ناجی پی سی گیمینگ در سال های اخیر!!!

کدامیک نقش بیشتری در احیای پی سی گیمینگ داشت؟

• انویدیا

رای‌ها: 7 12.5%
  • بیلیزارد

رای‌ها: 2 3.6%
  • استیم

رای‌ها: 44 78.6%
  • بازی های F2P

رای‌ها: 1 1.8%
  • بازی های استراتژیک

رای‌ها: 2 3.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    56

Doctor Splinter

کاربر سایت
سلام.دوستان به خوبی میدونند که پی سی گیمینگ در یک مقطع زمانی تقریبا داشت فراموش میشد که خوشبختانه به دلایلی این اتفاق نیوفتاد و امروز pc به عنوان پلتفرمی قدرتمند و قابل اعتماد بر نوک قله هاردکور گیمری قرار گرفته است.حالا سوال من از شما اینه که مهمترین نقش رو این وسط کی بازی کرذ که امروز pc در این جایگاه رفیع قرار دارد.
خود من معتقدم که استیم در سال های اخیر نقش مهمی در این زمینه ایفا کرده است که دلیل آن یکی بازی های F2P با کیفیتی همچون دوتا 2 یا تیم فورترس و یکی هم رواج دادن فرهنگ اوریج بازی در بین پی سی گیمرها حتی گیمرهای ایرانی است.البته نمیشه از نقش خوب انویدیا و یا حتی بیلیزارد به خاطر انحصاری های خوبش رو pc چشم پوشی کرد.
ولی از نظر من مهمترین رول رو این وسط استیم بازی کرد.

به نظر من هیچ کدوم.
PC پتانسیل اجرای بازی ها با گرافیک بهتری رو داره. واسه همینه که نابود نشده.
پوینت و کلیک ها و استراتژیکی ها نمیتونند به تنهایی اونو نجات بدن.
خبری از انحصاری های فوق العاده کنسولی هم نیست .

البته این اواخر نسل هفتم بود که پی سی تونست قدرت خودش رو به رخ بکشه!
الان دیگه نسل هشتم شروع شده و باز کار پی سی سخت خواهد شد!
هر چند خودم طرفدار پی سی هستم ولی حس میکنم رقابت سختی پیش رو باشه با این دو کنسول جدید و فوق قدرتمند!

از نظر من به این نظر سنجی ایراداتی وارده ... که خوب دلایل خودمو دارم

اولا pc gaming نمیتونه نباشه شما در نظر بگیرید اگه pc gaming نبود چه بر سر انویدیا و amd میومد و چقدر پیشرفت در طراحی تراشه های گرافیکی حاصل میشد ؟؟؟ بعد تراشه گرافیکی کنسول چی میشد؟

فاکتورهای زیادی دارن دست به دست هم میدن که pc پلتفروم محبوب میکنه ...

اولیش اینه پی سی گیمرها اعصاب راحتری دارن مدام تو جنگ کنسول من از مال تو قوی تره نیستن خیلی راحت ازنهایت کیفیت بصری بازیها لذت میبرن

استیم که شدیدا بازار فروش پی سی رهبری میکنه و قابل پیش بینی بود که اینده درخشانی خواهد داشت و الان با کنسول جدید خودش رقیب جدی برای دو کنسول ماکرو و سونی و همچنین تهدید بزرگتری برای ویندوز ماکرو محسوب میشه .

از طرفی انویدیا بازار کنسول از دست داده و خوب وقتی شرکت غولی مثل انویدیا با میلیونها طرفدار اینقدر pc gaming حمایت میکنه مسلما بازار این عرصه داغ تر هم میشه . البته باید بگیم amd هم pc gaming خوب حمایت میکنه .

الان خبرها حاکی ازین هستن که عمر کنسولهای جدید هنوز نیومده بدلیل مدیوم بودنشون خیلی کمتر از قبل شده (شاید دیگه 7-8 سال نتونن دووم بیارن ) یجورایی همه به این باور رسیدن که جایگاه pc چقدر میتونه اهمیت داشته باشه خصوصا که هیجان ارتقا سخت افزاری بین پی سی گیمرها همیشه به قوت خودش باقیست .

