درود.
شاید تا همین ساعاتی پیش بیشتر طرفداران MGS فکر میکردند اقای David Hayter هنوز در پروژه جدید کوجیما یعنی Metal Gear Solid V: Phantom Pain جای دارد، شاید فکر میکردند این نیز یک بازی زیرکانه از سوی کوجیما باشد یا یک دروغ اول اپریلی! ولی امروز اقای Hayter در نامهای بلند بالا پیرامون نبودنش در این بازی با طرفدارن صحبت کرد. وی که در سخنانش معلوم است از این بابت بسیار ناراحت است در ادامه گفتههای خیش اذعان کرده است که به هیچ عنوان خبر نداشته است که کسی دیگری قرار است جای وی صدای Snake را صحبت کند.
"نزدیک به 8 ماه بود که به خاطر کارگردانی اولین فیلمم (فیلمی با نام Wolves که احتمال میرود امسال به نمایش در آید) در شهر Toronto (شهری در کانادا) بودم. در تعطیلات ماه December برای استراحت به خانهام در لسانجلس امدم که عید را انجا باشم، ان موقع بود که فهمیدم جلسات ضبط بازی MG:V شروع شده است."
ولی من چیزی پیرامون این که به من در این بازی نیاز هست و یا خیر چیزی نشنیدم.
من هم با شخصی که در این پروژه حضور داشت تماس گرفتم، و برای صرف ناهار به بیرون رفتیم. در انجا بود که وی به من گفت در این بازی به شما نیازی نداریم، دلیل و چیزی دیگری نیز به من نگفت. همین قدر بود.
بعداز ان به خانهام در Laurel Canyon رانندگی کردم، در طول مسیر تمام فکرم به اسنیک بود.
صمیمی بگویم، عاشق این هستم که جزوی از دنیای Metal Gear باشم. نوآوری های تکنولوژیکش، گیمپلیش، و به پیامهای سیاسی که به بیینده الغاء میکند علاقه دارم. ولی بیشتر همه اینها من عاشق هواداران بازی متالگیر هستم. پارسال در Fan Expo شهر ونکور وقتی با دو مرد بالغ اشنا شدم و صحبت کردیم انها همینطور اشک میریختند.
همینه...[Snake] نقشی عالی و شخصیتی نادر. همه باعث میشود بدانید که یک اثر را به جا گذاشتهاید.
وی در ادامه سخنانش پیرامون دیگر کارهای خود صحبت کرد و پایان نیز اذعان کرد.
بیخیال... 15 سال بودن در پروژه و 9 بازی، تحمل ضربه این بار بسیار دشوار است.
اگر با من بود، این شخصیت را تمام طول عمرم صداگذاری میکردم. شنیدن صدا اسنیک که از گلوی فرد دیگری بیرون میآید و ان فرد شما نیستید، راستش را بخواهید من را کمی ناخوش میکند. واقعیت این است که انتخاب صدا دست من نیست، و هرگونه تصمیم گری پیرامون اینکه چه کسی صداگاری را انجام دهد دست کوجیما و شرکت Konami است و البته این امر منطقی میباشد.
سخنان پایانی اقای David Hayter نیز اینگونه بیان شد.
دوست ندارم مردم فکر کنن من انها از قصد ول کردم، نه. میدانم دلم برای این کارکتر و این کار بسیار تنگ میشود.
بهترین آرزوهارا برایتان خواستارم.
David Hayter اول اپریل سال 2013
David Hayter