مقایسه گرافیک بازی های x360,ps3 توسط Eurogamer

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Allurea

کاربر سایت
Eurogamer برای بار سوم گرافیک چند بازی را بین x360 ,ps3 مقایسه کرده که خیلی جالبه :
6bumanr.jpg

5496b6g.jpg

6d1xpid.jpg

63cbux1.jpg

5x3dpiw.jpg

فکر کنم تو همه X360 از نظر نور پردازی بهتر بود تو sonic & splinter cell نسخه ps3 واقعا افتضاح بود ولی باید صبر کرد تا بازی ساز ها اژدهای خفته Ps3 رو بیدار کنن

ميشه گفت بافت ها تو X360 زنده تر و طبيعي تر از Ps3 از اب دراومده
كدوم اژدها؟!!!
الان تقريبا هزار باري هستش كه اين حرفو از فن بوي هاي سوني ميشنويم
اگه قرار بود بيدار شه تا الان بيدار شده بود
خودتونو با اين حرف ها گول نزنيد كه سازنده ها به دستگاه اشنا نيستند

ميشه گفت بافت ها تو X360 زنده تر و طبيعي تر از Ps3 از اب دراومده
كدوم اژدها؟!!!
الان تقريبا هزار باري هستش كه اين حرفو از فن بوي هاي سوني ميشنويم
اگه قرار بود بيدار شه تا الان بيدار شده بود
خودتونو با اين حرف ها گول نزنيد كه سازنده ها به دستگاه اشنا نيستند

تا وقتی که بازی ها برای دو کنسول و به صورت Port از یک کنسول به یک کنسول دیگه ساخته بشن وضع همینه داداش

دلیل اینکه توی این بازیها نسخه 360 بهتره اینه که 360 Lead Platform بوده
یعنی بازی اول برای 360 ساخته شده و بعد برای PS3 پورت شده
با این وضعیت اگه سازنده ها 1000 تا اژدها هم توی PS3 پیدا کنن بازم چون بازی از روی 360 پورت شده روی PS3 گرافیک تا حدودی روی 360 بهتره

مگر اینکه این وضعیت عوض بشه و PS3 تبدیل بشه به Lead Platform که این اتفاق هم وقتی میفته که وضعیت فروش PS3 خیلی بهتر از 360 بشه
البته قضیه راحت تر بودن ساخت بازی برای 360 هم اینجا مطرحه

در هر صورت اینو میخواستم بگم که بهتر بودن گرافیک نسخه 360 توی این عکسها دلیل بر برتر بودن سخت افزار 360 نیست و دلیلش همونیه که گفتم

با این وضعیت اگه سازنده ها 1000 تا اژدها هم توی PS3 پیدا کنن بازم چون بازی از روی 360 پورت شده روی PS3 گرافیک تا حدودی روی 360 بهتره

مگر اینکه این وضعیت عوض بشه و PS3 تبدیل بشه به Lead Platform که این اتفاق هم وقتی میفته که وضعیت فروش PS3 خیلی بهتر از 360 بشه

در هر صورت اینو میخواستم بگم که بهتر بودن گرافیک نسخه 360 توی این عکسها دلیل بر برتر بودن سخت افزار 360 نیست و دلیلش همونیه که گفتم

منم همینو گفتم ولی یواش یواش وضع داره عوض میشه چون در بازی mercenaries 2, lead patform , ps3 است:-"

من که فکر میکنم تو همه ی موارد به جز 1اولی و سومی Ps3 تو نور بهتره.البته تو اولی هم از یه نظرهایی مال Ps3 بهتره ولی در کل توی 360 اگر دقت کنید چراغهای خیابون روشنه ولی مال Ps3 نه و انگار یک چیز زرد رنگ گذاشتن جای چراغ! البته تو سونیک اینکه سایه نداره یه مقدار ضایع هست ولی در کل به نظر نورش بهتره.
بعد توی اون بازی تونی هاوک اگه دقت کنید آسمان توی Ps3 خیلی زیباتر کار شده ولی توی نسخه ی 360 به نظر من بدن طرف یه مقدار طبیعی تره.

توی جزئیات هم مال 360 در کل کمی بهتر هست.

بازي سونيك از اول هم قرار بود براي ps3 بياد پس بعد فكر كنم براي xbox360 ساخته شد پس نميشه گفت كه بعد پورت شده . خيلي از بازي ها اينطوري هستند .

هيچ ربطي به اين چيزي كه گفتي نداره ! قرار نيست هميشه اين اتفاق بيوفته .

خوب توضيح بده ببينم چطور بازي هايي نظير oblivion كه اول براي xbox360 اومده بود گرافيك كمتري نسبت به ps3 داشت ؟!

يا چطور شركت سازنده بازي virtua fighter 5 ادعا ميكنن كه بازي كه اول براي ps3 اومده و بعد ميخواد براي xbox360 بافت ها و گرافيك بهتر خواهد شد .

