نسخه جدید God Of War برای PSP!

farbodkain

کاربر سایت
GOD OF WAR : GHOST OF SPARTA

نوشته Eric Levine // SCEA PR Manager

خیلی خوشحال هستم که همچین خبر هیجان انگیزی را به طرفداران بازی God Of War میدم.بعد از فروش بازی God Of War 3 و هیحان های که این بازی در پی داشت جنگجو اسپارتان ها بر می گرده به کنسول PSP و PSP Goدر بازی God of War: Ghost of Sparta.

فکر نمی کنم لازم به یاددآوری باشه که آخرین دفعه ای که کراتوس را در کنسول پورتابل دیدیم در بازی God of War: Chains of Olympus بود،بازی که از نظر داستان و گرافیک در بین تمام بازی ها می درخشید و همچنان با گذشت زمان در بالاترین Rate قرار گرفته در سایت highest rated PSP title of all-time on Metacritic.com ،خوب سوال اصلی این است که این بار باید انتظار چه چیزی را داشته باشیم؟!

اول از همه باید بگم که توسط همان کمپانی قبلی بازی ارائه میشه یعنی Ready At Dawn Studios،و البته با همکاری نزدیک SCEA’s Santa Monica Studio،پس میشه با اطمینان گفت که همون تیم باهوش و با استعداد Chains of Olympus روی این پروژه کار می کنند.این تیمی است که بخوبی ارزش امتیاز بازی را می دنه و به اندازه کافی تجربه داره که یک بازی بی نظیر را ارائه بده.یک مسئله را که می شه گفت باتوجه به محدودیت این کنسول در رابطه با ویژگی های گرافیکی و رزولوشن تصویر و همچنین محیط بازی فشار خیلی زیادی وجود دارد برای ارائه دادن یک بازی بدون نقص،در حالی است که این تیم در مصاحبه شون اعلام کردن که این بازی فراتر از این محدوده رفته و همچنین 25% مدت زمان داستان بازی افزایش پیدا کرده،اصلحه ها زیادتر شدن،قدرت های جادویی حدید اضافه کردند که قابل استفاده است هر جا و هر زمان که نیاز باشه.
این هم چند تا تصویر از نسخه جدید این بازی:

4576131853_c9047efa13.jpg

4576131731_b01e5d2354.jpg

درباره داستان بازی هم باید بگم که به نحوی به سری های قبل بر می گرده اما از زمانی است که کراتوس در شماره قبل رها میشه،Ghost of Sparta مربوط به زمانی میشه که کراتوس قدرت God Of War را بدست میاره،و در این ماجرا که جلو روش قرار داره کراتوس قدم می زاره به گذشته تاریک و اینکه شایستگی بخشایش خداوند را داره برای رهایی از این کابوسی که در گذشته اش وجود داره.سفر کراتوس از سرزمین گمشدگان آغاز میشه و داستان به وجود امدن تاتو های ری بدنش را باز گو می کنه و جواب خیلی از سوال را توی این قسمت پیدا خواهید کرد

4576131989_dd95be621d.jpg

4576767596_e2e3f19f47.jpg

خیلی داستان ها و مسائل دیگر وجود داره که تا نزدیک شده به E3 در اختیار شما قرار خواهد گرفت امید وار هستیم که بتونیم این بازی را در سال جاری ارائه بدیم اما فراموش نکنید برای اخبار جدید و حزئیات به این سایت http://forums.godofwar.com ها میتونید مراجعه کنید.

آخرین ویرایش:
من تو اون سه تا ستونها گیر کردم هنوز نتونستم ادامه اش بدم ولی واقعاً عالیه بازیش. اگه میشه اونجا رو راهنمایی کنین هر جا درخواست کمک دادم کسی نتونسته درست راهنمایی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or