مقایسه Xbox One با PS4 در جدیدترین شماره مجله EDGE

FLAWL3SS

کاربر سایت

69350483324710639318.jpg

دانلود مجله

در 260مین شماره از مجله EDGE مقایسه ای بین دو کنسول نسل بعد به صورت زیر صورت گرفته:

Controller - Xbox One
Hardware - PS4
Launch Games - Xbox One
Indie Support - PS4
First Party Studios - Ps4
Second Screen Experience - PS4
Social Services - Xbox One
Cloud Tech - PS4
Media and Services - Xbox One
Development Ease - PS4

همچنین در این مجله 20 بازی برتر در تمامی زمان ها با توجه به نظرات خوانندگان مجله edge به صورت زیر انتخاب شده:

Best games of our lifetime
20 - World of Warcraft
19 - Marjoa's Mask
18 - Vice City
17 - Chrono Trigger
16 - Portal
15 - Red Dead Redemption
14 - Bioshock
13 - Ico
12 - The Last of Us
11- Dark Souls
10 - Super Mario Galaxy
9 - Metal Gear Solid
8 - Shadow of the Colossus
7 - Goldeneye
6 - Halo
5 - RE4
4 - Final Fantasy VII
3 - Half Life 2
2 - Super Mario 64
1 - Ocarina of Time

Edge #260 scores, Xbox One vs. PS4 - NeoGAF

آخرین ویرایش:
جالبه با اين همه مانوري كه سوني روي كنترلر ش داد بازم كنترلر xbox مثل اينكه بهتره ولي در بقيه موارد سوني تركونده ، ماكرو هم كه با اون 600 درصدش در cloud tech مثل اينكه بازم ضعيف تره

جالبه در 6 آیتم PS4 برنده شده و در 4 آیتم هم Xone که میشه = سونی برنده
ولی واقعا رتبه بازی
Shadow of the Colossus خیلی کمه و بی لطفی کردن به نظر من باید رتبه اش بالاتر میشد
:((

آخرین ویرایش:
جالبه با اين همه مانوري كه سوني روي كنترلر ش داد بازم كنترلر xbox مثل اينكه بهتره ولي در بقيه موارد سوني تركونده ، ماكرو هم كه با اون 600 درصدش در cloud tech مثل اينكه بازم ضعيف تره

خوشبحالت ، من که هنوز هیچکدوم رو دستم نگرفتم:(:|

خوشبحالت ، من که هنوز هیچکدوم رو دستم نگرفتم:(:|
والا منم دستم نگرفتم دارم رو این حساب میگم که هفته ای حد اقل دوتا خبر از دسته ps4 هست وای بازم مجله edge میگه واسه xbox بهتره ولی در بقیه موارد که از نظر من مهمن همشون ps4 بهتره(بازم طبق نظر همین مجله)

کنترلر یک چیز سلیقه ایه و تمام مقایسه هایی که شده دوال شوک رو بهتر انتخاب کردن! پس به شخصه عدم رضایتم رو اعلام میکنم! :دی

توی مدیا و سرویس ها هم نمیدونم دقیقا تفاوت کجاست! تقریبا کارایی هر دو یکیه!

و توی انتخاب بازی ها هم درسته که تعداد خیلی محدودی فقط میتونستن این تو باشن ولی انصافا God of War و Gears of War و Uncharted جاشون خیلی خالیه ولی در مجموع لیست خوبیه و WOW از نظر من هم میتونه تاثیر گذار ترین بازیه تاریخ باشه! ولی RE3 از نظر من بهترین بازیه تاریخه :دی

از اون Best games of our lifetime از نظر خوانندگانش میشه فهمید هم خوانندگانش اسکول هستند هم اعضای تحریریه Edge و دیگه طبیعتا مقایسه بین دو کنسولش هم ثابت میشه مزخرفه! :-&

از اون Best games of our lifetime از نظر خوانندگانش میشه فهمید هم خوانندگانش اسکول هستند هم اعضای تحریریه Edge و دیگه طبیعتا مقایسه بین دو کنسولش هم ثابت میشه مزخرفه! :-&
بر چه مبنایی شما همچین حرفی میزنی؟ اتفاقا بازی های خوب و تاثییرگذاری رو انتخاب کردن که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or