منتظر دیدن بازی Final Fantasy 16 در رویداد TGS 2021 نباشید

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
نائوکی یوشیدا، تهیه‌کننده بازی Final Fantasy 16 به‌تازگی اعلام کرده که این عنوان در رویداد TGS 2021 حضور نخواهد داشت. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Final Fantasy 16

شماره شانزدهم فاینال فانتزی سال گذشته معرفی شده بود و از آن موقع تاکنون، شرکت Square Enix اطلاعات چندانی را از بازی منتشر نکرده. با فرا رسیدن هر رویداد، طرفداران منتظرند تا تریلر جدیدی را از این عنوان موردانتظار ببینند، اما سازندگان تأیید کرده‌اند که نمایش بعدی بازی را در رویداد توکیو گیم شو 2021 نخواهیم دید. این رویداد در اواسط مهر برگزار می‌شود.

این موضوع در لایو استریم ویژه‌ای که اخیرا برای Final Fantasy 14 پخش شده بود، مطرح شد. (ترجمه شده توسط @aitaikimochi) یوشیدا که به همراه یوکو تارو (کارگردان سری NieR) در این برنامه حضور داشت، عنوان کرد که تیم سازنده قطعا دوست دارد تا فاینال فانتزی 16 را در رویداد TGS 2021 نمایش دهد، اما احتمالا بازی به این رویداد نمی‌رسد. او توضیح داد که استودیوی Creative Business Unit 3 قصد دارد تا بجای انتشار اطلاعات به‌صورت ذره‌ذره، نمایش هیجان‌انگیزی را نزدیک به عرضه بازی ارائه دهد.

در خصوص خود بازی نیز گفته شده که روند توسعه به‌خوبی پیش می‌رود. به‌گفته یوشیدا، صداگذاری نسخه انگلیسی تقریبا به‌پایان رسیده و سناریوی داستان اصلی نیز تکمیل شده است. پیش از این اعلام شده بود که انتشار اطلاعات بزرگ و مهم بعدی Final Fantasy 16 برای سال 2021 برنامه‌ریزی شده، اما باید منتظر ماند و دید این زمان دقیقا کی خواهد بود.

بازی Final Fantasy 16 در زمان نامشخصی برای پلی استیشن 5 و رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
تیتر خبر بخاطر یه اشتباه کوچیک تبدیل شده به TGA که خب در اصل همون TGS (توکیو گیم شو) هست... هر مدیری آنلاین شد اصلاحش میکنه به زودی، پند اخلاقی امروز هم اینکه ساعت 5 صبح خبر کار نکنید تا این اشتباها پیش نیاد. :D

قصد دارد تا بجای انتشار اطلاعات به‌صورت ذره‌ذره، نمایش هیجان‌انگیزی را نزدیک به عرضه بازی ارائه دهد.

نمیدونم چرا این تیکه اش رو ترجمه نکردید یا من اشتباه خوندم
ولی یوشیدا ظاهرا گفته میخواد بازی رو تو بهترین حالت خودش نمایش بده... که خبر خوبیه :D
حدس من اینه بازی احتمالا تا همون مارس اینا و قبل تموم شدن سال مالی اسکوئر بیاد بیرون

• Like
Reactions: m.a.t and Ludens
نمیدونم چرا این تیکه اش رو ترجمه نکردید یا من اشتباه خوندم
ولی یوشیدا ظاهرا گفته میخواد بازی رو تو بهترین حالت خودش نمایش بده... که خبر خوبیه :D
حدس من اینه بازی احتمالا تا همون مارس اینا و قبل تموم شدن سال مالی اسکوئر بیاد بیرون
والا من این ویدئویی که طرف زیرنویس کرده بود رو دیدم، شاید جلوتر چنین چیزی گفته. ولی حالا جدا از این، کسی میدونه چرا یوکو تارو کلاهش رو گذاشته بود رو میز؟ :| :D یه سخنرانی قدیمی بدون کلاه داره ولی اونجا زیاد چهرش دیده نمیشه. اینجا قشنگ همه چی از نزدیک مشخصه. :D

• Like
Reactions: Z-fan
والا من این ویدئویی که طرف زیرنویس کرده بود رو دیدم، شاید جلوتر چنین چیزی گفته. ولی حالا جدا از این، کسی میدونه چرا یوکو تارو کلاهش رو گذاشته بود رو میز؟ :| :D یه سخنرانی قدیمی بدون کلاه داره ولی اونجا زیاد چهرش دیده نمیشه. اینجا قشنگ همه چی از نزدیک مشخصه. :D
اگه منظورت اینه که تو مصاحبه ها همیشه ماسک رو صورتشه، خیلی جاها بدون ماسک مصاحبه کرده.
کلا بستگی به حال روحیش داره که قبل مصاحبه چند شیشه رفته بالا :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or