نسبت فروش Wii و PS3 در ژاپن 3 به 1 است !

Mil@D-777

کاربر سایت
کنسول شرکت نینتندو همچنان بهترین فروش رو در ژاپن نسبت به PS3 دارد . نسبت فروش کنسول نینتندو و سونی در ژاپن 3 به 1 است . سونی توانسته در طی 4 هفته پایانی (تا 26 آگوست ) تعداد 81.541 کنسول PS3 رو به فروش برسونه در حالی که Wii توانسته در همین مدت زمانی 245.653 هزار واحد فروش داشته باشد . البته فروش PS3 از کنسول مایکروسافت بسیار بهتر است و فقط توانسته با این فروش کنسول مایکروسافت (XBOX360) رو با فروش 11.000 کنسول پشت سر بگذارد .

البته بازار ژاپن یه کم عجیب غریبه...
یادمه یه ماه بود که آمار 10 بازی پرفروش تو ژاپن رو اعلام کرده بودن ، پلتفرم بازی ها به این ترتیب بود:

DS
DS
ٌWii
DS
Wii
Wii
Wii
DS
Wii
DS

:dots:

البته بازار ژاپن یه کم عجیب غریبه...
یادمه یه ماه بود که آمار 10 بازی پرفروش تو ژاپن رو اعلام کرده بودن ، پلتفرم بازی ها به این ترتیب بود:

DS
DS
ٌWii
DS
Wii
Wii
Wii
DS
Wii
DS

:dots:
کلا ژاپنی ها با این جور پلتفرمها و بازیهای مخصوصشون حال می کنند. نمیدونم چرا سلیقه شون اینطوریه.:confused::thinking:

بیشتر کشور های خارجی از جمله ژاپن وقتشون رو صرف درس و علم می کنن ! به خاطر همینه یه کنسول با بازی های چوچیک یا راحت و جیبی بیشتر طرفدار داره !
خدا کنه منو شما عمرمون رو سر بازی های کامپیوتری تلف نکنیم ! دنبال برتری کنسول و بازی باز شدن و اخبار بازی نباشیم ! چون هیچ سودی برای من و شما نداره ! به جز اینکه با اسم سرگرمی و لذت داریم وقتمون رو هدر می دیم ! :arrowd:
اینارو گفتم چون ناسلامتی من و شما مسلمون هستیم !

بیشتر کشور های خارجی از جمله ژاپن وقتشون رو صرف درس و علم می کنن ! به خاطر همینه یه کنسول با بازی های چوچیک یا راحت و جیبی بیشتر طرفدار داره !
خدا کنه منو شما عمرمون رو سر بازی های کامپیوتری تلف نکنیم ! دنبال برتری کنسول و بازی باز شدن و اخبار بازی نباشیم ! چون هیچ سودی برای من و شما نداره ! به جز اینکه با اسم سرگرمی و لذت داریم وقتمون رو هدر می دیم ! :arrowd:
ببخشید اگر شما بازی رو پوچ میدونید پس چرا عضو این سایت شدید و 74 تا هم پست دادید؟درس و علم در جای خودش قرار داره و صد در صد بسیار مهمتر از بازی کردنه.video game هم یه نوع تفریحه مثل فوتبال مثل فیلم,موزیک, کتاب یا هر چیز دیگه.بازی کردن هم اگر از حد تعادل خارج بشه میتونه به ضررمون باشه.

درود،

اول اينکه اون اواتور شما منو ياد اين مسجد ها ميندازه! يه لحظه احساس کردم که اشتباه امدم تاپيک رو ...

سپس، فکر کنم کار شما خنده دار تر از اين باشه که ميآی برای تلف کردن وقت خودت چرنديات ميفرستی! که مثلاً ديگران رو راهنمايی کنی !

شما هم لازم نيست به فکر بچه های اينجا باشی، هرچند من خودم از طرز فکر بعضی از دوستان اينجا ناراضی هستم، ولی به من چه که ديگری چی فکر ميکنه ديگری چی ميخواد و ديگری چيکار ميخواد بکنه !!!!!!!!!!!!!!!!

گويا شما هم از اون دسته از مسلمانان هستيد که دوست داريد عقايد خودتون رو به ديگران تحميل کنيد. حال اون عقيده ميخواد اشتباه باشه که هست!

درضمن، داشتن اطلاعات، و عشق به اون چيز حال ميخواد اون چيز کنسول باشه يا قران يا ... مهم نيست که چی هست اون... مهم اون کلمه عشق هست! که تو نميفهمی و الی همچين چرتی رو اينجا نميفرستادی !

اميدوارم اگر بحثی هست به اينجا نکشی ( اگر فهم داری )، ميتونی پيغام خصوصی بدی.

در آخر، اگر فکر ميکنی ( اگر ميتونی فکر کنی ) که اين انجمن جای مناسبی برای عقايد شما نيست، مسئله اي نيست! ميتونی اين سايت رو برای عقلتون ( اگر داريد ) ناديده بگيريد، ميتونی بری جای که امثال خودت با طرز فکر خودت هستند، چون اينجا کسی بيکار نيست عقايد مزخرف ديگران رو بخونه !

من همه بچه های اينجا رو دوست دارم، به همين دليل انقد تند باهات برخورد کردم !