و چندتا بازي ديگه .
الان بازي هايي مثل haze هم كه اول ps3 مياد ولي به نظر من (كه خواهيم ديد ) در نسخه xbox360 گرافيك بهتري خواهد داشت (اگه بياد )

يا بازي هاي مثل dmc4 كه سازنده ميگه كه هر دو نسخه از نظر گرافيك كاملا يكي هستند و هيچ برتري نسبت به هم ديگه ندارند .كه حالا كاملا هم مشخصه كه اين بازي اول براي ps3 ساخته شده و بعد ؟

آخرین ویرایش:
بازي سونيك از اول هم قرار بود براي ps3 بياد پس بعد فكر كنم براي xbox360 ساخته شد پس نميشه گفت كه بعد پورت شده . خيلي از بازي ها اينطوري هستند .

خوب توضيح بده ببينم چطور بازي هايي نظير oblivion كه اول براي xbox360 اومده بود گرافيك كمتري نسبت به ps3 داشت ؟!

يا چطور شركت سازنده بازي virtua fighter 5 ادعا ميكنن كه بازي كه اول براي ps3 اومده و بعد ميخواد براي xbox360 بافت ها و گرافيك بهتر خواهد شد .

و چندتا بازي ديگه .
الان بازي هايي مثل haze هم كه اول ps3 مياد ولي به نظر من (كه خواهيم ديد ) در نسخه xbox360 گرافيك بهتري خواهد داشت (اگه بياد )

يا بازي هاي مثل dmc4 كه سازنده ميگه كه هر دو نسخه از نظر گرافيك كاملا يكي هستند و هيچ برتري نسبت به هم ديگه ندارند .كه حالا كاملا هم مشخصه كه اين بازي اول براي ps3 ساخته شده و بعد ؟

طبق چیزایی که من از نوشته شما فهمیدم همه چی به سازنده بازی ربط داره:-"

فرخ جون اون که قضیش چیز دیگه ای هست. یوبی چون نمیخواد ب:biggrin1:ا اژدهای:biggrin1: ماکروسافت، Halo 3 در گیر بشه انتشار نسخه 360 رو عقب انداخته تا در فروش HAZE اتفاق ناگورای پیش نیاد.

و چندتا بازي ديگه .

اینکه اگه یه بازی از روی یه سیستم روی یه سیستم دیگه پورت شه، نسخه پورت شده گرافیک پایین تری خواهد داشته یه FACT هست

اما یه وقتی سازنده بعد از پورت کردن بازی روش کار میکنه

شما انتظار داری بازی ای مثل Oblivion رو بعد از 1 سال همینجوری خشک و خالی پورت کنن و هیچکاری روش انجام ندن ؟
یا Virtua Fighter 5 رو بعد از اینهمه وقت بدونه هیچ تغییری پورت کنن ؟

این بازیهایی که بالا مقایسه شدن یا همزمان ریلیز شدن یا با فاصله زمانی خیلی کم در حد 2-3 ماه

در مورد DMC4 هم وقتی سازنده این حرف رو زده معنیش اینه که قصد داره روی نسخه پورت شده هم کار کنه و اونو به سطح نسخه اصلی برسونه

OK ؟

خوب بهزاد جان .
يكي نميدونم فكر كنم كيانوش اين حرف را گفته بود (فكر كنم ) كه وقتي يه بازي در اصل براي يك كنسول ساخته ميشه و بعد بخوان روي يه كنسول ديگه پورتش كنن هرچه قدر هم روش كار كنن باز گرافيك كمتري نسبت به كنسول اصلي خواهد داشت . مگر اينكه دوباره بازي را به كنسول ديگري برنامه نويسي از نو كنن (درسته تا حدودي ) خودتم داري اين حرف را ميزني و تائيد ميكني .

خوب الان خيلي از بازيها هستند كه حتي با كلي تاخير براي ps3 پورت شدن ولي باز گرافيك كمتري داره .ok

الان بازي Virtua Fighter 5 كه در اصل براي ps3 اومده و بعد تصميم براي كنسول xbox360 . ولي ميبيني ميگن كه گرافيك بهتري خواهد داشت .
ايا اين با جملات بالا يا خودت كمي تداخل ايجاد نميكنه ؟

در مورد DMC4 هم وقتی سازنده این حرف رو زده معنیش اینه که قصد داره روی نسخه پورت شده هم کار کنه و اونو به سطح نسخه اصلی برسونه

خوب اين بازي اول براي ps3 ساخته شده پس كاملا مشخصه كه انرژي بيشتري صرف شده و بعدا بعد از چندين ماه تصميم براي xbox360 .
اينجا بايد نسخه ps3 نسخه برتر باشه ولي ميبيني كه نيست و هر دو يكي خواهند بود . شركت سازنده هرچه قدر هم زحمت بكشه كه نسخه xbox360 خوب باشه اون همه هم براي ps3 خواهد كشيد .

