نسخه اصلی عنوان Doom 2 بر روی فلاپی دیسک، برای فروش گذاشته شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
آیا دوست دارید قطعه‌ای از بزرگ‌ترین بازی دنیا را صاحب شوید؟ طراح بازی فوق محبوب عنوان Doom، آقای John Romero، نسخه اصلی بازی Doom 2 را که بر روی ۵ فلاپی دیسک ساخته‌شده بود را بر روی سایت eBay، به قیمت بالایی برای فروش گذاشته است.

نسخه این بازی ۱.۷ است و بر روی فلاپی دیسک‌های ۳.۵ تنظیم‌شده است که دقیقاً اولین نسخه بازی Doom 2 هست. این حراج امروز به پایان می‌رسد، پس زیاد وقت ندارید که پیشنهاد خود را مطرح کنید، برنده این مزایده می‌تواند این شانس را داشته باشید که فلاپی دیسک توسط خود آقای John Romero امضاء شود.

فروش در سرتاسر جهان در حال اجرا است. John Romero می‌گوید که دیسک‌ها در شرایط خوبی قرار دارند و بازهم اشاره کرد خیلی هم قدیمی هستند.

لازم به ذکر است که پیشنهاد فعلی، $۲,۵۵۰ است.

منبع

Read the whole post here.

رومرو میخواد پول ساخت بازی black room رو اینجوری کاسبی کنه فکر کنم:D.
ولی جدا عجب چیزیه ها، ای کاش شرایطش رو داشتم، خدایی برای یه گیمر اونم فن دو آتیشه DOOM و id و از همه مهمتر علاقه مند به صنعت بازی و هنر اون میتونه بزرگترین و بهترین چیزی باشه که میشه تصور کرد. یه قطعه از تاریخ این صنعت، طلایی ترین قطعه هم هست یه جورایی>:D<

خب واقعا چرا باید به 5 تا فلاپی دیکس اینقدر پول داد
امضا شده ک شده :|
به هر حال چیز کمی هم نیست! :دی
Doom 2 یکی از بزرگترین بازی های تاریخ هست و یه اثر مهم و کلاسیک محسوب میشه و وقتی امضای یکی از سازنده های اصلی بازی روش بیاد، ارزش پیدا میکنه دیگه.

راست میگن چیزی که خار آید روزی به کار آید ، من الان چندتا خار دارم رفته تو چشمم :tearsofjoy: نه کسی میخره نه رایگان قبولش میکنه ، ولی فلاپی در حال حاضر نقش تابلوی داوینچی رو بازی میکنه .
اونموقع با تیپاکس میفرستن یا پیشتاز ؟ :D
نگه داشتن فلاپی دیسک شرایط ویژه ای میخواد ، چون به این قیمت میخرش باید مثل پرستار مراقبت کنه ازش .

آخرین ویرایش:
به هر حال چیز کمی هم نیست! :D
Doom 2 یکی از بزرگترین بازی های تاریخ هست و یه اثر مهم و کلاسیک محسوب میشه و وقتی امضای یکی از سازنده های اصلی بازی روش بیاد، ارزش پیدا میکنه دیگه.
قبول دارم خب بازی بزرگی هست گرچه من بازی نکردم فقط شنیدم:D کلا با سری دووم زیاد حال نمیکنم حتی با نسخه جدید
ولی اخه ب درد نمیخوره
مثلا یبار شنیدم یکی رفته مصاحبه تلویزیونی بعد از یه نوع بود چی بود یه گاز زده بعدا همون نون بردن فروختن میلیونی @-) آخه اون نون ب چ درد میخوره؟ خب گیریم طرف خدای همه چیز دانه و یه گاز از نون زده ک چی بشه:o
کلا احتمالا مشکل از منه اینجور چیزا قبول ندارم:">

