میشل آنسل ، خالق سری بازی Rayman از صنعت بازی‌های ویدیوی خداحافظی کرد

EAST2WEST

کاربر سایت
میشل آنسل خالق سری ‌بازی‌های Rayman، Rabbids و Beyond Good and Evil برای همیشه از از صنعت بازی‌های ویدیوی خداحافظی کرد. سازنده‌ی بازی Beyond Good and Evil 2 در پست اینستاگرام خود اعلام کرد که قصد دارد از این به بعد به پیشه‌ای که به آن علاقه دارد یعنی کار در پناهگاه حیاط وحش بپردازد.
GettyImages_114825187.0-1024x683.jpg

بعد از 30 سال، تصمیم گرفتم که دیگر به کار خود بر روی بازی‌های ویدیوی خاتمه دهم و بطور کامل بر روی دومین کار مورد علاقه‌ی خودم یعنی حیاط وحش تمرکز کنم. پروژه‌ی جدید من در دنیای واقعی انجام می‌شود و شامل یک پناهگاه حیاط وحش است که به آموزش، دوستداران طبیعت و حیوانات وحشی اختصاص دارد.
بسیاری از شما به احتمال زیاد دوست دارید که بدانید حالا چه اتفاقی برای Wild و Beyond Good...

Continue reading...

Beyond Good and Evil 2 و Wild هم‌ احتمالا برن بقل دست امثال Deep down و Agent ها ، مگه بعد n سال مثل Last guardian با هزار خواهش و تمنا برگردن!
چقدر حیف8-|

البته بنظر یه خداحافظی اجباری هست چون چندین ماه قبل و طی همون لو رفتن شرایط کاری و محیطی بد، میشل انسل هم نوک پیکان انتقادات بود و از همونجا هم حدس و گمان‌هایی زده میشد که احتمالا دیگه تو یوبیسافت نباشه و از کار کنار گذاشته بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or