Insomniac کاربر سایت Nov 9, 2010 #1 هر یک از دوستانی که تمایل به قرار گذاشتن در نمایشگاه می باشن به من پیام خصوصی بدن و اینجا اعلام کنند. زمان ملاقات: فردا، پنجشنبه ساعت 13 محل ملاقات به دوستانی که به من پ.خ دادند اعلام خواهد شد. آخرین ویرایش: Nov 10, 2010
هر یک از دوستانی که تمایل به قرار گذاشتن در نمایشگاه می باشن به من پیام خصوصی بدن و اینجا اعلام کنند. زمان ملاقات: فردا، پنجشنبه ساعت 13 محل ملاقات به دوستانی که به من پ.خ دادند اعلام خواهد شد.
Trunks کاربر سایت Nov 9, 2010 #3 مارو میخوان از طرف مدرسه ببرن یه نمایشگاهی . نمیدونم همونه یا نه . اگر خوب بود من پایه قرار و رفتن دوباره با بچه ها هستم . فقط مثله رسانه ها نشه !
مارو میخوان از طرف مدرسه ببرن یه نمایشگاهی . نمیدونم همونه یا نه . اگر خوب بود من پایه قرار و رفتن دوباره با بچه ها هستم . فقط مثله رسانه ها نشه !
B batman2009 کاربر سایت Nov 9, 2010 #4 نمایشگاه الکامپ 2010 دوستان خیلی خوشحال میشم که شما رو تو سالن 35 غرفه 30 ببینمتون.........
wolverin کاربر سایت Nov 10, 2010 #5 نوشته شده توسط batman2009: دوستان خیلی خوشحال میشم که شما رو تو سالن 35 غرفه 30 ببینمتون......... بیشتر... مگه تو غرفه 30 چه خبره ؟؟
نوشته شده توسط batman2009: دوستان خیلی خوشحال میشم که شما رو تو سالن 35 غرفه 30 ببینمتون......... بیشتر... مگه تو غرفه 30 چه خبره ؟؟
VahiD_ST کاربر سایت Nov 10, 2010 #6 نوشته شده توسط wolverin: مگه تو غرفه 30 چه خبره ؟؟ بیشتر... حتما یه خبری هست. شما برین ببینید چه خبره؟ به ما هم که اونجا نیستیم یه گزارشی بدین.
نوشته شده توسط wolverin: مگه تو غرفه 30 چه خبره ؟؟ بیشتر... حتما یه خبری هست. شما برین ببینید چه خبره؟ به ما هم که اونجا نیستیم یه گزارشی بدین.