ميخوام XBOX 360 رو توي سينما راه بندازم

starpars

کاربر سایت
سلام دوستان
همونطور كه از اسم تاپيك معلومه ميخوام توي سينما بازيهاي XBOX 360 رو راه بندازم به نظرتون همچين كاري ميشه؟
راستش شهرك ما يه سينما به صورت سر باز داره كه شبا توش فيلم و سريال مثل قهوه تلخ و اين چيزا ميزارن سينما مالكيت خصوصي نداره و دست عقيدتي و اينا هست من رفتم با كارمنداش كه اونجا بودن صحبت كردم گذاشتن كنسولو ببرم و با پروژكتور انداختيم روي پرده و جالب شد . قرار شد با مسئولينش صحبت كنيم ببينيم چي ميشه مثلا به صورت درصدي باهاشون كار كنيم .
نظرتون چيه مثلا مسابقات جام فوتبال و اينجور بازيا راه بندازيم ؟
البته تجربه اي توي اين زمينه گيم نت و اين چيزا ندارم و هنوز تصميم قطعي نگرفتم به نظرتون اين كار ميگيره؟

پروژکتور مورد استفاده اچ دی هست؟
اگه آره، نه. صریح بگم کار بیخودیه. کیفیت میاد پایین به شدت. یک گیم نت معمولی با مانیتور های 1024 بزنید بهتره ازین. کنسول خیلی ضعیفه باور کن.

پروژکتور مورد استفاده اچ دی هست؟
اگه آره، نه. صریح بگم کار بیخودیه. کیفیت میاد پایین به شدت. یک گیم نت معمولی با مانیتور های 1024 بزنید بهتره ازین. کنسول خیلی ضعیفه باور کن.
فكر نميكنم پروژكتور HD باشه چون پورت HDMI نداشت ولي پورت VGA هم داره كه من فعلا با پورت AV تست كردم.
بازي GRID و يورو 2008 رو تست كردم. البته كيفيت يه مقدار پايين اومده بود ولي چون فاصله از صفحه حدود 10 متري دور بود و صدا هم جو گير بود بدك نبود حالا شايد در ابتدا بايد چندتا گيمر بيان ببينن.

فكر نميكنم پروژكتور HD باشه چون پورت HDMI نداشت ولي پورت VGA هم داره كه من فعلا با پورت AV تست كردم.
بازي GRID و يورو 2008 رو تست كردم. البته كيفيت يه مقدار پايين اومده بود ولي چون فاصله از صفحه حدود 10 متري دور بود و صدا هم جو گير بود بدك نبود حالا شايد در ابتدا بايد چندتا گيمر بيان ببينن.
اگه از کابل VGA استفاده کنی کیفیتش بهتر میشه!

حرکت خوبیه،البته اگه مشتریش باشه!

فکر نکنم ایده ی زیاد خوبی باشه. آخه توی یک زمان حداکثر 2 نفر می تونن بازی کنن و مطمئنا نمی تونین مشتری زیادی جلب کنید... برای مسابقات هم که اصلا به درد نمی خوره.. ! فکر کنم باید چند ماهی طول بکشه! :gathering:

فکر نکنم ایده ی زیاد خوبی باشه. آخه توی یک زمان حداکثر 2 نفر می تونن بازی کنن و مطمئنا نمی تونین مشتری زیادی جلب کنید... برای مسابقات هم که اصلا به درد نمی خوره.. ! فکر کنم باید چند ماهی طول بکشه! :gathering:
توی یک زمان با 4 نفر میتونن بازی کنن

نمیخوام نا امیدت کنم
ولی من افراد زیادی رو دیدم که همچین قصدی داشتند.....ولی هیچکدوم بیشتر از 5 نفر شرکت نکردن
نمیدونم چرا با اینکه حرکت باحالیه کسی شرکت نمیکنه
البته تستش مجانیه
فقط با سینما درصدی کار کن
چون اگر هم زیاد شرکت نکنن ضرر نمیکنی

نمیخوام نا امیدت کنم
ولی من افراد زیادی رو دیدم که همچین قصدی داشتند.....ولی هیچکدوم بیشتر از 5 نفر شرکت نکردن
نمیدونم چرا با اینکه حرکت باحالیه کسی شرکت نمیکنه
البته تستش مجانیه
فقط با سینما درصدی کار کن
چون اگر هم زیاد شرکت نکنن ضرر نمیکنی

ممنون دوستان البته بحث نا اميدي نيست ميخوايم ببينيم جواب ميده يا نه.

