ممکن بود هیچوقت The Last of Us ساخته نمی شد اگر....

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
The-last-of-us-remastered-2_986411713.jpg
طبق گفته های موسس این استودیو Jason Rubin اگر سران Naug*hty Dog تصمیم به فروش استودیو را نگرفته بودند، ممکن بود هیچوقت عناوین Uncharted و The Last of Us وجود نداشته باشند. Jason Rubin به وبسایت IGN گفت روابط عالی و تیمی، مابین شرکت Sony و Naug*hty Dog باعث به وجود آمدن سری بازی های پر فروش Crash و Jak and Daxter شده بود.
Jason Rubin می گوید:« روابط ما با Sony بصورت جادویی و شگفت انگیزی در هم تنیده است و یقین دارم که برای هر دو شرکت حس خوبی است. این تصمیم بسیار درستی برای Naug*hty Dog بود. ببینید به عنوان یک استودیوی مستقل و خود مختار Naug*hty Dog در چه جایگاهی ایستاده است. من فکر نمی کنم Naug*hty Dog به تنهایی می توانست این کار را انجام بدهد.»
Jason Rubin اضافه کرد:« من فکر می کنم اگر ما با سونی به توافق نمی‌رسیدیم شما هیچ وقت شاهد این بازی‌ها نبودید.» منظور او به سری Uncharted و The Last of Us که هر دو موفقیت های زیادی برای این استودیو کسب کرده اند.
و در آخر گفت:«مشارکت بین Sony و Naug*hty Dog فوق العاده عالی است.»
لازم به ذکر است که در همایش PlayStation Experience 2016 ادامه عنوان The Last of Us با نام The Last of Us: Part 2 تایید شد و همچنین DLC عنوان Uncharted 4 به نام The Lost Legacy در حال ساخت است.

لینک منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or