میکامی: LeadPlatform در ساخت Vanquish، کنسول PS3 است!

Silent Death

کاربر سایت
Vanquish.jpg

شرکت Sega اعلام کرد که LeadPlatform در ساخت بازی Vanquish، کنسول PS3 است.

این موضوع در همایشی که هفته ی گذشته در توکیو برگزار شد، اعلام شد.

سازنده ی بازی یعنی Platinum Games، مشغول ساخت هر دو نسخه ی PS3 و XBOX360 در داخل استودیوی PG است. این در حالی است که بازی قبلی این استودیو یعنی Bayonetta، چنین حالتی نداشت: نسخه ی XBOX360 توسط استودیوی PG و نسخه ی پورت شده ی بازی برای PS3، توسط SEGA ساخته شد.

شینجی میکامی، کارگردان بازی چنین گفت: "ما در حال توسعه ی بازی بر روی PS3 هستیم. بدیهی است که هر کنسول، محدودیت ها و لازمه های خاص خود را دارد، ولی ما معتقدیم که اگر بتوانیم بازی را به نحو احسن بر روی PS3 ساخت و توسعه دهیم، شروع خوبی داشته ایم."

استاد میکامی همچنین اظهار داشت که در ابتدا ساخت بازی را بر روی PC آغاز کرده اند. اگرچه زمانی که از او پرسیده شد: آیا بازی برای PC نیز عرضه خواهد شد یا خیر، پاسخ داد که در حال حاضر، PS3 و XBOX360 پلتفورم های اصلی بازی هستند.

تاریخ عرضه ی بازی زمستان امسال اعلام شده، حداقل برای ژاپن و برای دو پلتفورم PS3 و XBOX 360

Source

ممنون.
بالاخره برای پی سی منتشر می شه یا نه؟ :confused:
خواهش می کنم.
نمی دونم. این متن اصلی قسمت مربوطه هست، ولی هر کاری کردم نتونستم بفهمم برای PC هم میاد یا نه! :دی
He also revealed that development started out on PC, although when asked if it was coming to that platform, Mikami said PS3 and 360 were “the main idea right now”.

به هر حال استاد میکامی با گفتن "right now" امیدها رو ناامید نکرده و به نظر من هنوز احتمالش زیاده که بازی برای PC هم بیاد. مخصوصا که خود میکامی بدون هیچ پرسشی بحث PC رو وسط کشیده. ;)

حالا خدا كنه نزنن 360 رو خراب كنن -
خوب حالا خراب کنن! :دی چی میشه مگه؟! :دی این به اون در!
ولی خوشم میاد استاد میکامی مثل بعضی ها گذشته و اصالتش رو فراموش نمی کنه! :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or