نسخه کامل انگلیسی FINAL FANTASY Type-0 منتشر شد + آموزش و لینک

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Type-0-Media.jpg

درود.

طرفداران سری فاینال فانتزی حتما با نسخه FINAL FANTASY Type-0 آشتایی دارند. بازیی که برای PSP عرضه شد و هیچ وقت از سوی اسکوارانیکس نسخه اتگلیسیش منتشر نشد. از 1.5 سال پیش تیمی برای ترجمه کل این بازی وارد عمل شد و امروز بعد از گذشت یک سال نسخه 100% انگلیسی این بازی در دست ماست. این Patch که حجمی 2 گیگی را دارد بسیار آسان با نسخه اصلی بازی مرج میگردد و بعد از چند دقیقه کل بازی شما نسخه انگلیسی به خود می‌گیرد.

من تصاویری از خود بازی که خودم اجراشون کردم براتون به همراه Patch بازی گزاشتم که در زیر می‌تونید دان و مشاهده کنید. بعد از دانلود این پچ، آن را باز نموده و بازی را به آن معرفی کنید. چند دقیقه صبر کنید تا مراحل یکی سازی انجام شود.

دانلود Patch بازی FF Type-0

این نسخه که گذاشتی برای دانلود به راحتی روی PSP اجرا میشه؟؟
سبک این نسخه هم Jrpg ه؟؟؟ داستانش به شماره های قبلی ربط داره؟؟
بله به راحتی روی PSP قابل اجراست. سبک بازی اکشن-ار پی جی هستش. داستان بازی هم ربطی به سری های قبل نداره.

آقا الان این بازی فقط واس psp هست ؟ یا نسخه pc هم داره ؟

این نسخه PSP هست. شما میتونید با شبیه ساز PPSSPP رو PC اجراش کنید. تصاویری که گذاشتم برای همین PC هست.
PPSSPP Downloads

بله به راحتی روی PSP قابل اجراست. سبک بازی اکشن-ار پی جی هستش. داستان بازی هم ربطی به سری های قبل نداره.

این نسخه PSP هست. شما میتونید با شبیه ساز PPSSPP رو PC اجراش کنید. تصاویری که گذاشتم برای همین PC هست.
PPSSPP Downloads
مرسی دوست من بابت پاسخگوییت ، یه سوال دیگه هم داشتم ، چون حجمش زیاده ، ارزش دانلود کردن رو داره ، چون من زیاد اهل Final نیستم و زیاد از RPG خوشم نمیاد ، ولی اگه داستان جذابی داشته باشه ، بدم نمیاد بازیش کنم ، پیشنهاد شما چیه؟؟

مرسی دوست من بابت پاسخگوییت ، یه سوال دیگه هم داشتم ، چون حجمش زیاده ، ارزش دانلود کردن رو داره ، چون من زیاد اهل Final نیستم و زیاد از RPG خوشم نمیاد ، ولی اگه داستان جذابی داشته باشه ، بدم نمیاد بازیش کنم ، پیشنهاد شما چیه؟؟

خواهش. برای کسایی که علاقه دارن به این سری، ارزش دان و بازی رو داره. این نسخه و بیشتر نسخه های جدید فاینال دیگه اون سبک Turn-base‌ـی خیلیا بدشون میومد رو ندارن. داستان خوبی داره هر چند کوتاست ولی خوبه. پیشنهاد نمی کنم چون میگی تا حالا بازی نکردی و خوشت نمیاد (فاینال باز بودی میگفتم دان کن حتما ولی اگه بازی بدی بود یه یه تیم 1 سال وقت برای ترجمش نمیزاشت). گیم پلی بازی موجوده ببین خوشت میاد دان کن.

خواهش. برای کسایی که علاقه دارن به این سری، ارزش دان و بازی رو داره. این نسخه و بیشتر نسخه های جدید فاینال دیگه اون سبک Turn-base‌ـی خیلیا بدشون میومد رو ندارن. داستان خوبی داره هر چند کوتاست ولی خوبه. پیشنهاد نمی کنم چون میگی تا حالا بازی نکردی و خوشت نمیاد (فاینال باز بودی میگفتم دان کن حتما ولی اگه بازی بدی بود یه یه تیم 1 سال وقت برای ترجمش نمیزاشت). گیم پلی بازی موجوده ببین خوشت میاد دان کن.
البته از Crisis Core خوشم اومدا ، اگه مثل اون باشه که خیلی خوبه ، بازم ممنون بابت پاسخگوییت

ممنون برای تاپیکت
این بازی دیگه فایده نداره ادم میره روی پلی4 بازیش میکنه با گرافیک بالاتر تا روی psp کلا خسته نباشه اسکوار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or