D dadasalam کاربر سایت Sep 19, 2011 #1 سلام دوستان میخاستم ببینم همونطور که بازیو کپی میکنیم روی هارد همون فایل ها را باید دقیق همونطوری روی بلوری رایت کنیم؟ داشتن Key چیه؟
سلام دوستان میخاستم ببینم همونطور که بازیو کپی میکنیم روی هارد همون فایل ها را باید دقیق همونطوری روی بلوری رایت کنیم؟ داشتن Key چیه؟
D dadasalam کاربر سایت Sep 20, 2011 #2 یعنی واقعا هیچکی نمیدونه چطوری بازی پی اس 3 را رایت میکنند رو بلوری بعد کپی میکنند رو دستگاه از رو بلوری ؟
یعنی واقعا هیچکی نمیدونه چطوری بازی پی اس 3 را رایت میکنند رو بلوری بعد کپی میکنند رو دستگاه از رو بلوری ؟
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Sep 23, 2011 #3 خوب هنوز راهی پیدا نشده که کسی و یا شخصی پیدا بشه رایت کنه و استفاده کنه توی دستگاه متاسفانه
Mini3oy WikiVB سابق کاربر سایت Sep 23, 2011 #4 دوست عزیز این سوال رو از طریق پ.خ از از دوستمون پیام مذکوری مدیر سایت مانیا سافت بپرس حتما به جوابت میرسی .
دوست عزیز این سوال رو از طریق پ.خ از از دوستمون پیام مذکوری مدیر سایت مانیا سافت بپرس حتما به جوابت میرسی .
Fallen Soul کاربر سایت Sep 23, 2011 #5 قبل از زدن تایپیک میتونین 10-30 دقیقه تو گوگل جست و جو کنید . الان من این سایت رو پیدا کردم : لینک تو PS3HAX هم بگرین حتما هست .
قبل از زدن تایپیک میتونین 10-30 دقیقه تو گوگل جست و جو کنید . الان من این سایت رو پیدا کردم : لینک تو PS3HAX هم بگرین حتما هست .