من تازه واردم 3 تا سوال

• Thread starter Thread starter FIFA08
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FIFA08

کاربر سایت
اقا ما قبل عيد كار كرديم و پولارو جمع كرديم 200$ در اورديم مي خواستم يه Ps3 بخرم ولي ديدم مي گن 670$ وبي خيال شدم و Ps2 هم كه بازياش مي گن ديگه توليد نميشه ولي من عشق فوتبال دارم و يكي از دلايل خريد كنسول .بازي قوتبال هست حالا چند تا سوال؟
1. واسه Ps2 تا كي بازي فوتبال مي سازن؟
2. بهترين مدل Ps2 و قيمتش ؟
3. از پشت شهرداري بگيرم يا جايه ديگه؟

اقا ما قبل عيد كار كرديم و پولارو جمع كرديم 200$ در اورديم مي خواستم يه Ps3 بخرم ولي ديدم مي گن 670$ وبي خيال شدم و Ps2 هم كه بازياش مي گن ديگه توليد نميشه ولي من عشق فوتبال دارم و يكي از دلايل خريد كنسول .بازي قوتبال هست حالا چند تا سوال؟
از هركي ميگيري از اين چند جا نگير :
فروشگاه شادي ---» توپخونه ---» زير زمين
فروشگاه يگانه ---» جمهوري ( معروفه، همه ميشناسنش، تبليغش هم اون بالاي سايته )

سلام

1. اینطور که من شنیدم عناوین بزرگ و اصلی دیگه واسش ساخته نمیشند ولی بعید میدونم سازنده هایی مثل EA و Konami از خیر 115 میلیون ps2 باز بگذرند.

2. 77000 رو بخر که بهترینه.تفاوت اصلی شون هم در مادر بورد های آنها است .
پشت دستگاه رو نگاه کن و همه چیز در مورد مدل دستگاه اونجا هست.سعی کن دستگاهت رو 77000b انتخاب کنی.اگه گیر نیومد 77000aرو بخر.
در ضمن جعبش سفید باشه و روشم هیچ عکسی نداشته باشه! چون جدید ترند.

قیمتش هم حدود 120 به بالا

3. در مورد جا هم من تهران نیستم ولی پشت شهرداری هم خوبه و قیمتای نسبتا پایین تری پیدا میکنی.
اگه فتحی توی پاساژ لباف داره اونجا هم خوبه.

اینم شمارش:

33911083
33952458
موفق باشی.

خريدم

اقا مدلي كه شما مي گفتي نبود و 90% مغازه ها مدل77004 داشتند كه منم اين مدلو خريدم 77004 PAl
مدل خوبيه ؟ ودر ضمن جعبه زرد و يه مغازه داشت با گارانتي 140 برون گارانتي 135 ما هم با گارانتي كتبي 1 ساله خريديم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or