نااميد كننده ترين های 2010 از ديدگاه IGN

ДядsЙ

کاربر سایت
سلام!

سايت معتبر و باسابقه ي IGN در مطلبي 10 نااميد كننده ي بزرگ امسال را مشخص كرد كه در زير ميبينيد:

10
Sonic the Hedgehog 4: Episode I

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101657355.jpg

9
PlayStation Move

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101657823.jpg

8
Lost Planet 2

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101655636.jpg

7
Kane & Lynch 2: Dog Days

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101655183.jpg

6
Crackdown 2

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101652823.jpg

5
Microsoft Kinect

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101653808.jpg

4
Fable III

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101654527.jpg

3
Medal of Honor

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656948.jpg

2
Gran Turismo 5

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656089.jpg

1
Final Fantasy XIII

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656495.jpg

توضيحات را مي توانيد در منبع اصلی بخوانيد.​

• Like
Reactions: Amino-Danger
من کاری با کینکت و Move ندارم ولی واقعا منی که الان 3 روزه شبانه روز دارم GT5 بازی می کنم، از چیزی نا امید نشدم، حالا نمیدونم دوستانی که بازی رو انجام دادند، تصدیق می فرمایند یا خیر ...

بفرما نا امید کننده! اگه جا داشت بیشتر مینوشت(خوشحال)
فقط یه دو سه تارو جا گذاشت
Heavy rain
Halo Reach
البته بیچاره حضوره ذهن نداشته

من وقتی داشتم به FF XIII تو تاپیک امتیازات، امتیاز میدادم گفتم که یکی از سه کاندیدای اصلی ناامیدکننده ترین بازی سال هست. البته مسلما غیب هم نگفتم :دی
با 4 و 3 و 1 موافقم. البته با ترتیب های دیگه ای. بقیه شونم نمیدونم، چون امتحان نکردم.
کلا امسال سال خیلی خوب و پر سورپرایزی بود. ضد حال شدید کم داشتیم.
ای بابا ، پس Alan Wake کوش ؟!!! عجب نامردن اینا ...
خوشبختانه AW رو فعلا توی بهترین ها میبینیم.

یه سوال دارم این کسای که این لیست رو لیست کردن چه انتظاری داشتن که این بازی ها و دستگاه ها براورده نکرده ؟

درسته شایدLOST PLANET انقدر که ازش انتظار داشتیم که از نسخه اولش بهتر باشه و بازی بهتری باشه نبود اما دیگه نا امید نکرده اخه کسی ازش انتظار بازی سال شدن رو که نداشته یا K&L .

من کاری با کینکت و Move ندارم ولی واقعا منی که الان 3 روزه شبانه روز دارم GT5 بازی می کنم، از چیزی نا امید نشدم، حالا نمیدونم دوستانی که بازی رو انجام دادند، تصدیق می فرمایند یا خیر ...
آرش توی اکثر سایتها و وبلاگها که بری , نوشتن این بازی برای طرفدارای GT فوق العادست و ازش خوششون میاد ولی بقیه ممکنه به اون اندازه حال نکنن ! حالا این حال نکردن ممکنه به خاطر نوع بازی باشه (سبک خاص GT) یا به خاطر درجه سختیش که الآن توی GTPlanet هم خیلی ها دارن مینالن چه برسه به بقیه جاها !

همین IGN که به بازی امتیاز 8.5 داده , این رو گفته :
Was it worth the wait? For ardent fans, undoubtedly. For everyone else, however, we really have to wonder if Polyphony Digital understands that it ultimately painted itself into a corner. The expectations placed upon Gran Turismo 5, built off the back of years of waiting, refining, teasing, rethinking, hyping and overselling ultimately took its toll.

یا مثلآ سایت Videogamer که به بازی 8 داده هم گفته :
If you're a hardcore GT fan who enjoys nothing more than lapping endlessly in high-powered vehicles, or dabbling with a fine selection of classic cars, this game will cater to your needs

هنوز نقد اکثر سایتها رو نخوندم ولی چند تا رو که دیدم , GT رو بزرگ میدونن ولی بازی نمیدونن ! حالا نمیدونم معنیش چیه ولی همون طور که گفتم برای GT Fan ها عالیه و خود منتقدها هم به این نکته اشاره میکنن !

مثلآ همون IGN : ‏
Gran Turismo 5 is a 10/10 simulator wrapped up in a 5/10 game
یا Videogamer :‏
Judged purely on how good the driving is, GT5 is top class, perhaps even king - but as a game it could and should have been a whole lot better.

من الآن 10,15 ساعتی بازی کردم و دقیقآ همون حس GT رو توش دیدم با بهبودهایی که در زمینه گیم پلی و فیزیک و گرافیک و ... داشته. نمیدونم چطوری GT های قبلی بازی بودن ولی این یکی بازی نیست !

قبلا IGN دلایل ـــه خوبی رو واسه مقاله هاش میداد ولی اخیرا داره تبدیل میشه به GameSpot چند مدت پیش...
درسته Fable 3 مشکلاتی داشت ولی فک نکنم اونقدر بزرگ بودـــه باشن که ناامید کننده بوده باشه...
واسه Gran Turismo هم واقعا چیزی ندارم بگم درسته که هنوز موفق نشدم بازی کنم ولی خب از نقد های معتبر(!) و کسایی که بازی کردن چیز ناامیدکننده ای نشنیدم!
باعث تعجبـــه که اصلا Move و Kinect رو توی لیست گذاشتن!آخه مگه میشه با یه سری بازی Launch درمورد یه سخت افزار نظر داد؟!

فک کنم GOW3 رو هم جا گذاشتن ! :دی این 10 بازی برتر بود دیگه نه ؟! :دی

فکر کنم اسم لیست و اشتباه تایپ کردن بعد اشتباه پستش کردن .=))=))=))

آخه میخواستن این کینکت و مووو چیکار کنن که الان ازشون نا امید شده ؟ 4 تا بازی لانچ براشون امده حالا بازی های اولش هستش به مرور بهتر میشن .

FABLE و GT و SONIC و .... هم بماند درسته بازی های سال شاید انتظار داشتن ازشون اشتباه بوده باشه اما دیگه ناامید کننده هم نبودن .

به شدت با شماره های 1 و 5 و 9 و 10 مشکل دارم .
FFXIII هر چی نداشت از 12 خیلی خیلی بهتر بود . خود این IGN فکر کنم بهش 8 8.5 داد . حالا چی شد که یهو ناامید کننده شد دیگه خودشون میدونن .
Kinect هم از اول انتظاری ازش نمیرفت یا اگرم میرفت ، به همون اندازه ظاهر شدش . توی یوزر ها تا اینجا با کینکت خیلی بیشتر حال کردن تا MOVE .
MOVE هم خداییش بیشتر و بهتر از این نمیتونست باشه . به بهترین شکل به نظر من عمل کرد . Sonic هم باید آدم شرایط رو در نظر بگیره . توی این مدت که سگا داره یکی یکی تِر میزنه و از همه بدتر به سونیک تِر میزنه این بازی واقعا شاهکار بود ! خداییش میتونست بازی هایی مثل Mafia II یا حتی Alan Wake قرار بگیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or