلا به این موضوع کاری ندارم، در جواب دوستانی گفتم که می گن قرار بود 6تا اپیزود باشه، پس بقیه کجان و چرا ندادن!

اون موضوع رو هم نمی دونم، اما به نظرم اینطوری وقت بیشتری هست برای کسایی که می خوان همه چلنج های بازی رو هم برن! من به شخصه با این حالت هم مشکلی ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or