میزان فروش PS Vita قابل قبول بوده است.

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
جک ترتون، مدیر عامل بخش سرگرمی آمریکای سونی، در مصاحبه با Gameindustry.biz به این موضوع اشاره نموده است که به نظر وی، میزان فروش PS Vita "قابل قبول" بوده است.

crystalqwhitevita1.jpg

ترتون در این باره گفت:" در این صنعت، میزان فروش شما هیچ وقت بسیار زیاد یا بسیار کم نمی شود، چون صنعت به سرعت حرکت می کند و رو به جلو می رود. به نظر من یک میزان فروش قابل قبول وجود دارد و میزانی که ما فروختیم، قابل قبول بوده است. اگر این میزان فروش سه برابر مقدار فعلی بود، من خوشحال تر می شدم، اما اگر یک سوم این مقدار بود، من نا امید می شدم."
با اینکه نظر ترتون درباره ی ویتا زیاد جالب به نظر نمی رسد، اما او همچنان به آینده امیدوار است. به نظر وی PS3 نیز در هنگام عرضه فروش کمتر از انتظاری داشته، اما اکنون به یک دستگاه "بسیار معروف و سود آور" تبدیل شده است.
وی همچنین گفت: "هر پیروزی بزرگی همراه با چالش هایی نیز هست. ما احساس کردیم اگر تکنولوژی و پشتیبانی نرم افزاری (بازی ها) را داشته باشیم، پس مخاطبان را نیز خواهیم داشت. در مقایسه با چهار ماه پیش هم اکنون احساس خیلی بهتری نسب به این موضوع دارم."
صحبت های ترتون در حالی منتشر می شود ک حدود یک هفته ی پیش، Fergal Gera مدیر بخش انگلستان سونی اعلام کرده بود که "ویتا هنوز به نقطه ی اوج خودش نرسیده است."
همچنین Shuhei Yoshida مدیر Sony Worldwide Studios اعلام کرده بود که سونی برای بدست آوردن پشتیبانی شرکت های Third-Party برای ویتا به مشکل برخورده است.

منبع

سلام بین سیاستهایه سونی ونینتندو خیلی اختلاف هست
سونی قشر بزرگ سالو هدف گرفته
ولی نینتندو قشر نوجوانو
مشکل ویتا فقط نداشتن بازی هست علتشم اینه
هنوز موتور بازی سازیه قویهی براش نیومده .الان دارن با موتور ایفون براش بازی میسازن
فقط انچارتد هست که باموتور قوی ساخته شده
در اینده بازار برایه ویتا هست اگر هک بشه که امیدی بهش نیست شرکتا براش بازی نمیسازن
حرف شما کاملا درسته سیاستهای نینتندو قشر بیشتری از گروه های سنی رو در بر میگیره واسه همینم نباید امید فروش برابر با 3ds رو هم برای ویتا داشت ، در مورد موتور بازیسازی هم عجله سونی رو واسه عرضه نشون داد حقیقتا لانچ تایتلهای این کنسول اونجور که باید نبود همین عدم آمادگی سونی واسه عرضه به موقع هم به نظرم به فروشش ضربه زده .

به نظر من بزرگترین مشکل ویتا همزمان شدن عرضه اش با قدرت گرفتن اسمارت فون هاست. الان انویدیا چیپ ست گرافیکی جدیدش رو رونمایی کرده که قدرتش داره میرسه به بازی های پی اس پی . . .
خب با خرید یک اسمارت فون ( از لحاظ قیمت درسته بیشتره ) یک وسیله چند منظوره تر داری که کنار گیم میتونی ازش کاربرد های دیگه هم بگیری.
اگر سونی فقط روی گیم سرمایه نزاره و کمی هم جا برای نرم افزار باز بزاره که ویتا هم چند منظوره بشه به نظرم خیلی بیشتر فروش میکرد :|.

عمه ی من هم از فروشش راضیه

الان که هنوز که پیشرفت سخت افزارهای گوشی یا تبلت کامل رو نمایی نشده فروشش اینه همین tegra 3 هم خیلی بهش نزدیک شده

الان تگرا 3 با این ابهتش و قدرتش که درحد ویتاس بازی هاش به زور به پی اس پی میرسن!خیلی طول میکشه که به ویتا برسن اسمارت فون ها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or