نسخه جدیدی از Total War در دست ساخت

Apóllōn

کاربر سایت
multitrailer610.jpg

سازنده سری Total War به EuroGamer اعلام کرد: که در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری TotalWar است

Tim Heaton مدیر این استودیو میگوید: "کار بر روی این نسخه از مراحل پایانی تولید Total War: Shogun 2 آغاز شده بود ما به صحبت های طرفداران هاردکورمان گوش میدهیم تا ببینیم آنها چه دوره ی تاریخی را برای این بازی ترجیح میدهند ."

هنوز هیچ جزیاتی از این نسخه فاش نشده است

منبع

• Like
Reactions: "[MTV]" and βehdad
China:Total War ..... make it!
چین و تاریخش اینقدر عظیمه که 10 تا expansion ازش بیرون میاد
4.gif

دوره ی هخامنشی ها را درست کنن
توی total war:alexander بودن،گذاشته بودن تا اسکندر بره bang اش کنه البت...

دوران جنگ های صلیبی :دی خیلی حال می کنم هر چه قدر ازش بازی بسازن کمه :دی

همون Medieval 2 به طور کامل دیگه داشت :d دیگه کامل تر از اون نمیشه :d گرافیک و AI و گیم پلیش هم هنوز عالیه برو بازی کن :d

---------------------------------------
یا چین باشه یا یونان
اما کلا لحظه شماری میکنیم برای Rome 2

قرار بوده قبل از شوگان 2 rome 2 رو بسازن ... ولی مث اینکه نظرشون عوض شد و شوگان رو ساختن ... اگر بخوان طبق خواسته های
گیمر ها بکنن rome 2 بیشترین رای رو اورده ... منم احتمال میدم rome 2 رو به زودی معرفی کنن

بزرگترین امپراطوری جهان هخامنشیان بود بعد روم
چین و... که عددی نبودن!
چینی ها خودشون رو میکشتن تا با ایران رفیق بشن و یکم خودشون رو پیشرفت بدن
اینکه توتال وار ایران رو ول کرد و رفت سراغ چین واقعا جای تاسف برای این شرکته
حتما از امریکا میترسیده

بزرگترین امپراطوری جهان هخامنشیان بود بعد روم
چین و... که عددی نبودن!
چینی ها خودشون رو میکشتن تا با ایران رفیق بشن و یکم خودشون رو پیشرفت بدن
اینکه توتال وار ایران رو ول کرد و رفت سراغ چین واقعا جای تاسف برای این شرکته
حتما از امریکا میترسیده

چی میگی ؟!
جناب ، بزرگترین امپراتوری جهان احتیاج به تحقیق داره که د-و-ل-ت موفق اجازه نمیده کسی بیاد روش تحقیق کنه و 100 البته بازار CA اصلا ایران نیست و طبق تحقیقات اصلا ایران و امپراتوریش برای خارجی ها جالب نیست و اینا هم دیوانه نیستن که یه بازیی بسازن که کسی نخره. همین Shogun 2 با اون همه ژاپنی و بازارش فروشش تا اینجا از همه عنوان هایی که تو اروپا بوده کمتر فروخته ! حالا چه برسه که بیاد تو ایران

تنها قولی که CA داده اینه که تو نسخه های جدید سعی کنن ایران رو واقعی تر بسازن (که اونم به خاطر اعتراض هایی بود که تو فروم CA به خاطر ضعف ایران تو Empire کردیم) وگرنه اصلا در آینده هم این فکر رو خارج کنین که بیان بر اساس ایران بسازن ! نهایتش یه Exp مثل Alexander هست که ایران هم قابل بازیی باشه

حرف های خنده دارم مثل تاسف برای شرکت و ترس از آمریکا و ... هم نزنید !

چی میگی ؟!
جناب ، بزرگترین امپراتوری جهان احتیاج به تحقیق داره که د-و-ل-ت موفق اجازه نمیده کسی بیاد روش تحقیق کنه و 100 البته بازار CA اصلا ایران نیست و طبق تحقیقات اصلا ایران و امپراتوریش برای خارجی ها جالب نیست و اینا هم دیوانه نیستن که یه بازیی بسازن که کسی نخره. همین Shogun 2 با اون همه ژاپنی و بازارش فروشش تا اینجا از همه عنوان هایی که تو اروپا بوده کمتر فروخته ! حالا چه برسه که بیاد تو ایران

تنها قولی که CA داده اینه که تو نسخه های جدید سعی کنن ایران رو واقعی تر بسازن (که اونم به خاطر اعتراض هایی بود که تو فروم CA به خاطر ضعف ایران تو Empire کردیم) وگرنه اصلا در آینده هم این فکر رو خارج کنین که بیان بر اساس ایران بسازن ! نهایتش یه Exp مثل Alexander هست که ایران هم قابل بازیی باشه

حرف های خنده دارم مثل تاسف برای شرکت و ترس از آمریکا و ... هم نزنید !

کی گفته امپراتوری ایران برای خارجی ها جالب نیست؟!
صد سال دیگه هم نخواستیم که خارجی ها بیان برای ما بازی بسازن!
ایرانی اینقدر حقیر؟!
فعلا که فیلمش رو داریم میسازیم بازیش هم ان شاا.. تا چند سال دیگه میسازنیم
تاریخی که خوب بوده و هست اصلا لازم نیست با ساخت بازی خوب جلوه هش بدیم
فقط گفتم اینقدر آدم های ........ هستن که بزرگترین امپراتوری رو ول میکنن و میرن برای چین بازی میسازنن چین چه بخواد چه نخواد برای تعریف تاریخش مجبوره نام پارس رو بیاره مگر اینکه بخواد تحریفش کنه
یه بار تو مدیوال فکر کنم بود که یه ایرانی هم گوشه نقشه بود تو اون بازی وقتی ایران رو میگرفتی تو یه تیکه ای که در مورد اون امپراطوری صحبت میکرد ایرانی ها رو صحرا نشین و پول پرست و وحشی معرفی میکرد! این ها معلومه که از کجا میاد.
بازیسنتره و جای زدن حرف سیاسی نیست برای همین فقط میگم برای بعضیا متاسفم!

برای ساخت بازی از سلسله هخامنشیان یا همون آکامنیان غربی ها! منبع به زبان انگلیسی زیاده نیازی به مجوز گرفتن ازکسی نداره....بنظرمن هم یکی از بزرگترین امپراتوری های دنیا بوده وباید یه گریزی بهش بزنن البته همه چی بستگی به سیاست شرکت سازنده داره ولی من دوست داشتم به همچین چیزی فکر میکردن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or