نسخه بعدی Battlefield تم نظامی خواهد داشت

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
Battlefield 5 - یا هر نام دیگری که نسخه بعدی عنوان Battlefield خواهد داشت - به تم نظامی باز خواهد گشت.

epo4ze5uuit0kjcxhze8.png

مدیر مالی ارشد EA، آقای Blake Jorgensen، در طی کنفرانس 2014 USB Global Tecnology گفت:" نسخه جدید این سری یک بازگشت به Battlefield های نظامی خواهد بود، اطلاعات بیشتری از آن منتشر می شود."

تمرکز Battlefield 4، و تمام نسخه های گذشته این سری بر روی درگیری ها و جنگ های نظامی بوده است. اما Battlefield: Hardline این روند را تغییر داده است و دارای یک تم پلیسی و غیر نظامی خواهد بود.

در سال 2013 نیز در مصاحبه ای که Patrick Bach انجام داد، درباره با Battlefield 5 گفت :"بازی دارای ویژگی ها و امکانات بیشتر و تخریب پذیری بهتر خواهد بود."

Source 1
Source 2

آخرین ویرایش:
بایدم همچین کاری میکردن این هاردلاین از همون روز معرفیش میدونستم ازش زیاد استقبال نمیشه

از لحاظ گرافیکی نسخه 5 عالی خواهد بود ولی حواسشون باید به باگ باشه.

من بر عکس اکثریتتون واقعا از اینکه hardline نظامی نیست بیشتر خوشم اومده. خیلی متفاوت و خوبه. مهمترین قسمتشم اینه که دیگه داستان و قسمت سینگلش خیلی بهتره .شوتر های نظامی خیلی در پرداخت داستان و سینگل پلیر مشکل دارن

بعضیا طوری نظر میدن که انگار سینگل هاردلاین و تموم کردن رو تمام مد ها! مولتی هم تست کردن و دیدن اصلا به درد نمیخوره! هاردلاین یه تنوع برای این سری و فکر میکنم لازم بوده این تغییرات براش

تو بازیهایی شوتری که تمرکز روی آنلاین هستش، واقعا Battlefield یه سر و گردن بالاتر از بقیه است....خیلی درگیر کننده تر و جذاب تر هستش، برگرده به ریشه های خودش ولی با همون تعداد خیره کننده بازیکن توی Battlefield 4 که باعث شادی هستش.

با اینکه بنظرم نمایشای سینگل Hardline واقعا عالی بوده اما بشدت دوست دارم برگرده به Bad Company و جنگ جهانی و ...! واقعا دلم تنگ شده :(
من زیاد به مولتی بتل علاقه ای ندارم و بخاطر سینگلش دوسش دارم :x

با اینکه بنظرم نمایشای سینگل Hardline واقعا عالی بوده اما بشدت دوست دارم برگرده به Bad Company و جنگ جهانی و ...! واقعا دلم تنگ شده :(
من زیاد به مولتی بتل علاقه ای ندارم و بخاطر سینگلش دوسش دارم :x

مجید ، سینگلش که زیاد مالی نیست!

مجید ، سینگلش که زیاد مالی نیست!
سینگل BFBC2 واقعا عالی بود! بتل 3 ضعیف ترین سینگلو داشت اما مولتیش قوی بود! بتل 4 بنظرم سینگلش قابل قبول بود ولی کوتاه بود اما نمایشای Hardline توی سینگل خیلی خلاقانه و خوب بوده بنظرم!
مولتیشم که بتاش زیاد مورد توجه قرار نگرفت و مولتی بازا انگار زیاد خوششون نیومده!:دی

BF باید به سمت نسخه سوم بره BFBC دیگه جواب گو نیست اگرم بخوان BFBC بدن باید مولتی پلیرش رو یه نسخه کامل مثل نسخه سوم بدن
کی اخه BF رو بخاطر سینگل پلیر بازی میکنه؟اگه میخواید یه سینگل قوی بازی کنید بفکر گزینه های دیگه باشید

BF باید به سمت نسخه سوم بره BFBC دیگه جواب گو نیست اگرم بخوان BFBC بدن باید مولتی پلیرش رو یه نسخه کامل مثل نسخه سوم بدن
کی اخه BF رو بخاطر سینگل پلیر بازی میکنه؟اگه میخواید یه سینگل قوی بازی کنید بفکر گزینه های دیگه باشید
من که از سینگلش لذت میبرم و مشکلی ندارم باهاش حداقل از کال اف بهتره فقط تنها مشکلش برام یکم گیم پلی خشکه و یکمم زود تموم میشه

به شخصه برام بخش سینگ خیلی مهم هستش یک سینگل تقریبا متوسط طولانی جذاب واقعا خاطره ساز میشه برای ادم بخش مولتی هم به قوت خودش باقی بمونه عالیه .در کل امیدوارم سری بتفیلد سری اصلیش تو بخش داستانی هم قوی عمل کنه . hardline هم جذاب هست به عنوان یک اسپین اف ولی کاشکی استدیو به جز visceral میساختش استدیو با استعدادی هست در خلق ip های جدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or