نسخه جدیدی از بازی Plants vs. Zombies در دست ساخت قرار دارد

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت

شرکت EA به‌تازگی اعلام کرده است که استودیو PopCap Games سازندۀ نسخه‌های پیشین بازی Plants vs. Zombies، در حال ساخت نسخۀ جدیدی از این بازی محبوب است. در ادامه با بازیسنتر همراه باشید
خرید استودیو PopCap Game توسط شرکت EA، یکی از بهترین اتفاقاتی بود که برای این شرکت رقم خورد. بازی Plants vs. Zombies یکی از تحسین شده‌ترین بازی‌هایی است که تاکنون ساخته شده؛ این بازی در سبک استراتژیک Tower Defence (دفاع از قلعه) است که در آن بازیکنان با پرورش و استفاده درست از گیاهان، از ورود زامبی‌های گرسنه به خانه جلوگیری می‌کنند. این بازی برای اولین بار در سال ۲۰۰۹ توسط استودیو PopCap Games منتشر شد و توانست محبوبیت بالایی را بدست آورد. دومین نسخه این بازی با نام...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
شبیه نسخه دو ئه لابد...
واقعا نمیشه نسازنش... من خیلی خوشحال بودم بعد نسخه دو، کردنش شوتر و آوردنش رو کنسول های خونگی
چون فرم تاور دیفنس اش رو با MTX به فنا دادن...به فنا...

شبیه نسخه دو ئه لابد...
واقعا نمیشه نسازنش... من خیلی خوشحال بودم بعد نسخه دو، کردنش شوتر و آوردنش رو کنسول های خونگی
چون فرم تاور دیفنس اش رو با MTX به فنا دادن...به فنا...
نه چندان... به نظر من 2همچنان عالی بود و خیلی حال میداد! با MTX و ایناش هم مشکلی نداشتم و به مشکلم نخوردم...!
من که خیلی منتظرشم:دی

برای طرفدارای سبک شوترش ، گویا GW3 هم در راه است و ایمیل برای امتحان بتای بازی فرستاده بودن برای ملت:دی

نه چندان...

اون "نه چندان ..." اش باعث شد من سه بار بازی رو بریزم رو گوشیم و هر سه بار از یه جایی به بعد به خاطر تکیه احمقانه اش رو MTX بریزمش دور...
بحث سختی هم نیست... خودت میدونی :D فرق سختی و چالش برانگیز بودن بازی با چیدن مرحله جوری که مجبور شی یا خرج کنی یا عین احمقا سگ دو بزنی دیگه خیلی وقته برای من مشخصه :D
====
یه چیزایی درموردش شنیده بودم ولی خیلی radio Silent دارن میبرنش جلو...امیدوارم گیمزکام یه نمایش تر و تمیز داشته باشه :دی

• Like
Reactions: Coma BlacK
من هرچی فکر میکنم نه مجبور شدن به خرج کردن رو یاومه و نه سگ دو زدن توش:D تا آخرشم رفتم:-"
نمیدونم... شاید پیر و فرتوت شدم و حافظم یاری نمیکنه:D
ولی سگ دو زدن میخوای برو 4تا گاچا امتحان کن تا معنی سگ دو زدن رو خوب درکش کنی:D سوسول نباشیم سر بازیا:D (ولی همچنان یادم نمیاد سگ دو توی PvZ2 :D )

گاچاها تکلیفشون مشخصه...:دی
تو اون ها کلا باید قناعت کنی :)) وگرنه دخلت اومده

• Like
Reactions: Coma BlacK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or