فعلا درگير كاري بودم دنبال كاراي اين نرفتم قرار شده بود بهشون زنگ بزنم بريم واسه قرار داد كه فعلا زنگ نزدم .
من يه سري محاسبات سريع كردم نميدونم تا چه حدش به واقعيت نزديك ميشه :

همونطور كه همتون گفتين مشكل اصلي همين تك صفحه بودن سينماست مثلا اگه يه جام 8 نفره حذفي FIFA بزاريم و تيم ها به 2 گروه 4 نفري تقسيم بشن هر بازي هم 4 ديقه (جمعا دو نيمه 8 ديقه) بزاريم كلا 7 بازي بايد انجام بشه كه حدود 1 ساعت زمان ميبره تا جام تموم بشه . بيشترين انتظار براي 2 نفر آخر در جدول هست كه 24 ديقه منتظر ميمونن.

اگه همينجوري مشتري بياد نفري 2000 تومن ورودي ثبت نام بگيريم توي 1 ساعت 16 تومن در مياد .

يا اگه 16 نفره باشه و 4 گروه 4 تيمي باشه 15 تا بازي لازمه و هر بازي 4 ديقه (جمعا دو نيمه 8 ديقه) باشه كلا 120 ديقه طول ميكشه (حدود 1 ساعت و نيم). كه درآمدش ميشه 32000 تومن
كه در آخر هم بايد يه جايزه به تيم اول بديم اونم نميدونم مثلا يه توپ فوتبال 6 تومني خوبه؟
و مثلا چند روز در هفته اين جام برگزار ميشه .

اما در هر صورت يه عده بايد منتظر بمونن تا بازيشون شروع بشه
راستي اگه قرارداد درصدي باشه تا چند درصد معقوله؟

آخرین ویرایش:
ممنون دوستان البته بحث نا اميدي نيست ميخوايم ببينيم جواب ميده يا نه.

فعلا درگير كاري بودم دنبال كاراي اين نرفتم قرار شده بود بهشون زنگ بزنم بريم واسه قرار داد كه فعلا زنگ نزدم .
من يه سري محاسبات سريع كردم نميدونم تا چه حدش به واقعيت نزديك ميشه :

همونطور كه همتون گفتين مشكل اصلي همين تك صفحه بودن سينماست مثلا اگه يه جام 8 نفره حذفي FIFA بزاريم و تيم ها به 2 گروه 4 نفري تقسيم بشن هر بازي هم 4 ديقه (جمعا دو نيمه 8 ديقه) بزاريم كلا 7 بازي بايد انجام بشه كه حدود 1 ساعت زمان ميبره تا جام تموم بشه . بيشترين انتظار براي 2 نفر آخر در جدول هست كه 24 ديقه منتظر ميمونن.

اگه همينجوري مشتري بياد نفري 2000 تومن ورودي ثبت نام بگيريم توي 1 ساعت 16 تومن در مياد .

يا اگه 16 نفره باشه و 4 گروه 4 تيمي باشه 15 تا بازي لازمه و هر بازي 4 ديقه (جمعا دو نيمه 8 ديقه) باشه كلا 120 ديقه طول ميكشه (حدود 1 ساعت و نيم). كه درآمدش ميشه 32000 تومن
كه در آخر هم بايد يه جايزه به تيم اول بديم اونم نميدونم مثلا يه توپ فوتبال 6 تومني خوبه؟
و مثلا چند روز در هفته اين جام برگزار ميشه .

اما در هر صورت يه عده بايد منتظر بمونن تا بازيشون شروع بشه
راستي اگه قرارداد درصدي باشه تا چند درصد معقوله؟

همون 6 تومنو به برنده بدین ایده ی بهتری نیست ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or