شایعه ممکن است ادامه عنوان ترسناک Alien: Isolation ساخته شود

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
شماره بعدی ماه آینده PlayStation Magazine شایعه فوق‌العاده‌ای را منتشر کرده است. طبق اطلاعات منتشرشده از سوی این مجله، استودیوی Creative Assembly بعد از ساخت عنوان Halo Wars 2 در حال کار بر روی ادامه بازی موفق Alien: Isolation که در سال ۲۰۱۴ منتشرشده است، هست.

پس از کار کردن بر روی عنوان Halo Wars 2 که ۲۱ فوریه برای پلتفرم‌های رایانه شخصی و ایکس باکس وان عرضه شد، استودیوی Creative Assembly Sofia (قبلاً بانام Crytek Black Sea شناخته می‌شد.) قرار است بر روی سری بازی‌های Total War کار کند. در شماره ماه بعدی PlayStation Magazine (135) اشاره‌شده است که احتمال می‌رود ساخت بازی دیگری در دنیایی Alien به‌زودی شروع شود.

PlayStation Magazine:

«منابع ما می‌گویند بعد از به اتمام رسیدن کار ساخت عنوان Halo Wars 2، عنوانی جدید در دنیایی Alien و به دست سازندگان Alien Isolation توسط استودیوی Creative Assembly در ساخت است.»

عنوان ترسناک Alien: Isolation در ۷ اکتبر ۲۰۱۴ برای پلتفرم‌های PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows عرضه شد و توانست تا ماه مارس ۲۰۱۵ در اروپا و آمریکای شمالی ۲.۱ میلیون واحد فروش کند. هرچند ناشر بازی کمپانی سگا، از عملکرد بازی راضی نیست.

منبع

AI جز بهترین بازی های این نسل برای من بوده و هست.یک بازی خاص که کمتر عنوانی شبیه بهش وجود داره.ساخت ادامه برای این بازی یکی از بزرگترین آرزوهای منه.امیدوارم واقعا این خبر صحت داشته باشه.الان تیم کنسولی CA هم بزرگتر شده و میتونن در زمان کمتری بازی را بسازن.

در ضمن فکر کنم فروش کلی AI الام دیگه به یک حد مطلوبی رسیده باشه.بازی فقط روی استیم 1 میلیون Owner داره.احتمالا روی دوتا پلتفرم دیگه هم 2-3 میلیونی فروش کرده باشه.

اینجوری که من فهمیدم مثل اینکه تازه بعد از تموم شدن مراحل ساخت Halo Wars 2 قرار بوده روی بازی کار کنن یعنی الان اگه همه‌ چیز خوب پیش رفته باشه، توی مراحل اولیه‌ی ساخت هستن (حالا اینم 100 درصد نیست و ممکنه نظرشون تغییر کرده باشه)...اینطوری احتمالا باید یکی دو سالی برای معرفی بازی صبر کنیم. من امیدوار بودم امسال معرفی بشه :D
البته یه شایعه‌هایی هم بود که CA قراره Alien رو به VR بیاره و ... که معلوم نیست قضیش به کجا رسید...
در کل Alien: Isolation به نظرم بهترین Horror چند سال اخیر هستش و البته هنوزم باورم نمیشه که Gamespot و IGN بهش 5 و 6 دادن! :|:|
در کل خبر خوبیه و امیدوارم نسخه‌ی بعدی رو هر چه زودتر ببینیم...

• Like
Reactions: Jill-Valentine
Wow خوش خبر باشند ! اتفاقا همین صبحی با دوستام بحث Alien بود، بدون شک یکی از بهترین بازیهای چند سال اخیر در سبک خودش هست. برای من که یکجورایی بهترین بازی سال 2014 بود واقعا بهم چسبید !
الحق والانصاف تو نمرات سره بازی رو بردیدند ! واقعا با چه رویی سایت ها به این بازی همچین نمرات ضعیفی دادند :(

• Like
Reactions: Jill-Valentine
نسخه ی اول یه سری ایرادات داشت مثل طولانی بودن بیش از حد وهوش مصنوعی Alien که بعضی وقتا اذیت میکرد اما در کل بازیه فوق العاده خوش ساختی بود و به شخصه خیلی ازش لذت بردم. امیدوارم تو نسخه ی بعدی این مشکلات رو هم برطرف کنن.

اینجوری که من فهمیدم مثل اینکه تازه بعد از تموم شدن مراحل ساخت Halo Wars 2 قرار بوده روی بازی کار کنن یعنی الان اگه همه‌ چیز خوب پیش رفته باشه، توی مراحل اولیه‌ی ساخت هستن (حالا اینم 100 درصد نیست و ممکنه نظرشون تغییر کرده باشه)...اینطوری احتمالا باید یکی دو سالی برای معرفی بازی صبر کنیم. من امیدوار بودم امسال معرفی بشه :D
البته یه شایعه‌هایی هم بود که CA قراره Alien رو به VR بیاره و ... که معلوم نیست قضیش به کجا رسید...
در کل Alien: Isolation به نظرم بهترین Horror چند سال اخیر هستش و البته هنوزم باورم نمیشه که Gamespot و IGN بهش 5 و 6 دادن! :|:|
در کل خبر خوبیه و امیدوارم نسخه‌ی بعدی رو هر چه زودتر ببینیم...

Wow خوش خبر باشند ! اتفاقا همین صبحی با دوستام بحث Alien بود، بدون شک یکی از بهترین بازیهای چند سال اخیر در سبک خودش هست. برای من که یکجورایی بهترین بازی سال 2014 بود واقعا بهم چسبید !
الحق والانصاف تو نمرات سره بازی رو بردیدند ! واقعا با چه رویی سایت ها به این بازی همچین نمرات ضعیفی دادند :(

-
در مورد نمرات منم موافقم.بازی شاید بشه گفته یکی از Underrate در این بازیهای ساخته شده هستش.همون صداگذاری بازی فقط به تنهای ارزش بازی رو تا 8-9 بالا میبرد.البته تقریبا هرچه قدر در نمرات در حق بازی ظلم شد در جوایز آخر سال خوب درخشید و تونست نزدیک به 50 جایزه GOTY و کلی جوایز دیگه ببره.

IGN البته بعدا با یک مقاله تقریبا خرابکاری خودش را شست.

Isolation بازی خیلی خوبی بود، اما من با این خبر یاد Routine افتادم که چقدر مظلومانه هنوز نتونسته منتشر بشه.

روتین تقریبا یکی دو سال قبل از معرفی Alien معرفی شد، ولی بخاطر ایندی بودن و منابع مالی و... هنوز نتونسته منتشر بشه.
دوستانی که آشنائی دارن میدونن که چقدر طراحی گیم پلی Alien.I کاملا با روتین هماهنگی داره !
بازی قرار بود 2013 ریلیز بشه ولی الان 2017 ایم، نسخه دوم AI تقریبا تایید شده ولی خبری از بازی نیست،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or