اگه کسی بتونه برام نو جور کنه خیلی خوبه.با zoltrix z616خودم هم عوض میکنم.من یه zoltrix z616خریدم ولی نتونستم ازش استفاده کنم.لطفا سریع به این برادرتون کمک کنین.من میخوام برم onlineبازی کنم.الان هم گوشیم رو به عنوان مودم استفده میکنم.
من عجله دارم.خواهش میکنم.راستی اگه کسی مودم دیگه ای سراغ داره که بشه سریع جورش کرد و با IPوشرکت DATAKکار کنه به من بگه و اطمینان بده که کار میکنه.چون من نمیخوام دوباره یه مودم مثل Z616بخرم بعد بببینم کار نمیکنه وحالم گرفته شه.من به یه مودم نیاز دارم که بتونه با تعریف هایی که روی PC خواهرم شده کار کنه.چون خواهرم از ASUS AM 602استفاده میکنه.ولی به من زیاد مودم نمیده.برای همین من مجبورم یه مودم دیگه بخرم
من مشکلم حل شد.دیگه دنبال مودم نمیرم.با تشکر.از مدیران عزیز عذر خواهی میکنم.من امروز با datakتماس گرفتم و مشکلمو حل کردن.خدا بگم اون نامرد چی کار کنه که منو مجبور کرد این تابیک بزنم.بازم ببخشید.من تخسیر نداشتم.
من مشکلم حل شد.دیگه دنبال مودم نمیرم.با تشکر.از مدیران عزیز عذر خواهی میکنم.من امروز با datakتماس گرفتم و مشکلمو حل کردن.خدا بگم اون نامرد چی کار کنه که منو مجبور کرد این تابیک بزنم.بازم ببخشید.من تخسیر نداشتم.
اقایان خانومها من هنوز دنبال این مودم هستم.با این zoltrixتونستم برم netولی هی قطع میشه.آخه امروز به داتک زنگ زدم به من user password داد ولی هی قطع میشد.احتمالا مال اینه که روی دستگاه خواهرم ip تعریف شده.حالا یه به من راهنمایی کنین یا اگه کسی فکر میکنه مودمی هست که بشه باهاش کار کرد به من معرفی کنه.خواهشن:biggrin1:
از مدیران عزیز خواهش میکنم این تابیک قفل کنند.من بالا خره متوجه مشکل شدم هر موقع خواهرم از مودم استفاده میکنه مقداری طول میکشه که من بتونم از مودم استفاده کنه.چون مال من بر حسب username passwordهست