مواجهه BlueRay PS4 با مشکلات متعدد مربوط به پخش دیسک

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
PlayStation4-blu-ray.jpg

تعدادی از کاربران در توییترشان از مشکلاتی که با پخش دیسک فیلم روی PS4 با آن مواجه شده اند گلایه کرده اند" در زیر به چند نمونه آن اشاره میکنیم:
Marcus Wong گفته: بعد از حدود 1 ماه بازی کردن با PS4م"تنها مسئله ای که من تا حالا با این هنگ ها داشتم موقع بالا اومدن و لودینگ بعضی فیلمای بلوری بوده
Eric Povish: آیا به زودی یه patch برای Blu-ray player کنسول PS4 میاد؟ من روی پخش عناوین خاصی مشکلات وحشتناکی دارم.همین دیسک ها روی PS3 کاملا بی عیب Play میشن.
Devonte Davis اظهار داشته: موفق به دریافت یه PS4 شدم که در ابتدا مشکلات مربوط به فیلم Blu-ray دارد و یک سیستم ناقصه.
Eric Jensen: آیا هر کسی در این موضوع وجود دارد که سعی در اجرای بلوری DespicableMe 2 روی PS4 کرده باشد.نمیتونم این فیلمو اجرا کنم.
Kevin Artiga: فیلم Fast and the Furious 6 من روی PS4 خونده نمیشه و این دیسک جدیدو همش سیاه سفید نشون میده.
طبق گفته این منبع توئیتر از شکایات مربوط به این موضوع پر شده و باید دید که سونی برای حل این مشکل چه چاره ای می اندیشد.همچنین در زیر آماری را مربوط به این شکایات مشاهده میکنید:

19846456218929683851.jpg

آیا شما هم با این مشکلات روبه رو شده اید؟

منبع
منبع

با اینکه از فنای پرو پا قرص سونی هستم اما دیگه خودمم خسته شدم از بس توی خبرها از PS4 تعریف کردن.دنبال خبری میگشتم که این جو نابرابرو عوض کنه که خدارو شکر پیدا شد;)
از این به بعد سعی میشه از این دست خبرها بیشتر گذاشته بشه:d

آخرین ویرایش:
4 نفر نشستن تو توعیطر ناله کردن!
چیز خاصی نیست مک بوک منم پاپ کورن نمیسازه.
دیگه چیزی پیدا نکردین باهاش ps4 رو بکوبین؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or