نسخه جدید Brothers In Arms هم با تاخیر مواجه شد!

Wroth Master

کاربر سایت
کمپانی فرانسوی UBISOFT اعلام کرد که آخرین اثر انها که مربوط به WW II میشه یعنی Brothers in Arms: Hell's Highway با تاخیر دیگر برای تعطیلات امسال عرضه نخواهد شد و به اوایل سال بعد موکول شد.قرار است این بازی بین ماه های January و March سال آینده میلادی برای PS3.X360 و PC عرضه شود.

می توانید لیست کامل بازی های UBI که قرار است در تعطیلات امسال ریلیز بشوند را در زیر ببینید.

PHP:
Assassin's Creed	360, PS3 (PC in 08) 
Beowulf 	360, PSP, PS3 
Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII 	PS3 (available now on 360) 
CSI: Crime Scene Investigation Hard Evidence 	360, Wii 
Haze 	PS3 
Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East 	PC 
Nitrobike 	Wii 
Naruto: Rise of a Ninja 	360 
Rayman Raving Rabbids 2 	DS, Wii 
Chessmaster 	DS, PC 
Cranium Kabookii 	Wii 
Imagine 	DS 
My Coach 	DS, Wii 
Petz 	DS, PS2, PC, Wii

brothers-in-arms-hells-highway-20070822012946432.jpg

آخرین ویرایش:
لابد اينا مدال و ديدن!!!
گفتن اين كه اين شد ماله ما چي ميشه!!!
بزار يه چيزه ديگه اضافه كنيم!!!!
در كل من اين و مدال و از همه بازي ها بيش تر دوست دارم كه داستانشون جنگ جهاني باشه!

لابد اينا مدال و ديدن!!!
گفتن اين كه اين شد ماله ما چي ميشه!!!
بزار يه چيزه ديگه اضافه كنيم!!!!
در كل من اين و مدال و از همه بازي ها بيش تر دوست دارم كه داستانشون جنگ جهاني باشه!

این بازی ده تای مدال رو می کنه! تو جیبش
این قدر بازیش قشنگه که همین الان میاد رقیب برای Halo 3 میشه (یکمی خالی بستم)
بازیش فوق العاده هست کافیه دموی گیم پلی 13 دقیقه اشو ببینی تا بفهمی
تازه این بازی تاکتیکال شوتر هست و ربطی به سبک مدال نداره فقط جفتشون جنگ جهانی دوم هستند

موفق باشید

اين BoA و با اسمشو بزارن Deferment Edition اگه يبار ديگه تاخير بخوره بايد Engine بازي عوض كنن چون UE3 ديگه قديمي شده :cheesygri . بهزادجان ممنون بخاطر خبرت

این هم از شانس بد ماست ما که از بازی جنگ جهانی خوشمون میاد این طوری شد

ولی در کل خیلی بازی خیلی باید باشه که میاد می ترکونه تو عکاش که دیدم این طوری بود

دیگه تاخیر خوردن بازیهای این شرکت به یک اپیدمی و سنت تبدیل شده و اگه تاخیر نخوره باید تعجب کرد نمی دونم چرا از اول اعلام نمی کنن که همون 2008 عرضه میشه که ما اینقدر دلمون رو صابون نزنیم . البته اگه توی نوامبر عرضه میشد امکان فروش کم میرفت چون ماه نوامبر واقعا کولاک و چندین عنوان قراره در این ماه عرضه بشن و فکر کنم دلیل تاخیر هم برای همین باشه Call Of Duty 4 ، Assassin's Creed ، Mass Effect و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or