مشکلات لانچ کنسولی هم ندارن ( مثل اشکالاتی که گاها بعد لانچ اخبارشو میبینیم ... یا قیمت بسیار کمشون که همیشه باعث شده کیفیت افتضاحی از نظر قطعات بکار رفته در ساخت داشته باشن )

من اینده بسیار روشنی برای pc پیشبینی میکنم

ولی حس میکنم رقابت سختی پیش رو باشه با این دو کنسول جدید و فوق قدرتمند!
اصلا در حیطه سخت افزاری بین کنسول و پی سی رقابتی وجود نداره دوست من . شما شک نکن مثلا کسی که همین الان یه کارت 780gtx خریده خیلی راحت بدون مشکل تا اخر عمر این دوتا کنسول میتونه از بازیها بدون مشکل لذت ببره . این دو کنسول همین الان از نظر کارایی پزدازش خام محاسباتی حتی نمیتونن به پی سی 2013 نزدیک بشن چه برسه به اینکه بتونه چالشی ایجاد کنه . نمونه bf4

آخرین ویرایش:
الان دیگه نسل هشتم شروع شده و باز کار پی سی سخت خواهد شد!
هر چند خودم طرفدار پی سی هستم ولی حس میکنم رقابت سختی پیش رو باشه با این دو کنسول جدید و فوق قدرتمند!

کنسول فوق قدرتمند؟داریم همچین چیزی اصلا؟
ازکی تاحالاپردازنده جگوار2گیگاهرتزی وگرافیک رادئون7850شده فوق قدرتمند؟
پس گرافیک تایتان چیه؟؟حتمااین یکی فوق فوق فوق قدرتمنده!!
کنسولهای نسل هشت همین الانم درحدیه کامپیوترمتوسط روبه بالاهستندنه حرفه یی وفوق حرفه یی!
اصلانمیشهpcروباکنسول مقایسه کردبه هیچ وجه....

فوق قدرتمند نسبت به نسل قبلی خودشون وگرنه در قیاس با پی سی های روز که نمیشه همچین حرفی زد.ولی نکته جالب اینجاست که قویترین پی سی هم بعد از ۶ یا هفت سال دیگه جواب نمیده ولی مثلا ps 3 هنوز داره بازی های روز رو جواب میده و این یه امتیاز برای کنسول هست که خیالش راحته بازی که برا پلتفرمش عرضه میشه میتونه بی دغدغه بازی کنه.ولی الحق و و الانصاف نمیشه از کیفیت خارق العاده پی سی چشم پوشی کرد.

مثلا ps 3 هنوز داره بازی های روز رو جواب میده و این یه امتیاز برای کنسول هست که خیالش راحته بازی که برا پلتفرمش عرضه میشه میتونه بی دغدغه بازی کنه.

بله کاملادرسته وحرفتون روقبول دارم
ولی خب من که ندیدم ولی شنیدم که مثلاهمینnfs rivalsکه جدیدااومده وبرای پلی3هم اومدمیگن کیفیت گرافیکش افتضاحه والبته براکسی که بخوادفقط بازی کنه وبه چیزای دیگش کاری نداشته باشه خوبه
اماهمین بازی رواگه بخوای باکامپیوتربازی کنی حتی اگه تنظیمات بازی رویvery lowهم بزاری بازم میبینی کیفیتش ازps3وایکس360بیشتره وخب طبیعیه بایهpcدرب وداغون ماله7-8سال قبل اجرانشه

واقعا کسی بخواد از روی انصاف قضاوت کنه.پی سی برای هاردکورد گیمرها بهترین انتخاب هستش.هر چند نه فن هستم و نه از فن بودن خوشم میاد ولی یه سری حقیقتها هست که باید پذیرفت.در واقع حیات کنسول ها الان به بازی های انحصاریشون هست وگرنه یه هاردکور گیمر هرگز سمت کنسول نخواهد رفت!

انودیا و استیم به نظرم خیلی تاثیر داشته روی پی سی گیمینگ انودیا نسل هفتم فهمید که پی سی قادر بهتر از کنسول عمل کنه هم از نظر مالی هم کیفیت دوستان فکر میکنن در حال انتقال نسل پی سی قدرت گرفت که اشتباست

مثلا من به عنوان یه طرفدار پی سی بیام چی بگم اینجا؟!
نظرسنجی کرده بنظرتون ناجی پی سی گیمینگ کیه ما هم شرکت کردیم !

خوب داداش منم همون نظرسنجی رو میگم دیگه.
اگه یه همچین چیزی برا کنسولیها بود الان 500 نفر ریخته بودن رو سر و کله هم و داشتن همدیگه رو لت و پار میکردن.
ولی اینجا امن و امانه.

خوب داداش منم همون نظرسنجی رو میگم دیگه.
اگه یه همچین چیزی برا کنسولیها بود الان 500 نفر ریخته بودن رو سر و کله هم و داشتن همدیگه رو لت و پار میکردن.
ولی اینجا امن و امانه.

فن های ماکرو و سونی که همیشه در حال حمله به همدیگه هستن :دی
فن های پی سی هم که کلا تو حاله خودشونن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or