قبول دارم خب بازی بزرگی هست گرچه من بازی نکردم فقط شنیدم:D کلا با سری دووم زیاد حال نمیکنم حتی با نسخه جدید
ولی اخه ب درد نمیخوره
مثلا یبار شنیدم یکی رفته مصاحبه تلویزیونی بعد از یه نوع بود چی بود یه گاز زده بعدا همون نون بردن فروختن میلیونی @-) آخه اون نون ب چ درد میخوره؟ خب گیریم طرف خدای همه چیز دانه و یه گاز از نون زده ک چی بشه:o
کلا احتمالا مشکل از منه اینجور چیزا قبول ندارم:">
ببین میدونی مثل چی میمونه؟ مثل اینکه مثلا رونالدو یا مسی بخوان کفش یا پیراهنشون رو به مزایده بزارن، کفش و پیرهن البته که از لحاظ مادی شاید ارزشمند باشه ولی کسی برای اون پول نمیده، اصل اینه که اون کفش مثلا پای مسی بوده، ارزش معنوی داره یه جورایی، قیمت اش قیمت گل ها و بازیسازی های زیبایی هست که بوسیله مسی با این کفش انجام گرفته.
حالا اینجا هم همنطوریه، DOOM به هر حال اگه نگیم بزرگترین و جریان سازترین ولی قطعا یکی از بزرگترین و جریان سازترین بازی های کل تاریخ گیم هست، برای همین برای آدمایی مثل من و هم نسل های من که باهاش بزرگ شدیم و رشد تکنولوژی رو توی هر نسخه اش دیدیم و ازش بی نهاین لذت بردیم و جزو شیرین ترین خاطرات و پاک نشدنی ترین خاطراتمون هست قطعا ارزش خیلی خیلی بالایی داره.

ببین میدونی مثل چی میمونه؟ مثل اینکه مثلا رونالدو یا مسی بخوان کفش یا پیراهنشون رو به مزایده بزارن، کفش و پیرهن البته که از لحاظ مادی شاید ارزشمند باشه ولی کسی برای اون پول نمیده، اصل اینه که اون کفش مثلا پای مسی بوده، ارزش معنوی داره یه جورایی، قیمت اش قیمت گل ها و بازیسازی های زیبایی هست که بوسیله مسی با این کفش انجام گرفته.
حالا اینجا هم همنطوریه، DOOM به هر حال اگه نگیم بزرگترین و جریان سازترین ولی قطعا یکی از بزرگترین و جریان سازترین بازی های کل تاریخ گیم هست، برای همین برای آدمایی مثل من و هم نسل های من که باهاش بزرگ شدیم و رشد تکنولوژی رو توی هر نسخه اش دیدیم و ازش بی نهاین لذت بردیم و جزو شیرین ترین خاطرات و پاک نشدنی ترین خاطراتمون هست قطعا ارزش خیلی خیلی بالایی داره.
چی بگم حتی اون کفش مسی و رونالدو هم برای من ارزش نداره
من خودم با میکرو و سگا بزرگ شدم ولی اصلا با این جور چیزا حال نمیکنم
بهرحال هرکسی نظر و علایقی داره دیگ
حالا اینا ک عرض کردم صرفا نظر شخصی من بود

چی بگم حتی اون کفش مسی و رونالدو هم برای من ارزش نداره
من خودم با میکرو و سگا بزرگ شدم ولی اصلا با این جور چیزا حال نمیکنم
بهرحال هرکسی نظر و علایقی داره دیگ
حالا اینا ک عرض کردم صرفا نظر شخصی من بود
من با شما تا حدودی موافق هستم، ولی به طور کلی ارزش مادی یک شعی به شدت دوست داشتنش و تقاضا برای اون هم وابستست، الان اون کفش مسی و رولاندو برای من هیچ ارزش معنوی نداره، چرا؟ چون از فوتبال متنفرم! بازی DOOM II هم برای کسانی که در جریان تاریخچه و تاثیرش بر صنعت بازی ویدئویی بودند و گیمر محسوب میشند، ارزش زیادی داره، این قیمت هم خیلی زیاد نیست، قطعن یک آدم با وضعیت اقتصادی معمولی یا ضعیف نباید سمت اینجور چیزها بره، ولی اونیکه وضع مالی خوبی داره با پرداخت این مبلغ یک چیز فوق العاده ارزشمند را به دست میاره، بازی اورجینال DOOM II با امضای سازندش، پنجاه سال بعد این اثر میشه یک *عتیقه* !! اون موقع باید قاب کرد زد به دیوار!!

• Like
Reactions: uriel
به نظر من اون فلاپی ها به دردسطل زباله میخوره
محتوای دیجیتالی شون ارزش داره که خب تو سراسر جهان قابل دانلود و در دسترسِ
ی کارت ریج سوپرنینتندو یا آمیگا ارزشش به مراتب بیشتر از اینه

• Like
Reactions: arnino

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or