Jan 6, 2008 نوشته ها: 6 دوستان کسی میدونه چرا بازی Beowulf توسط وزارت ارشاد ممنوع شده؟:confused: بیشتر...
Hooshi کاربر سایت Jan 6, 2008 #2 تو فيلمش انجلينا جولی بازی کرده و مسينکه يه نمه تو فيلمش انجلينا جولی مورد داره!اينا هم فکر کردن بازيش اينجوريه واسه همن ممنوع شد
تو فيلمش انجلينا جولی بازی کرده و مسينکه يه نمه تو فيلمش انجلينا جولی مورد داره!اينا هم فکر کردن بازيش اينجوريه واسه همن ممنوع شد
xbox360 کاربر سایت Jan 6, 2008 #3 نوشته شده توسط Hooshi: تو فيلمش انجلينا جولی بازی کرده و مسينکه يه نمه تو فيلمش انجلينا جولی مورد داره!اينا هم فکر کردن بازيش اينجوريه واسه همن ممنوع شد بیشتر... حالا واقعا مورد داره یا فقط حدس میزنن که مورد داشته باشه؟:confused::biggrin1:
نوشته شده توسط Hooshi: تو فيلمش انجلينا جولی بازی کرده و مسينکه يه نمه تو فيلمش انجلينا جولی مورد داره!اينا هم فکر کردن بازيش اينجوريه واسه همن ممنوع شد بیشتر... حالا واقعا مورد داره یا فقط حدس میزنن که مورد داشته باشه؟:confused::biggrin1:
LeonSM کاربر سایت Jan 6, 2008 #4 برو سایت http://www.imdb.com سرچ کن بیووالف عکسا ردیف میان امتیاز فیلم ودرجه بندی سنی رو هم میتونی ببینی.
برو سایت http://www.imdb.com سرچ کن بیووالف عکسا ردیف میان امتیاز فیلم ودرجه بندی سنی رو هم میتونی ببینی.
mehdi-psp کاربر سایت Jan 9, 2008 #5 من رفتم وست گيم واسه psp اين بازي رو بگيرم گفت به خاطره دخترهاشه كه ارشاد ممنوع كرده ولي تو توپخونه پر بود .
من رفتم وست گيم واسه psp اين بازي رو بگيرم گفت به خاطره دخترهاشه كه ارشاد ممنوع كرده ولي تو توپخونه پر بود .
MAHDI_VGA کاربر سایت Feb 4, 2008 #6 یه جاهایی از مرحله های بازی زنهای شیطانی میان بغلت و ازت ل... میگیرن و شما باید مقاومت کنی. احتمالا بخاطر همین هست. خداییش یه مقدار هم خفنه چون همشون لختند. ولی خوب بازیه دیگه.....
یه جاهایی از مرحله های بازی زنهای شیطانی میان بغلت و ازت ل... میگیرن و شما باید مقاومت کنی. احتمالا بخاطر همین هست. خداییش یه مقدار هم خفنه چون همشون لختند. ولی خوب بازیه دیگه.....
MAHDI_VGA کاربر سایت Feb 4, 2008 #7 نوشته شده توسط Hooshi: تو فيلمش انجلينا جولی بازی کرده و مسينکه يه نمه تو فيلمش انجلينا جولی مورد داره!اينا هم فکر کردن بازيش اينجوريه واسه همن ممنوع شد بیشتر... اون که فیلم نیست انیمیشن هستش. اینا به انیمیشن هم گیر میدن.
نوشته شده توسط Hooshi: تو فيلمش انجلينا جولی بازی کرده و مسينکه يه نمه تو فيلمش انجلينا جولی مورد داره!اينا هم فکر کردن بازيش اينجوريه واسه همن ممنوع شد بیشتر... اون که فیلم نیست انیمیشن هستش. اینا به انیمیشن هم گیر میدن.