منتظر نسخه Nintendo Switch عنوان Call Of Duty: WW2 نباشید

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
مدتی قبل، سازندگان عنوان مورد انتظار Call Of Duty: WW2 اعلام کردند که هیچ برنامه‌ای برای عرضه نسخه Nintendo Switch این شوتر نظامی را ندارند. به‌تازگی استودیو Sledgehammer Games، (سازنده بازی) در بیانیه‌ای تازه منتشرشده این مسئله را اذعان داشت که خبری از نسخه Nintendo Switch این بازی نیست.

در طول Reddit AMA، از استودیو Sledgehammer Games این سؤال پرسیده شده بود که «بله یا خیر؟ آیا Call Of Duty: WW2 برای پلتفرم Nintendo Switch عرضه خواهد شد.»

Sledgehammer Games جواب داد:

«خیر.»

خبر عدم عرضه این بازی برای پلتفرم نینتندو سوییچ زیاد غافلگیرکننده نیست. رئیس Sledgehammer آقای Michael Condrey، در ماه ژوئن در صفحه شخصی توییتر خود نیز اعلام کرده بود که طبق تصمیمی که با کمپانی Activision گرفته بودند قرار شد که این کنسول را در زمان عرضه بازی پشتیبانی نکنند.

سری بازی‌های ندای وظیفه چند سالی می‌شود که برای پلتفرم‌های نینتندو عرضه نمی‌شوند. آخرین قسمت از این سری Call of Duty: Ghosts، در سال ۲۰۱۳ برای پلتفرم Wii U عرضه‌شده بود.

3256211-screen+shot+2017-07-03+at+4.31.42+pm.png

منبع

Read the whole post here.

خب این از اولین بازی. کم کم خیلی از ناشرها به این جور سوالات جواب خیر میدن و این کنسول هم یه وضعی مثل Wii U خواهد داشت

پ.ن: نمیدونم چه اصراری هست نینتندو کنسول بزنه. یه استور راه بندازه برای PC یا روی استیم بازهاش رو عرضه کنه خیلی هم بیشتر میفروشه

حالا بحث WW2 یا BF1 جدا که آیا بازی های خوبی هستند یا نه.
ولی نینتدو، کی به این بلاک باستر های غربی احتیاج داشته؛ که الان لنگ این عناوین بمونه.
سبک و دنیای نینتدو خیلی سرگم کننده تر و ساده تر این صحبت ها است.

خب این از اولین بازی. کم کم خیلی از ناشرها به این جور سوالات جواب خیر میدن و این کنسول هم یه وضعی مثل Wii U خواهد داشت

پ.ن: نمیدونم چه اصراری هست نینتندو کنسول بزنه. یه استور راه بندازه برای PC یا روی استیم بازهاش رو عرضه کنه خیلی هم بیشتر میفروشه

حالا تو که این نظرت رو گفتی ولی یکم دست و دل باز تر میگفتی برا کنسولای سونی و مایکرو هم بدن دیگه :D

من خودم سوئیچ دارم و شدیدا از بازیای نینتندو خوشم میاد ولی خودم دقیقا دلم میخواد نینتندو بیخیال کنسول سازی بشه و بازیش رو برا بقیه بسازه چون سازنده های بازیاش با قدرتای کم سخت افزاری ببین چیا میسازن بعد بیای قدرت مثلا PS4 رو بهشون بدی رو خیلی دوست دارم ببینم چیکار میکنن :D

(الانه که نینتندو فن بوی ها حمله بکنن و آمار و عدد و این چیزا بکشن بکوبن تو صورتمون)

سخت افزار ضعیف ، منسوخ و تاریخ گذشته ، فقدان شبکه مولتی و قوی از طرف نینتندو و پیش بینی فروش ناچیز بر روی این تبلت.
واااااااااااااااااااااات؟
فروش ناچیز؟هر چی بود توی پیشفروش فروختن رفت تا الان خودشون فکر نمیکردن همین قدر هم بفرشوند
آمار فروش کنسول نینتندو سوئیچ فوق‌العاده است؛ عرضه ۲٫۴ میلیون کنسول در یک ماه
فقدان شبکه مولتی پلیر قوی؟!
لطف کنید وقتی چیزی رو که ندارید راجع بهش اصلا نظر ندید چون مسخره است!غیب گویی شما؟قضیه چیه جدیدا هر کس راجع به هر چیزی که نمیدونه پست میذاره !
دیگه هر چی به ذهنت رسید چسبوندی ته پستت که تا آخر نینتندو رو بکوبی !

آقایونی که سویچ خریدن برای این که فلان عنوان رو که روی N تا پلتفرم دیگه هم میاد بازی کنن اشتباه کردن
اشخاصی هم که به این نیت می خوان سویچ بخرن اشتباه می کنن

نینتندو از ابتدای کنسول زدن همیشه خط بازی های خودش رو داشته، فارغ از قدرت سخت افزاری :)

• Like
Reactions: The Philosophers
الان اول راهه. فروش هم خشبختانه تا حالا خوبه. اما نینتندو تا کی میتونه بدون ساپورت third party دووم بیاره؟
زرنگی نینتدو هایبرید کردن کنسول بود که مردم دیگه انتظار یک کنسول خانگی کامل با ساپورت کامل بازی های روز رو نداشته باشن. همونطور که کسی انتظار اومدن این بازی های بزرگ رو روی 3ds نداره.

• Like
Reactions: The Philosophers
سویچ به سرنوشت wii u دچار نمیشه و هرچند که اگه کنسول قوی تر بود بهتر میبود ولی همین الان هم مشکل خاصی از نظر سخت افزار نداره.
اکثر بازی های AAA از طرف سازنده ها رو روی سویچ نمیبینیم ولی سویچ خیلی نکته مثبت داره که wii u نداشت. مهمترینش اینه که ساختن بازی براش خیلی راحت هست، سخت افزار سویچ قوی نیست ولی برای بیشتر بازی های Indie مناسب و حتی اضافی هست.
از اونطرف اینبار خود نینتندو بازی هاش رو با فاصله کمتر و مرتب تر روی کنسول منتشر میکنه. اگه نینتندو همین روند رو ادامه بده و توجه سازنده های مستقل به کنسول بیشتر جلب بشه سویچ خیلی موفق میشه.
و قابل حمل بودن کنسول هم یه نکته مثبت دیگه هست که جای بجث نداره. در کل من خودم به سویچ اول به عنوان یه کنسول دستی نگاه میکنم (به عنوان یه کنسول دستی فوق العاده و بی عیبه) و برای همین نمیشه زیاد مقایسش کرد با Xbone و ps4.
+
اگر نینتندو کنسول خونگی با قدرت بیشتر میساخت هم زیاد جالب نمیشد :| چون همین الانش کنسول هیا سونی و مایکروسافت فروش هاشون خیلی عالی بوده (توی همه بازارها) و اگه وسط نسل یه کنسول خونگی دیگه میومد زیاد جالب نمیشد.
ولی توی بازار کنسول های دستی فقط نینتندو هست که کنسول داره و میتونه خیلی موفق تر بشه.

ذیگه چی؟! روی XLive و PSN هم بزنه بد نیستا. یادت رفت بگی. :)) البته من تازه فهمیدم زلدا و ماریو انقد کوچیک شدن که ارزش عرضه فیزیکی رو ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or