نام Agent در رزومه کاری یکی از کارمندان Rockstar.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

این گونه که مشخص است اخبار و شایعات در رابطه با Agent تمامی ندارند.با این که چندی پیش Rockstar اعلام کرده بود فعلا خبری از Agent نیست اما اخیرا در رزومه کاری یکی از کارمندان Rockstar New York نام بازی Agent به عنوان بازی ای در حال توسعه در کنار Grand Theft Auto 5 آمده است.
با این تفاسیر امکان دارد بازی هنوز در حال ساخت باشد ولی چیزی که با اطمینان میشود گفت عرضه آن در تاریخی نزدیک نخواهد بود.
دو سال پیش رییس Take Two یعنی Strauss Zelnick در مورد Agent تنها به این جمله بسنده کرده بود که بازی در حال توسعه می باشد اما بعد از آن هر کس سوالی در مورد بازی از Take Tow یا Rockstar می پرسید با جواب "فعلا چیزی برای نمایش وجود ندارد" روبرو می شد.
شروع کار Agent در سال 2003 برای PS2 و XBOX بود که پس از مدتی پروژه به حالت تعلیق درآمد,پس از آن در کنفرانس سونی در E3 سال 2009 به طور رسمی معرفی شد و اعلام شد برای PS3 به صورت انحصاری عرضه خواهد شد اما پس از آن پروژه به طور کامل در سکوت فرو رفت.

منبع

این Agent من همیشه فک میکنم که توهمیست ساخته ی ذهن خودم :| :دی
از کارمندان Rockstar New York نام بازی Agent به عنوان بازی ای در حال توسعه در کنار Grand Theft Auto 5 آمده است
Rockstar New York کیه دیگه؟! :-? تا اونجایی که من میدونم یه همچین استودیو نداریم :دی
فقط یه Rockstar New England داریم که اسمش شبیه اینه :دی
منبع هم همین Rockstar New York زده ها ، ولی سواله دیگه یهو برا آدمیزاد بوجود میاد :دی

این گونه که مشخص است اخبار و شایعات در رابطه با Agent تمامی ندارند.با این که چندی پیش Rockstar اعلام کرده بود فعلا خبری از Agent نیست اما اخیرا در رزومه کاری یکی از کارمندان Rockstar New York نام بازی Agent به عنوان بازی ای در حال توسعه در کنار Grand Theft Auto 5 آمده است.
با این تفاسیر امکان دارد بازی هنوز در حال ساخت باشد ولی چیزی که با اطمینان میشود گفت عرضه آن در تاریخی نزدیک نخواهد بود.
دو سال پیش رییس Take Two یعنی Strauss Zelnick در مورد Agent تنها به این جمله بسنده کرده بود که بازی در حال توسعه می باشد اما بعد از آن هر کس سوالی در مورد بازی از Take Tow یا Rockstar می پرسید با جواب "فعلا چیزی برای نمایش وجود ندارد" روبرو می شد.
شروع کار Agent در سال 2003 برای PS2 و XBOX بود که پس از مدتی پروژه به حالت تعلیق درآمد,پس از آن در کنفرانس سونی در E3 سال 2009 به طور رسمی معرفی شد و اعلام شد برای PS3 به صورت انحصاری عرضه خواهد شد اما پس از آن پروژه به طور کامل در سکوت فرو رفت.

منبع

فعلا که راک استر تو E3 حضور پیدا نمیکنه که بخواد توضیحی بده ، به احتمال قوی پاسخ نهایی رو باس از TakeTwo گرفت!!!!:|

Rockstar New York کیه دیگه؟! :-? تا اونجایی که من میدونم یه همچین استودیو نداریم :دی
منبع هم همین Rockstar New York زده ها ، ولی سواله دیگه یهو برا آدمیزاد بوجود میاد :دی

به استناد ویکی همون دفتر مرکزی Rockstar هست!!!:d
Rockstar Games is a multinational video game developer and publisher based in New York City, owned by Take-Two Interactive following its purchase of British video game publisher BMG Interactive.

همونطور که چندی پیش تو شایعه ها خوندیم احتمال 70% سه بازی AGENT,FF XIII VERSUS,THE LAST GUARDIAN در نهایت به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهند شد تا فروش هر چه بیشتر PS4 رو پشتیبانی کنند

زجر انتظارشو ما میکشیم اونوقت نوه هامون باید بازی کنند:|
10 سال میگذره و بعد از این هم خدا میدونه چندسال باید بگذره تا یه اسکرین شات بدن بیرون
البته تجربه ثابت کرده که راکستار شرکتی نیست که بخواد عنوانی رو کنسل کنه:x

از تو دیگه بعید بود :|
rock star NYC همونجایی که آقاهام Dan Houser و Sam Houser تشریف دارن :d

---------- نوشته در 11:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 AM ارسال شده بود ----------

من نمیفهمم وقتی کل استودیو های *R دارن روی GTA 5 کار میکنن چرا ملت یهو یاد agent افتادن؟ :-/

من نمیفهمم وقتی کل استودیو های *R دارن روی GTA 5 کار میکنن چرا ملت یهو یاد agent افتادن؟ :-/

به خاطر اینکه راکستار معمولا IP کم معرفی میکنه و معمولا روی IP های مثل GTA و ... کار میکنه بعد از عرضه red dead ملت حال کردن که IP جدید از راکستار چقدر میتونه عالی باشه .:d

هرچند من خودم با کارهای راکستار خیلی حال میکنم برای همین خیلی حال میکنم میبینم انقدر استدیو خلاقی هستش چی میتونه باشه IP جدیدی که خلق میکنن .;)

اقا اصلا قشیه بازی چی هست ؟؟؟؟
اون موقع که معرفی شد ازش عکسی یا تریلری نیومد ؟؟؟؟؟ میشه بذارید
تنها چیزی که اومد همین
iu3djdk2hxoqls1w27m.jpg
تو سایت دَدیش هم تنها چیزی که هست همین عکسه و یه Coming Soon :| :دی
Agent

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or