اينجا يه چيزي هست و اين اينه كه چرا قضاياي بالا ميتونه براي ps3 صادق باشه ولي براي xbox360 نه ؟

من که فکر میکنم تو همه ی موارد به جز 1اولی و سومی Ps3 تو نور بهتره.البته تو اولی هم از یه نظرهایی مال Ps3 بهتره ولی در کل توی 360 اگر دقت کنید چراغهای خیابون روشنه ولی مال Ps3 نه و انگار یک چیز زرد رنگ گذاشتن جای چراغ! البته تو سونیک اینکه سایه نداره یه مقدار ضایع هست ولی در کل به نظر نورش بهتره.
بعد توی اون بازی تونی هاوک اگه دقت کنید آسمان توی Ps3 خیلی زیباتر کار شده ولی توی نسخه ی 360 به نظر من بدن طرف یه مقدار طبیعی تره.

توی جزئیات هم مال 360 در کل کمی بهتر هست.

شما چطوری با اين نتيجه رسيدی که عکس اولی بهتره:biggrin1:..يه مقدار دقت کن اصلاً رو ps3 در عکس
اول سايها معملوم نيستند ولی رو 360 تماميه سايها معلومن

الان اینجا بحث چیه؟!خوب اینکه معلومه توی اون عکسا جز دومی از آخر ورژن X360 بهتره.ولی خوب اینم که پتانسیل سخت افزاری PS3 از X360 یکم بیشتره هم که دیگه همه گفتن و همه میدونن پس بحث الکی چیه؟!
خوب الان خيلي از بازيها هستند كه حتي با كلي تاخير براي ps3 پورت شدن ولي باز گرافيك كمتري داره .ok
نه Ok:biggrin1:خوب حتی اگه این حرف درست باشه حتما دلیلش ضعف PS3 هستش؟
خوب اين بازي اول براي ps3 ساخته شده پس كاملا مشخصه كه انرژي بيشتري صرف شده و بعدا بعد از چندين ماه تصميم براي xbox360 .
اينجا بايد نسخه ps3 نسخه برتر باشه ولي ميبيني كه نيست و هر دو يكي خواهند بود .
از کجا معلوم انرژی بیشتری صرفش میشه؟
و از کجا معلوم حتما مساوی باشن؟!
سر چیزی که نیومده چرا بحث میکنین؟
يكي نميدونم فكر كنم كيانوش اين حرف را گفته بود (فكر كنم ) كه وقتي يه بازي در اصل براي يك كنسول ساخته ميشه و بعد بخوان روي يه كنسول ديگه پورتش كنن هرچه قدر هم روش كار كنن باز گرافيك كمتري نسبت به كنسول اصلي خواهد داشت
مطمئنی؟!کمی تعقل لطفا!
بازی ساز ها اژدهای خفته Ps3 رو بیدار کنن
این سندروم پیش بینی هم معضلیه ها!

شما چطوری با اين نتيجه رسيدی که عکس اولی بهتره:biggrin1:..يه مقدار دقت کن اصلاً رو ps3 در عکس
اول سايها معملوم نيستند ولی رو 360 تماميه سايها معلومن
خب منم که گفتم مال 360 بهتره!

خوب الان خيلي از بازيها هستند كه حتي با كلي تاخير براي ps3 پورت شدن ولي باز گرافيك كمتري داره .
عشقشون کشیده روش کار نکردن با کیفیت پایین دادن بیرون.
الان بازي Virtua Fighter 5 كه در اصل براي ps3 اومده و بعد تصميم براي كنسول xbox360 . ولي ميبيني ميگن كه گرافيك بهتري خواهد داشت .
من نمیدونم مثلآ Fear چه دخلی به VF5 داره که ما مثلآ بگیم چون دیر داره میاد و این بد شده این خوب پس 360 بهتره؟ آخه این 2 بازی که مثال زدم هم سبکن؟ هیچ وقت نیا تو بازی با 2 سبک متفاوت رو اینجوری قیاس کن. تو VF مثلآ میری با تو یه اتاق با چند تا گل و گیاه و خورده چوب مبارزه میکنی. این دیگه چیزی نداره که بخواد کیفیتشم بیاد پایین. حالا تو یه بازی اول شخص میزنی شیشه رو میاری پایین و تو یه محیط بزرگتر داری بازی میکنی پس اینجا وقتی زرتی بازی پرت میشه مسلمآ کیفیتش میاد پایین اما تو یه بازی سبک فایتینگ هیچم این طور نیست. یه بازی فایتینگ چی داره؟ 4 زمین و 4 تا کارکتر. من که تو عکسها دیدم کارکترها فرقی نکرده بودن و جزئیات محیط و کیفیتشون فقط بیشتر و بهتر شده بودن. اصلآ به نظر من که دلیل نمیشه.
من همینجا اعلام میکنم که با پست اول بهزاد تو این تاپیک صد درصد موافقم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or