میکامی:در هنگام معرفی PS4,XONE قوی تر بود ولی در حال حاضر قدرت ان ها تقریبا یکسان است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
شینجی میکامی ,خالق Resident Evil,که در حال حاضر در حال ساخت عنوان جدید خود یعنی The Evil Within
می باشد,در مصاحبه با مجله EDGE گفت:
"تفاوت زیادی بین ان ها نیست.ما فقط به یک کنسول نیاز داریم. چرا من باید دو نسخه از یک بازی بسازم؟
و وقتیXBOX ONE معرفی شد,مشخصات فنی ضعیفتری نسبت به PS4 داشت ولی
در حال حاضر قدرت ان ها تقریبا یکسان است."

عنوان The Evil Within در سال 2014,به صورت همزمان برای هر دو نسل و PC عرضه خواهد شد.

ما فقط به یک کنسول نیاز داریم. چرا من باید دو نسخه از یک بازی بسازم؟
حرفش یه مقدار طعنه دار بود
این حرف یعنی فقط برای یه پلتفرم ساخته و رو بقیه پرت میشه میشه که اون پلتفرمم حتماََ PC یا PS4ـه

"تفاوت زیادی بین ان ها نیست.ما فقط به یک کنسول نیاز داریم. چرا من باید دو نسخه از یک بازی بسازم؟​
شینجی جون این چه حرفی ـه ؟ خوب از نهایت امکانات کنسولا استفاده کن دیگه !!

از یه بابت هم راست میگه هیچ شرکت third party خودشو به خاطر یخورده اختلاف قدرت به زحمت نمیندازه .

آخرین ویرایش:
شما دوستان سونی اگر شینجی میگفت که قدرت PS4 بیشتره ازش تعریف میکردین و حتی قربون صدقش میرفتین اما حالا که داره میگه قدرتشون یکسانه براچی نمیخواین منطقی باشین و حرفشو قبول کنین؟؟؟؟؟؟

شما دوستان سونی اگر شینجی میگفت که قدرت PS4 بیشتره ازش تعریف میکردین و حتی قربون صدقش میرفتین اما حالا که داره میگه قدرتشون یکسانه براچی نمیخواین منطقی باشین و حرفشو قبول کنین؟؟؟؟؟؟

شاید به همون علتی که صد تا مجله و بازی ساز گفتن ps4 فویتره ولی شما ها منطقی نبودین و قبول نکردین ;)

خوب الان یک مشکلی وجود داره این وسط اول از همه حرف شینجی منطقی بازم داره میگه PS4 قویتره تا اینجا مشکلی وجود نداره قبلا هم مشکلی نداشت چه PS4 قویتر بود چه ONE اما من بعد از صحبت شینجی به این دارم فکر میکنم الان که ONE کنسول overclock شده قویتر شده کنسول نسبط به معرفی خوب اگه PS4 overclock بشه که 100% میشه تا انتهای نسل بازم این نزدیکی باقی میمونه یعنی چقدر اول تفاوت وجود داشته که بعد از overclock کردن one تا حدودی نزدیک هم هستن ؟

ما یه روزی گفتیم مایکروسافت بعد معرّفی مسخره X1 داره هر روز بهتر از دیروز میشه.
امّا حالا که نیگاه می کنم،می بینم اوضاع سریع تر از اون چه که فکر می کردم پیش رفته.:دی
تو رو خدا جوّ پیرامون X1 رو الآن با یه هفته بعد از معرّفیش مقایسه کنید :دی

درست گفته دمش گرم خوب حرف زد و دمش گرم بازیش و واسه پی سی هم داره پورت میکنه اصلا کلا گیم اصلی دست ژاپنی هاست و من بهشون احترام میذارم سونی رو هم دوست دارم ولی ماکرو انتخاب من بوده و هست

این کوجیما هم همونی نیست که وقتی ملت بش میگفتن استاد ، یه سری یخه پاره میکردن !؟ :-? :دی کوجیما همونیه که بازی هاش داستان و شخصیت پردازی هم نداشتن :دی
شینجی هم که هنوز 1 ماه نشده مورد عنایت عده ی دیگه ای قرار گرفته 8-| :دی

عجبا :دی

حرفش کاملا مشخصه. میشه اینطور برداشت کرد که PS4 قویتره ولی به خاطر این که بازی رو میخواد رو X1 هم عرضه کنه براش قدرت بیشتر PS4 مهم نیست و هر دو نسخه رو مثل هم میسازه.
مگه میشه یه کنسول اول ضعیفتر باشه و بعدا در طول زمان قویتر بشه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or