pedramcyrus کاربر سایت Nov 7, 2011 #1 سلام آقا میخواستم بدونم نرم افزاری مثل f-r-e-e g-a-t-e یا u-l-t-r-a s-u-r-f برای IOS هست ؟ لطفا معرفی کنید. نمی خوام با V-p-n کانکت بشم سرعتش خیلی بده لعنتی !!! )x
سلام آقا میخواستم بدونم نرم افزاری مثل f-r-e-e g-a-t-e یا u-l-t-r-a s-u-r-f برای IOS هست ؟ لطفا معرفی کنید. نمی خوام با V-p-n کانکت بشم سرعتش خیلی بده لعنتی !!! )x
Silent Storm کاربر سایت Nov 7, 2011 #2 دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم نه نیست . ولی چیز پی خود ایفون خیلی عالیه سرعتش بستگی به سرور چیز پی داره . ما که راضی هستیم...! b-)
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم نه نیست . ولی چیز پی خود ایفون خیلی عالیه سرعتش بستگی به سرور چیز پی داره . ما که راضی هستیم...! b-)
Ἁlireza کاربر سایت Nov 7, 2011 #3 نوشته شده توسط pedramcyrus: سلام آقا میخواستم بدونم نرم افزاری مثل f-r-e-e g-a-t-e یا u-l-t-r-a s-u-r-f برای IOS هست ؟ لطفا معرفی کنید. نمی خوام با V-p-n کانکت بشم سرعتش خیلی بده لعنتی !!! )x بیشتر... فکر نکنم ! من خودم دنبالش بودم پیدا نکرد! Spoiler درضمن اگه تو تاپیک مشکلات و سوالات میپرسیدی جواب داده میشد !
نوشته شده توسط pedramcyrus: سلام آقا میخواستم بدونم نرم افزاری مثل f-r-e-e g-a-t-e یا u-l-t-r-a s-u-r-f برای IOS هست ؟ لطفا معرفی کنید. نمی خوام با V-p-n کانکت بشم سرعتش خیلی بده لعنتی !!! )x بیشتر... فکر نکنم ! من خودم دنبالش بودم پیدا نکرد! Spoiler درضمن اگه تو تاپیک مشکلات و سوالات میپرسیدی جواب داده میشد !