بیشتر کشور های خارجی از جمله ژاپن وقتشون رو صرف درس و علم می کنن ! به خاطر همینه یه کنسول با بازی های چوچیک یا راحت و جیبی بیشتر طرفدار داره !
خدا کنه منو شما عمرمون رو سر بازی های کامپیوتری تلف نکنیم ! دنبال برتری کنسول و بازی باز شدن و اخبار بازی نباشیم ! چون هیچ سودی برای من و شما نداره ! به جز اینکه با اسم سرگرمی و لذت داریم وقتمون رو هدر می دیم ! :arrowd:
اینارو گفتم چون ناسلامتی من و شما مسلمون هستیم !
درود،
اول اينکه اون اواتور شما منو ياد اين مسجد ها ميندازه! يه لحظه احساس کردم که اشتباه امدم تاپيک رو ...
سپس، فکر کنم کار شما خنده دار تر از اين باشه که ميآی برای تلف کردن وقت خودت چرنديات ميفرستی! که مثلاً ديگران رو راهنمايی کنی !
شما هم لازم نيست به فکر بچه های اينجا باشی، هرچند من خودم از طرز فکر بعضی از دوستان اينجا ناراضی هستم، ولی به من چه که ديگری چی فکر ميکنه ديگری چی ميخواد و ديگری چيکار ميخواد بکنه !!!!!!!!!!!!!!!!
گويا شما هم از اون دسته از مسلمانان هستيد که دوست داريد عقايد خودتون رو به ديگران تحميل کنيد. حال اون عقيده ميخواد اشتباه باشه که هست!
درضمن، داشتن اطلاعات، و عشق به اون چيز حال ميخواد اون چيز کنسول باشه يا قران يا ... مهم نيست که چی هست اون... مهم اون کلمه عشق هست! که تو نميفهمی و الی همچين چرتی رو اينجا نميفرستادی !
اميدوارم اگر بحثی هست به اينجا نکشی ( اگر فهم داری )، ميتونی پيغام خصوصی بدی.
در آخر، اگر فکر ميکنی ( اگر ميتونی فکر کنی ) که اين انجمن جای مناسبی برای عقايد شما نيست، مسئله اي نيست! ميتونی اين سايت رو برای عقلتون ( اگر داريد ) ناديده بگيريد، ميتونی بری جای که امثال خودت با طرز فکر خودت هستند، چون اينجا کسی بيکار نيست عقايد مزخرف ديگران رو بخونه !
من
همه بچه های اينجا رو دوست دارم، به همين دليل انقد تند باهات برخورد کردم !
با اين طرز فکر به کلی آدم توهين کردی ! آيا در دين مبين اسلام، چيزی به اسم احترام به عقايد ديگران وجود نداره جناب مسلمان ؟
درضمن ميگی بنده و شما مسلمانيم، من که مسلمان نيستم!
پيروز باشيد
تورج