نسخه بعدی از سری بازی های Metro سال 2017 عرضه خواهد شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Metro-2035-e1468915868805.jpg

Dmitry Glukhovsky نویسنده رمان های «مترو» در وبسایت رسمی اش اعلام کرده که، نسخه بعدی از سری بازی های مترو در سال 2017 عرضه خواهد شد.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

Glukhovsky در این وبسایت نوشته است « نسخه بعدی سری بازی های مترو درسال 2017 عرضه خواهد شد.وقتی داستان رمان تمام شود بازی آماده خواهد شد و عصر جدیدی از اکتشافات پیش روست.»

سری بازی های «مترو» براساس رمان های Dmitry Glukhovsky نویسنده معروف روسی ساخته شده است. رمان Metro 2033 در سال 2007 عرضه شد و ادامه آن Metro 2034 در سال 2009 عرضه شد و آخرین قسمت این سه گانه Metro 2035 دهم دسامبر عرضه خواهد شد.

لینک منبع

راجب تاریخ های انتشار دو نسخه قبل اشتباه نمیکنین؟ مترو 2033 سال 2010 عرضه شد و مترو لست لایت هم 2013 یا 2014 بود اگه اشنباه نکنم.

بازم میگم اتمسفر و .. اینا هیج حرفی توش نیست استادن توش توی S.T.A.K.L.E.R
هم نشون دادن اما گیم پلی و شوتینگ بازی خشک هست
لذت بخش نیست باید روش وقت بزارن کسل کننده میشه اینجوری فروششونم بالا میره

بهترین شوتر دوران گیمریم فوق العادست اون اتمسفر دارک و گیراش گیم پلی خوب بازی تلاش برای بقا لول دیزاین خوب واقعا عالیه سری مترو

بازم میگم اتمسفر و .. اینا هیج حرفی توش نیست استادن توش توی S.T.A.K.L.E.R
هم نشون دادن اما گیم پلی و شوتینگ بازی خشک هست
لذت بخش نیست باید روش وقت بزارن کسل کننده میشه اینجوری فروششونم بالا میره
دقیقا با نظرت موافقم.شوتینگ بازی اصلا جالب نبود
صداگذاری اسلحه ها هم خوب نبود.اما جو واتمسفر بازی خوفناک بود.

یکی از بهترین شوترهای تاریخ بازیهای رایانه ای همین Metro بود
داستان عالی
شخصیت پردازی تمام کاراکترها فوق العاده
طراحی محیط بشدت هماهنگ با داستان و کامل کننده
حس ترسی که منتتقل میکرد بشدت اضطراب آور ، چه از لحاظ صداهای محیطی ، چه ز نظر کمبود ابزار بقا
و غیره
>:D<

من فکر میکردم امسال سال Shooter هاست. سال بعد احتمالا خفن تر بشه! :D
Wolfenstein + metro توی یه سال واسه من رویاییه!
انگار اومدن ازم پرسیدن که واسه سال اینده چه شوترهایی میل دارید :D
prey رو فراموش کردی:D، Quake هم با اینکه زیاد امیدی ندارم بهش ( تک پلتفرم، free to play احتمالا، فقط مالتی پلیر ، استفاده از انجین جدید به جز id tech که برای اولین باره عناوین id دارن از یه انجینی به جز انجین داخلی و سنتی خود id استفاده میکنن و این یعنی فاجعه:| و...) ولی خب بازم اسمش گندس بالاخره:D.
در هر حال سال جالبی میشه، اضافه کن به این ها destiny رو که احتمالا اونم سال دیگه میاد، و عناوین معرفی نشده ولی بزرگ مثل بتلفیلد بعدی و...

prey رو فراموش کردی:D، Quake هم با اینکه زیاد امیدی ندارم بهش ( تک پلتفرم، free to play احتمالا، فقط مالتی پلیر ، استفاده از انجین جدید به جز id tech که برای اولین باره عناوین id دارن از یه انجینی به جز انجین داخلی و سنتی خود id استفاده میکنن و این یعنی فاجعه:| و...) ولی خب بازم اسمش گندس بالاخره:D.
در هر حال سال جالبی میشه، اضافه کن به این ها destiny رو که احتمالا اونم سال دیگه میاد، و عناوین معرفی نشده ولی بزرگ مثل بتلفیلد بعدی و...
Prey رو که نمیشه نادیده گرفت، فقط من بهش به عنوان یه شوتر نگاه نمی‌کنم! :D بیشتر واسم مثل شاهکار بعدی Arkane میمونه :D و سبکش رو خیلی به Dishonored نزدیک میبینم.
EA که واسه سال بعد SW Battlefront داره و فک نکنم یه Battlefield دیگه هم باهاش بده بیرون! البته از EA بعید نیست :D Destiny هم رو که امیدوارم یه تغییراتی توش بدن که منم برم سمتش :D
Bethesda مطمئن باش Quake رو نمیاد با دست خودش نابود کنه و واسش خیلی مهمه... ولی سبک و پلتفرم و کلا هدف بازی، با سلیقه من جور نیست متاسفانه...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel
شوتینگ بازی به نظر من اتفاقا بسیار عالی بود :D کاملا حس اسلحه واقعی به آدم دست می داد . دوستان احتمالا زیادی COD بازی کردن انتظار داشتن در صدم ثانیه بشه اومد رو Iron Sight و از 60 کیلومتری هدف رو هد شات کرد و به همین دلیل خوششون نیومده:D

خب مثل اینکه الکی جو گیر شدیم :|:D
بازی سال 2017 عرضه نمیشه!
بیانیه Deep Silver:
You may have noticed some sites have reported that a new Metro game would be released in 2017. Deep Silver has released the following statement
As the exclusive rights holder to videogames set in the Metro 2033 universe, Deep Silver has ambitious plans for the hugely successful Metro series
But just to manage our fans’ expectations – releasing the next Metro game in 2017 is not one of them
When we have more news to share, we will

Thank you for your patience
[-(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or