![2614423-bg%26e2.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fstatic1.gamespot.com%2Fuploads%2Foriginal%2F1179%2F11799911%2F2614423-bg%2526e2.jpg&hash=38054424d85fa8150d7c71417fb59195)
بازیساز فرانسوی و خالق فرنچایزهای Rayman و Beyond Good & Evil یعنی میشل آنسل بالاخره تایید کرد که همچنان در کمپانی یوبیسافت فعالیت می کند.
در جریان کنفرانس شب گذشته سونی در مراسم Paris Games Week و نمایش جدید عنوان Wild، وبسایت eurogamer فرصت مصاحبه با آنسل را پیدا کرد، او در این مصاحبه در رابطه با وضعیت کاری ــش شفاف سازی هایی انجام داده است که در ادامه می خوانید.
نقل قول صحبت های آنسل: "خیلی ساده هست، در حال حاضر نیمی از وقتم را در یوبیسافت و نیمی دیگر را در استدیو Wild Sheep می گذرانم. Wild عنوان منحصر به فردی است و سعی میکنم کارهای دیوانه واری با آن انجام دهم. فعالیت در یوبیسافت و استدیو Wild Sheep (استدیو مستقل و تازه تاسیس خودش) دو مقوله کاملا جدا هستند."
آخرین بازی آنسل در همکاری با یوبیسافت، عنوان تحسین شده Rayman Legends بود که سال 2013 عرضه شد. اما عنوان دیگر وی که هنوز منتشر نشده، دنباله Beyond Good & Evil است که از زمان معرفی در سال 2008 تاکنون اشاره های کمی به آن شده، سوال مهم این است که آنسل وقت خود را در یوببسافت صرف کار بر روی این بازی می کند یا خیر، وی در این رابطه گفت : "Haha! کی گفت من رو Beyond Good & Evil 2 کار می کنم؟ نمی تونم بیشتر صحبت کنم چون اینجا کنفرانس یوبیسافت نیست!"
Ancel dividing time 50-50 between Wild and Ubisoft • Eurogamer.net
آخرین ویرایش: