نسخه‌ی PS4 بازی Watch Dogs ویژگی‌های بیشتری را دربر می‌گیرد

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
watch-dogs-cover-image.jpg

کارگردان هنری استدیوی Ubisoft Montreal، آقای Jonathan Morin به تازگی گفتگویی را با GamesTM مبنی بر بازی Open World این شرکت انجام داده است که در این صحبت‌ها وی بیشتر روی قابلیت‌های نسخه‌ی PS4 این بازی تأکید داشته است. او در این رابطه صحبت‌هایی انجام داد و مدعی بود که سخت افزارهای جدید همیشه با خود چیزهای زیادی می‌آورند که سبب می‌گردد جلوه‌های بصری عنوان Watch Dogs روی کنسول بعدی سونی، از جزئیات بالایی بهره ببرد.

وی می‌گوید: "هنگامی که PS4 رونمایی شد و سونی آن را به نمایش در آورد، احتمالاتی وجود آمد که گرافیک این بازی را به خصوص در سیستم AI ارتقا دهیم و تغییرات زیادی را در آن ایجاد کنید. این در حالی بود که در چهار سال گذشته ما مشابه این کار را انجام می‌دادیم. ما همیشه سعی می‌کنیم که به آینده نگاه کنیم و قصد داریم به این راه هم ادامه دهیم تا دستآوردهای زیادی داشته باشیم که این قضیه باعث می‌شود بازیکنان لذت ببرند."
وی افزود: "بنابراین بهتر است منتظر AIهای بیشتر و بهتر باشید. در نسخه‌ی PS4 عنوان Watch Dogs زمانی که شما هر عملی را انجام می‌دهید، به دقیق‌ترین شکل ممکن قادر به مشاهده‌ی آن هستید. همینطور باید به این موضوع اشاره کرد که جلوه‌های بصری این نسخه، همواره از بهتر است. تیم سازنده‌ی ما به مدت 4 سال روی این اکوسیستم پیچیده کار کرد و اکنون وقت آن است که کارهای خود را پیاده سازی کنیم و سیستم‌های پیچیده‌ای برای AI بسازیم."

به هر حال سخت افزارهای جدید همواره با خود چالش‌های زیادی به همراه دارند که یکی از آن‌ها بهره‌گیری از حداکثر قدرت سخت افزار آن‌ها است.
Jonathan Morin می‌گوید: "معمولاً چیزی که یک دستگاه جدید با خود می‌آورد، قدرت پردازش و حافظه‌ی آن است. اما بزرگترین سرمایه‌گذاری ما، زمان است و کیفتی که از طریق منابع لازم بدست می‌آید."
وی در آخر گفت: "بنابراین نسل جدید نه‌تنها قابلیت‌های زیادی به همراه خود خواهد آورد، بلکه چالش‌های بیشتری را با خود به همراه دارد که مطمئناً برای سازندگان و بازیکنان، هیجان‌انگیز است."

منبع

مرسی. جای این AI بنویس "هوش مصنوعی" که بهتر منظور خبرت رسونده بشه.

تو خبر جوری از هوش مصنوعی صحبت کرده انگار PS3 ,360 , PC از نظر این ویژگی، عقب افتاده هستن :d

نمی دونم چرا همیشه یوبی سافت بر روی کنسولها بیشتر تمرکز می کنه!شاید به این دلیل که بازار کنسولها براش سود آور تره
اما یک نکته در مورد خبر اینکه نسل جدید کنسولها به خصوص PS4 به دلیل حافظه رم 8GB اون هم از نوع GDDR5 باعث می شه که یک انقلاب اساسی در هوش مصنوعی بازیها داشته باشیم
البته این به معنای این نیست که PS4 و XBOX 720 از قدرت گرافیکی پایینی برخوردارند چون چیزی که بارها گفتم اینه که معماری کنسول با معماری PC فرق داره و حتی اگر شاهد سخت افزار ضعیف تری نسبت به PC های High End باشیم در کنسولها اما چون معماری و سخت افزارشون مخصوص بازی سازی هست شاهد گرافیکی بسیار نزدیک به PC های High End و حتی به مراتب بهتر خواهیم بود.
در بازی زیبای Whatch Dogs هم چون سازنده تمرکزش بر روی فیزیک و هوش مصنوعی به گونه خارق العاده ای هست به همین دلیل بر روی کنسولهای نسل بعد بیشترین توانشون رو می گذارند

