موسس Thatgamecompany می خواهد افراد مسن تر نیز به انجام بازی ها بر گردند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
old-gamer-couple.jpg

موسس thatgamecompany و خالق Flower و Journey یعنی آقای Jenova Chen، می خواهد کاری کند که بازیکن هایی که سنی از آنها گذشته است به انجام بازی های رایانه ای برگردند.
ایشان طی مصاحبه خود با a List پیرامون اینکه مردم با بزرگتر شدن سمت بازی های رایانه ای دیگر نمی روند ابراز ناراحتی کرده اند و گفته اند:
ما با بازی ها بزرگ شده ایم و آنها برای ما عزیز هستند. اما زمانی که مسن تر می شویم، اکثر دوستانمان از انجام بازی ها خودداری می کنند. آنها می گویند که وقت برای انجام اینکار ندارند. قطع شدن ارتباط بازی هایی که دوست داریم با مردم برای من ناراحت کننده بوده است. ده سال پیش که به آمریکا آمدم به دنبال راهی بودم که بازی ها برای گیمرهایی که بزرگتر شده اند و بازی های رایانه ای را رها کرده اند همچنان جذاب باشد.
آقای Chen می گویند تا زمانی که به مدرسه فیلم های سینمایی برای مطالعه فیلمنامه ها نرفته بودند، راه حلی برای این موضوع نداشته اند. ایشان ادامه می دهند:
صنعت بازی های رایانه ای دارد پیرو مسیر صنعت فیلم های سینمایی حرکت می کند. با خود گفتم خیلی خوب می شود اگر کاری کنیم که مردم بازهم بازی های رایانه ای را دوست داشته باشند. می خواهم بازگشت مردم را ببینم.
پروژه بعدی Thatgamecompany همچنان نامعلوم باقی مانده و صرفا گفته شده است که دو سال دیگر زمان نیاز دارد و برای پلتفرم های مختلف عرضه خواهد شد.
VG247

والا همین الان یه دو ساعتی در پی گرفتن تروفیای Journey بودم
اصلا هیچ وقت از این بازی سیر نمیشم ، همیشه واسم تازگی داره و تاثیر گذاره تو روحیم !! :d

از اون معدود کمپانی هایی که واقعا کارشون درسته به نظرم و هر بازی که تا الان درست کردند، به معنای واقعی زیبا، خلاقانه، سرگرم کننده بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or