ممکن است CD Projekt RED در اندیشه یک بازی The Witcher به سبک بازی های Telltale باشد

View attachment 61827
با توجه به پست اکانت توئیتر رسمی The Witcher، ممکن است CD Projekt RED در اندیشه یک بازی The Witcher به سبک بازی های Telltale باشد. (باکس بازی کاملا ساختگی است)

نظر شما چیست؟
این نقاشی ها رو یه کاربر تو deviantart کشیده. فکر نکنم ربطی به موضوع خاصی داشته باشه. فقط خوششون اومده اینطوری گذاشتنش تو باکس ارت. تیل تل اینا چی میگن این وسط :دی

. تیل تل اینا چی میگن این وسط :D
بالای باکس آرتا نوشته Complete First(/Second /Third) Season ... احتمالا اشاره به اپیزودیک بودن داره و خب اینکه تل تیل یجورایی نماد این اپیزودیک ها شده :دی

من خودم به شخصه به نظرم دنیای witcher اینقدر بزرگه که پتانسیل این جور بازیا و هم حتی داره! ولی دوست دارم CDPR هرچه زودتر ساخت CP2077 و تموم کنه -__-

• Like
Reactions: FaRd!N
این نقاشی ها رو یه کاربر تو deviantart کشیده. فکر نکنم ربطی به موضوع خاصی داشته باشه. فقط خوششون اومده اینطوری گذاشتنش تو باکس ارت. تیل تل اینا چی میگن این وسط :D
پایین سمت راست باکس آرت رو نگاه کن :D

ادیت: الان دقت کردم زیر اسما هم نوشته A TellTale Game Series :))

Telltale الان همزمان درگیر n تا بازیه اینم اضافه بشه بهشون دیگه باید تا نسل بعد منتظر فصل دوم TFTB و TWAU باشیم :| + Telltale توی کار Publish بازی هم رفته ...
ولی کلا قضیه Witcher جدی به نظر نمیرسه!

البته این عکسایی که تو باکس ارت استفاده شده چند وقت پیش یکی از طرفدارا ساخته بود که من تو تاپیک بازی قرار داده بودمشون. به نظرم وقتی همین الان ویچر3 تونسته داستان به این خوبی رو در کنار یه گیم پلی نسبتا خوب ارایه بده، نیازی به بازی در سبک تل تیل نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or