حرفهای ایشون وقتی قابل قبول بنظر میرسه که بازی مورد نظر فقط و مخصوص و انحصاری برای نسل بعد ساخته بشه. بازی که واسه 9 تا پلتفروم میاد AI پیشرفته‌ـش کجا بود بآو.

دمش گرم اگر این sony نبود این شرکت ها باید چیکار میکردن............فقط تو ایران بازی pc میکنن و کشورهای درحال.......وجهان.............که ایرانم شاملش هست......برا همین کسی رو pc تمرکز نمیکنه سود اوری 0 درصد

کپی شدن بازی 100% انلاین 0% فروش DLC بازم 0% همه به نصبت کنسول گفتم وگر نه 0 % نیست...........:d
خداوکیلی خودت فهمیدی چی گفتی ؟8-|:d
................
هنوز زوده برا نظر دادن و زمان زیادی تا انتشار بازی هست اما وقتی رو PS4 بتونه حداکثر توان را استفاده کنه 100% رو PC هم میتونه به شرطی که درست پرت بشه که البته امیدی از سوی UBISOFT نیست

حرفهای ایشون وقتی قابل قبول بنظر میرسه که بازی مورد نظر فقط و مخصوص و انحصاری برای نسل بعد ساخته بشه. بازی که واسه 9 تا پلتفروم میاد AI پیشرفته‌ـش کجا بود بآو.

رو صدتا پلتفرم بیاد، چه ربطی داره؟

خداوکیلی خودت فهمیدی چی گفتی ؟8-|:d
................
هنوز زوده برا نظر دادن و زمان زیادی تا انتشار بازی هست اما وقتی رو PS4 بتونه حداکثر توان را استفاده کنه 100% رو PC هم میتونه به شرطی که درست پرت بشه که البته امیدی از سوی UBISOFT نیست

مدیران در رابطه با موضوع صحبت کردیم چرا پست من با سابقه هم هستم پاک میشه اما ماله بقیه نه چرا...........اینجا هم نمیزارین حرف بزنیم........:(

عزیز یه کم یکم فکنی می فهمی وقتی میگه ویژه گی های PS4 یعنی نکات و امکاناتی که رو هیچ پلت فورمی نیست.......یعنی تیم برنامه نویسی Sony به استفاده از امکانات خاص و بالابردن کیفیت بازی

و به رخ کشیدن ps4 به اون شرکت همچون گزشته کمک میکنه تا Devkit PS4 رو بهتر درک کننن و ازش تو بازی های ایندشون هم استفاده کنن و این کمک فقط برای Ubi نیست..........

تا اینجا فهمیدی گنگ بود بگو راهنماییت کنم بیشتر............:)

بد میرسیم به pc تنها نکته ای که داره قدرت گرافیکی بازی رویه اونه نه استفاده از امکانات خاص نه میشه به pc کینکت زد نه دسته ی ps4 رو نه امکاناتی که رو کنسول هست رو pc هستش بد رو pc با باگ فراون

پرت میشه سابقه این رو میگه........چون pc بازی رو روی سیستم عامل با همه ی باگها بالا میاره اما رو کنسول اگر باگ بزرگی بیاد متوقف میشه و بازی هنگ میکنه.........باید اگر ps3 باز باشی بارها با

این صحنه روبه رو شده باشی مخصوصا تو انحصاری ها.........:d

و در اخر دوستانی که از صحبت های من اطلاعات میگیرن میتونن لایک بزنن و بحث بکنن.....:bighug:.....و دوستانی که ناراحت میشن فک میکنن باعث دوا میشن میتونن فقط گوش کنن نه اینکه......چون من رو هوا حرف نمیزنم...........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or