منتشر شدن آپدیت 4.46 سونی و حل شدن مشکل کنسولهایی که در ورژن قبلی {4.45}بریک شدن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

@mahmoud

کاربر سایت
ps3-systemupdate-footer-img.png

لینک

ورژن جدید فریمویر سونی امروز منتشر شد و طبق اطلاعات منتشر شده کنسولهایی که تو ورژن قبلی 4.45 بعد آپدیت بریک شده بودن با این آپدیت مشکلشون حل میشه.
برای اینکا شما باید از طریق {safe mode {recovery نسبت به اینکار اقدام کنید
امکانات جدید :​

• [*=left]You can now hide notifications when you earn a trophy. >See details
    [*=left]An issue in which the XMB™ (XrossMediaBar) menu is not displayed after updating the system software to version 4.45 was observed. This version of the system software addresses this issue.
    If the XMB™ menu is not displayed, you must perform the update by starting the system in safe mode. Select here for details.
قابلیت پنهان سازی اطلاعات هنگام گرفتن تروفی
حل مشکل کنسولهایی که در آپدیت قبلی بریک شدن

آخرین ویرایش:
هک پلی استیشن 3 با ورژن 3.70

سلام.پلی استیشن من ورژنش 3.70 هست.می تونم بصورت نرم افزاری هکش کنم.اگه میشه لطفا راهنمایی کنید.

ps3-systemupdate-footer-img.png

لینک

ورژن جدید فریمویر سونی امروز منتشر شد و طبق اطلاعات منتشر شده کنسولهایی که تو ورژن قبلی 4.45 بعد آپدیت بریک شده بودن با این آپدیت مشکلشون حل میشه.
برای اینکا شما باید از طریق {safe mode {recovery نسبت به اینکار اقدام کنید
امکانات جدید :​

• [*=left]You can now hide notifications when you earn a trophy. >See details
    [*=left]An issue in which the XMB™ (XrossMediaBar) menu is not displayed after updating the system software to version 4.45 was observed. This version of the system software addresses this issue.
    If the XMB™ menu is not displayed, you must perform the update by starting the system in safe mode. Select here for details.
قابلیت پنهان سازی اطلاعات هنگام گرفتن تروفی
حل مشکل کنسولهایی که در آپدیت قبلی بریک شدن

من از کجا میتونم ورژین هک شدشو پیدا کنم

دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم با دستگاه کپی هم میشه آنلاین بازی کرد؟ برای جلوگیری از بن شدن هم از روش آن بن استفاده کنیم........ .
با تشکر.

help me

سلام
من دیشب ورژین دستگاهمو اپدیت کردم به 4.46 حالا که میخوام مولتی من رو از usb نصب کنم دستگاه install packt رو نمیده باید چی کار کنم. لطفا راهنمایی کنید کلافم کرده...:((

دستگاه شما به ورژن اصلی و غیر کپی خور اپدیت شده است ... نرم افزاری راهی ندارد باید ببربد بیرون بدید سخت افزاری دانگرید کنند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or