مهندس گرافیک پروژه Oculus Rift کشته شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
timthumb.php

آقای Andrew Scott Reisse یکی از موسسین کمپانی واقعیت مجازی (virtual reality) و مهندس گرافیکی در سن 33 سالگی کشته شد و این خبر توسط KABC منتشر شده است.Reisse در حال قدم زنی بود که یک خودرو Dodge Charger که راننده آن یک جوان 21 ساله به نام Victor Sanchez بود و همراهان او چند مضنون پلیس بودند.آنها چندین چراغ قرمز را رد کرده بودند که Reisse در خط عابر پیاده یکی از آنها بود و با اتومبیل مضنون تصادف کرد
پروژه Oculus Rift نام یک هدفون واقعیت مجازی نسل بعد میباشد که در دست ساخت است که تصویر آن را در زیر مشاهده میکنید :

oculus-rift.jpg

مدیر عامل استدیو virtual reality آقای Brendan Iribe به همراه طراح ارشد این شرکت در Kotaku ابراز همدردی کرده اند و گفته اند جای او بسیار خالی است
GAMESPOT

آخرین ویرایش:
.Reisse در حال قدم زنی بود که یک خودرو Dodge Charger که راننده آن یک جوان 21 ساله به نام Victor Sanchez بود و همراهان او چند مضنون پلیس بودند.آنها چندین چراغ قرمز را رد کرده بودند که Reisse در خط عابر پیاده یکی از آنها بود.

8 باره دارم این بخش رو می خونم متوجه نمی شم ! :d بلاخره چطور کشته شده در حال قدم زدن بود که ...؟

ویرایش : آخرش عبارت با اتومبیل اون مضنون تصادف کرد رو اضافه کن .

8 باره دارم این بخش رو می خونم متوجه نمی شم ! :d بلاخره چطور کشته شده در حال قدم زدن بود که ...؟

شما یادت نیست توی دوران دبستان یه جمله در هم می دادن میگفتن مرتبش بکنید ؟ این الان دقیقا عینه اونه...این خبر برای شکوفایی استعداد های بازی سنتر گذاشته شد.

داشته از خیابون رد میشده، ماشین دوجی که تحت تعقیب پلیس بوده میزنه بهش. احتمالا سریع نوشته و بعدش هم یه دور نخونده مرتبش کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or