با اين طرز فکر به کلی آدم توهين کردی ! آيا در دين مبين اسلام، چيزی به اسم احترام به عقايد ديگران وجود نداره جناب مسلمان ؟

درضمن ميگی بنده و شما مسلمانيم، من که مسلمان نيستم!

پيروز باشيد
تورج

به نظر من ژاپنی ها دیوونه نیستن و اگه دیوونه بودن صنعت بازیشون اینقدر جلو نبود! [دو تا شرکت Konami و Capcom رو در نظر بگیرید] ولی یه چیزی رو نمیفهمم که چرا اینا اینقدر NDS و Wii رو دوست دارن!
[درسته Game تو ژاپن بازار فروش وسیعی داره ولی هیچ موقع به پای اروپا یا آمریکای شمالی نمیرسه]

من همه بچه های اينجا رو دوست دارم، به همين دليل انقد تند باهات برخورد کردم !

متاسفانه شما توی این سایت در جای‌گاهی نیستی که با دیگران برخورد کنی. هم‌چنین با اون پستی که زدی هم تاپیکو منحرف کردی، هم به دیگران توهین کردی. پس دو امتیاز منفی به علت توهین به یک کاربر، و یک امتیاز منفی به دلیل انحراف تاپیک دریافت می‌کنی.

ممنون از این‌که در آینده قوانینو رعایت می‌کنی.

متاسفانه شما توی این سایت در جای‌گاهی نیستی که با دیگران برخورد کنی. هم‌چنین با اون پستی که زدی هم تاپیکو منحرف کردی، هم به دیگران توهین کردی. پس دو امتیاز منفی به علت توهین به یک کاربر، و یک امتیاز منفی به دلیل انحراف تاپیک دریافت می‌کنی.

ممنون از این‌که در آینده قوانینو رعایت می‌کنی.

درود،

خوب مثلاً اهميت داره؟
در هر حال، اهميتی نداره اخطار شما، اصلاً account بنده رو ببنديد چون اينطوری بهتره!

ترجيح ميدم جای نباشم که به اين چنين مغز ها بها بدن !

با تشکر !

کم کم از جذابیت کنسول wii کم میشه و این بازی ها هستند که فروش کنسول رو بالا می برند.

مثلا وقتی FF XIII در ژاپن منتشر بشه فروش PS3 دیدنی می شه.مثلا 4 به 1!!!!!!!(پروندم)

شما چی فکر می کنید؟

کم کم از جذابیت کنسول wii کم میشه و این بازی ها هستند که فروش کنسول رو بالا می برند.

مثلا وقتی FF XIII در ژاپن منتشر بشه فروش PS3 دیدنی می شه.مثلا 4 به 1!!!!!!!(پروندم)

شما چی فکر می کنید؟
اگه نینتندو دیگه روی این کنسول نوآوری عرضه نکنه مهمون چند ماهه و بعد از یه مدت به دلیل بازهای سطح پایین خیلی کسل کننده میشه ولی خوب نینتندو خیلی کارها داره براش می کنه مثل همین Wii Fit مطمئنا اگه این نوآوری ها نباشه فروش Wii سقوط خواهد کرد چون واقعا اکثر بازیهاش از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و فقط نوآوریهای این کنسول هستش که اونهارو جذاب کرده و دوم اینکه شرکتها بازیهای اصلیشون رو معمولا برای این کنسول عرضه نمی کنن به دلیل ضعف سخت افزاری و اگر هم عرضه کنن یه نسخه کاملا جدا و معمولا ضعیف از بازی خواهد بود . باید نینتندو می تونه تا چند سال آینده بازم نوآوری برای Wii خلق کنه یا نه .

اگه نینتندو دیگه روی این کنسول نوآوری عرضه نکنه مهمون چند ماهه و بعد از یه مدت به دلیل بازهای سطح پایین خیلی کسل کننده میشه ولی خوب نینتندو خیلی کارها داره براش می کنه مثل همین Wii Fit مطمئنا اگه این نوآوری ها نباشه فروش Wii سقوط خواهد کرد چون واقعا اکثر بازیهاش از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و فقط نوآوریهای این کنسول هستش که اونهارو جذاب کرده و دوم اینکه شرکتها بازیهای اصلیشون رو معمولا برای این کنسول عرضه نمی کنن به دلیل ضعف سخت افزاری و اگر هم عرضه کنن یه نسخه کاملا جدا و معمولا ضعیف از بازی خواهد بود . باید نینتندو می تونه تا چند سال آینده بازم نوآوری برای Wii خلق کنه یا نه .

توو اينكه نينتندو نون نو آوريشو ميخوره كه شكي نيست:love: ولي PS3 اينطوري نميمونه اين تازه داره راه ميوفته اولش سوني هميشه كنسولاش اينطوري راه ميوفتن:-" PS2 رو ببين اونم اولش يه ذره طول كشيد شركتا باهاش راه بيان بعد ديدي كه چه جوري شد؟/:) 150 مليون كنسول PS2 فروخته شد:eek::love: اگه توو ژاپن يه كنسول راه بيفته خود به خود باعث ميشه شركتاي ژاپني بازي هاي توپ رو واسش انحصاري كنن بعد بقيه گيمر هاي دنيا هم واسه اون بازي ها هم كه شده ميرن PS3 ميگيرن:-" ولي الان مشكل اصلي كپي خور نشدن PS3 هستش كه اونم اينجوري كه معلومه هكرها دمشون گرم انگار كم كم دارن يه كارايي ميكنن:love:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or