immortals کاربر سایت Mar 15, 2013 #1 با سلام............ کسی میتونه با تصویر نحوه درست کردن اسلحه های مختلف رو بیان کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی گیج کننده هستش!!!!!!!!!!!!!!!!! در ضمن اون رباته چه کاربردی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نوشته های بازی تار هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(ps3) با تشکر
با سلام............ کسی میتونه با تصویر نحوه درست کردن اسلحه های مختلف رو بیان کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی گیج کننده هستش!!!!!!!!!!!!!!!!! در ضمن اون رباته چه کاربردی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نوشته های بازی تار هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(ps3) با تشکر
HosseinBrusli کاربر سایت Mar 15, 2013 #2 خیلی راحته . چی میخوای بگو راهنماییت کنم ---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ---------- اول اینجارو بخون : [h=3]راهــی بــرای فــرار نــیـست " نقدی کامل بر Dead Space 3 "[/h] اگه جواب سوالت رو در باره روبات یا ... نگرفتی بعدتو پروفایلم بپرس راهنماییت کنم . اوکی ؟!
خیلی راحته . چی میخوای بگو راهنماییت کنم ---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ---------- اول اینجارو بخون : [h=3]راهــی بــرای فــرار نــیـست " نقدی کامل بر Dead Space 3 "[/h] اگه جواب سوالت رو در باره روبات یا ... نگرفتی بعدتو پروفایلم بپرس راهنماییت کنم . اوکی ؟!