منتظران Playble Demo بازی Fifa 08 بازی در دقيقه 90 تاخير خورد!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام
خوب خبر بديست .. همونطور که مدت ها پيش اعلام شده بود قرار بود دمو قابل بازی اين بازی امروز روی سرويس انلاين هر 2 کنسول قرار بگيره
متأسفانه بازی دقيقه 90 برای اروپا و استراليا تاخير خورد و اين رو PSU اعلام کرده و رسماً از سوی EA تاييد شده!

اونها اعلام تاسف کردند (کار ديگه اي نميتونستند بکنند) برای اين اتفاق و گفتند که دمو برای امريکای شمالی ريليز خواهد شد!
نه دليل خاصی برای اين امر عنوان شده و نه تاريخ انتشار Playble Demo که واقعاً عجيب هست! اين روز ها روز شنيدن خبرای عجيبه
به هر حال بازی 9 اکتبر امسال برای امريکا و 28 September به طور کامل برای اروپا عرضه ميشه که ديگه Playble demo کی ميخواد بياد خدا ميدونه!
ضمناً گفته شده دمويی که برای امريکای شمالی قرار گرفته و ميتونند کاربران دانلود کنند تمامی تيم هايی که در نسخه PC ذکر شده بود رو داراست.

من نمیدونم ولی من لینک دانلود دموی قابل بازی Fifa 08 رو دیدم !

اگه میخواین بگین که بذارم ( شاید قدیمیه ) ولی مگه Fafa 08 چن تا دموی قابل بازی داده بیرون ؟

اون دمو قابل بازی برای PC بود که اومده بيرون و برای X360 و PS3 قرار بود امروز بياد
اگه اخبار رو ميخوندی تا آخرش از اينجاش ميتونستی متوجه بشی و جواب سؤالت رو بدون پرسيدن بگيری

ضمناً گفته شده دمويی که برای امريکای شمالی قرار گرفته و ميتونند کاربران دانلود کنند تمامی تيم هايی که در نسخه Pc ذکر شده بود رو داراست.

ببخشید که این سوالو میکنم :
این دمو های قابل بازی در لایو به Point نیاز دارن یا به صورت Free هسن ؟!
در PSN چطور ؟

یه سوال دیگم دارم اونم این که مثلا ما که از ایران به لایو وصل میشیم میتونیم از این دمو ها استفاده کنیم ؟!
اخه ایننا که مال امریکا / اروپا / استرالیا / جاپن!! و استرالیا هسن .

پ.ن : نکنه موقع ثبت نام در لایو باید کشورمون رو (مثلا) امریکا انتخاب کنیم ؟

خوب از الان که دارم مينويسم 12 دقيقه پيش روی Xbl اين دمو قرار گرفته و همونطور که گفته شد هيچ خبری برای اروپا و جاهای ديگه نيست ..
هيچ تاريخی هم مشخص نيست

ببخشید که این سوالو میکنم :
این دمو های قابل بازی در لایو به Point نیاز دارن یا به صورت Free هسن ؟!
در PSN چطور ؟

یه سوال دیگم دارم اونم این که مثلا ما که از ایران به لایو وصل میشیم میتونیم از این دمو ها استفاده کنیم ؟!
اخه ایننا که مال امریکا / اروپا / استرالیا / جاپن!! و استرالیا هسن .

پ.ن : نکنه موقع ثبت نام در لایو باید کشورمون رو (مثلا) امریکا انتخاب کنیم ؟

به احتمال زیاد به پوینت نیاز داره ;)

کلا دموی قابل بازی برای همه Platform ها مجانی هست .

گفتم یه وقت مایکرو تو لایو واسه ایران خدمات و امکانات ویزه تدارک دیده ! :biggrin1:

سم جان اوقت اگه امریکا رو انتخاب کنیم / میتونیم مثلا این دموی قابل بازی FiFA 08 رو دانلود کنیم ؟!

سم جان اوقت اگه امریکا رو انتخاب کنیم / میتونیم مثلا این دموی قابل بازی FiFA 08 رو دانلود کنیم ؟!

بله اگر شما موقع ثبت نام در لایو در قسمت State لایو United state رو انتخاب کرده باشد می تونید امروز این بازی رو دانلود کنید ولی اگر United kingdom رو انتخاب کرده باشید نمی تونید و باید منتظر نسخه قابل بازی برای اروپا باشد و اگر هم ژاپن .... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or