وقتي اون صفحه اومد كه فايل توش پخش ميشه ok رو بزن.من که نتونستم با این برنامه فایلها را تبدیل کنم.
وقتی که از منوی فایل open را می زنم و یک فایل mp2 را باز می کنم یک صفحه می یاد و فایل تصویری پخش می شه وچیزی برای تبدیل نداره وقتی می بندمش جایی نمی بینم که فایل که انتخاب کرده باشم اونجا باشه و من تبدیل کنم . لطقا دوستان یه راهنمایی کنن منو
من همه برنامه های تبدیل رو تست کردم و در نهایت به دوتاشون رسیدم که از همشون بهتر بودن یکی Xvid4PSP که برای تمام پسوندها عالیه و Clone DVD mobile که برای تبدیل دی وی دی ها فوق العاده هست باید باهاشون کار کنی تا قلقشون دستت بیاد
Clone DVD mobile=>http://www.slysoft.com/en/download.html

كاريش نميشه كرد حتما بايد نصبش كني.من این Xvid4PSP رو دانلود کردم بعد از نصب کردن میگه باید framework3.0 داشته باشی بعد گشتم از گوگل گیر آوردم و حدود 3 مگ حجمش بود بعد تازه این که نصب میشه شروع میکنه به دانلود یه فایل 60 مگی!!!!!!
کاریش نمیشه کرد؟! چون شدیدا به این برنامه نیاز دارم!
رزولوشن 720x480 چيز جديدي نيست كه در 3.51 اضافه شده باشه. اين رزولوشن از فريمور 3.30 به بعد اضافه شد.
براي تبديل هم از اين برنامه كه لينك ميدم استفاده كن :
دانلود
خودم از اين برنامه استفاده ميكنم و با رزولوشن 720x480 هم از همون 3.30 به بعد تبديل كردم كاملا هم جواب ميده و كيفيت فوق العاده اي هم بهت ميده.
راهنمايي براي تبديل:
بعد از اين كه برنامه رو اجرا كردي و فايل تصويري رو Open كردي Format رو روي Mp4 PSP 3.30 قرار بده و در قسمت Resize هم Resolution رو روي 720x480 بذار و تبديل كن.
بعد از تبديل هم در پوشه زير كپي كن:
X:\VIDEO