MrGaga کاربر سایت Mar 20, 2014 #1 سلام به همه بچه های گل فروم ,خواستم بدونم اینجا مورتال باز حرفه ای کیا هستن یه برنامه بزاریم با هم بازی کنیم. ممنون میشم جوابم رو بدین. - - -ویرایش - - - توی کلوپ یا گیم نت مسابقه مورتال برگزار میشه احیانا؟؟؟؟
سلام به همه بچه های گل فروم ,خواستم بدونم اینجا مورتال باز حرفه ای کیا هستن یه برنامه بزاریم با هم بازی کنیم. ممنون میشم جوابم رو بدین. - - -ویرایش - - - توی کلوپ یا گیم نت مسابقه مورتال برگزار میشه احیانا؟؟؟؟
MrGaga کاربر سایت Mar 20, 2014 #3 یعنی فروم به این بزرگی مورتال باز حرفه ای همینقدر داره؟؟؟ مسابقه ای چیزی تو گیم نت یا کلوپ ها واسه مورتال نمیزارن؟؟؟
یعنی فروم به این بزرگی مورتال باز حرفه ای همینقدر داره؟؟؟ مسابقه ای چیزی تو گیم نت یا کلوپ ها واسه مورتال نمیزارن؟؟؟
saman008 کاربر سایت Mar 20, 2014 #4 نوشته شده توسط MrGaga: سلام به همه بچه های گل فروم ,خواستم بدونم اینجا مورتال باز حرفه ای کیا هستن یه برنامه بزاریم با هم بازی کنیم. ممنون میشم جوابم رو بدین. - - -ویرایش - - - توی کلوپ یا گیم نت مسابقه مورتال برگزار میشه احیانا؟؟؟؟ بیشتر... بهترین مورتال باز منم .خدای kano ولی با همه هیروها میتونم بازی کنم.
نوشته شده توسط MrGaga: سلام به همه بچه های گل فروم ,خواستم بدونم اینجا مورتال باز حرفه ای کیا هستن یه برنامه بزاریم با هم بازی کنیم. ممنون میشم جوابم رو بدین. - - -ویرایش - - - توی کلوپ یا گیم نت مسابقه مورتال برگزار میشه احیانا؟؟؟؟ بیشتر... بهترین مورتال باز منم .خدای kano ولی با همه هیروها میتونم بازی کنم.
MrGaga کاربر سایت Mar 20, 2014 #5 نوشته شده توسط saman008: بهترین مورتال باز منم .خدای kano ولی با همه هیروها میتونم بازی کنم. بیشتر... ایول خوشم اومد, بچه کجایی؟
نوشته شده توسط saman008: بهترین مورتال باز منم .خدای kano ولی با همه هیروها میتونم بازی کنم. بیشتر... ایول خوشم اومد, بچه کجایی؟
saman008 کاربر سایت Mar 20, 2014 #6 نوشته شده توسط MrGaga: ایول خوشم اومد, بچه کجایی؟ بیشتر... بچه ایرانم.تهران سکونت دارم
sawman کاربر سایت Jun 6, 2014 #8 نوشته شده توسط MrGaga: دوباره تاپیک رو اوردم بالا ببیتم کسی هست یا نه بیشتر... Me Me Me :d با اسکورپین حریف ندارم b-)
نوشته شده توسط MrGaga: دوباره تاپیک رو اوردم بالا ببیتم کسی هست یا نه بیشتر... Me Me Me :d با اسکورپین حریف ندارم b-)