ناراحتی Jack Tretton از کمبود PlayStation 4 در آمریکای شمالی

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PS4-Displayt-2-600x400.jpg

رئیس شرکت PlayStation در آمریکا، آقای Jack Tretton اعلام کرده اند که PlayStation 4 در آمریکای شمالی رو به اتمام است و از اینکه نمی توانند به نیاز تمامی مشتریان پاسخ گو باشند ناراحت هستند.
ایشان در پادکست PS Blog US گفته اند:
آن بیرون عرصه رقابت است. چیزهای زیادی وجود دارد که مردم می توانند بابت آن پول دهند مخصوصا در تعطیلات کریسمس که سالی فقط یک بار اتفاق خواهد افتاد. برای همین شما می خواهید از این فرصت نهایت استفاده را ببرید.من قلبم می شکند زمانی که یک نفر $400 در دست خود دارد و و خواستار PS4 است و ما نمی توانیم به او چیزی تقدیم کنیم.
از طرفی دیگر آقای Andrew House اعلام کرده اند که به اندازه کافی PS4 در فروشگاه ها برای تعطیلات وجود دارد. آقای Tretton شایعه عرضه PS4 های بیشتر توسط سونی را نیز رد کرده اند.
VG247

آقایJack Trettonاعلام کرده اند که PlayStation 4 در آمریکای شمالی رو به اتمام است و از اینکه نمی توانند به نیاز تمامی مشتریان پاسخ گو باشندناراحت
هستند.
میگم اشکال نداره جک..مگه آسمون به زمین افتاده که اینجوری ناراحتی...دوباره انقدر تولید میکنین که نگو و نپرس:))...
ماها فعلا باید Wallet هامون رو چک کنیم!!:-"

آخرین ویرایش:
سلام
اینقدر این ps4 غنی و همه چی تمومه که آدم دلش میخواد 10 تاش را بخره وقتی من ps3 را خریدم بازم دلم میخواست 2 تا بگیرم خیلی خارق العادس این سونی و محصولاتش

استقبال مردم بيشتر از حد انتظار بوده :d
الان تو امارات كنسول تو روز اول sold out شد همه جا و در عرض دو روز همه كنسولايى كه قرار بود تو شيپمنت بعدى بياد پيش فروش شدن :d

نكته جالب اينجاس بازياى خيلى عالى و خفنى هم نداره كنسول ولى قيمت مناسبش همه رو وادار به خريد ميكنه.

آخرین ویرایش:
منبع انگار یه اشتباه املایی داره...رییس شرکت پلی استیشن آمریکای شمالی؟از کی تا حالا پلی استیشن جای سونی رو گرفته؟نکنه سونی هم نام یکی از محصولات این شرکت هست؟!!!:d

مشکل از ترجمه آرش نیست،مشکل از منبعه...

اما یه پیشنهاد به جک ترتون دارم...یه هواپیمای مستقیم بفرستن تهران این 200 تا کنسول ریجن یکی که فروشنده ها گذاشتن برای فروش ولی جز چند نفر انگشت شمار کسی نمی ره بخره و تنها دکور مغازشون رو در واقع قشنگ کردن رو ازشون بگیره ببره آمریکا بفروشه چون واقعن هیفه...اینجا تو کریسمس که هیچ...بعد از کریسمستونم همینطوری تو مغازه ها به خاطر قیمت فضاییش می مونه این در حالی هست که همینا تو آمریکا براش سروکله می شکنن تا بخرن پس چرا کار خیر نکنیم تا یک خانواده آمریکایی رو با این اقداممون خوشنود کنیم؟؟:d

به جان خودم یک کنسول هم برای سونی یک کنسوله تا توی بازار مهمی چون آمریکا به فروش برسونه چون بحث آبروش در میونه...پس فروشنده های گرون فروش عزیز خواهشن کنسولهای بی گانه و آمریکاییتون که غیر قانونی وارد خاک ایران شدن رو دیپورت کنید برگردن دست سونی آمریکا تا هدیه ما هم باشه برای کریسمس به این شرکت;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or