مقایسه گرافیکی Mass Effect 3 بین Xbox 360 و PS3

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام نسخه گرافیک بهتری دارد

• مجموع رای دهنده‌ها
    84

Terova

No Trolls
کاربر سایت
مقایسه گرافیکی بازی Mass Effect 3 در سایت lensoftruth انجام شده که به خاطر محدودیت ها میتوانید برید داخل سایتش و مقایسه رو کامل تر ببینید..

34336407444862955791.jpg

===============

48739441819522933085.jpg

یکم قدیمی شده ولی فریم توی PS3 افتضاح هست ...
بازی کلا روی 20 اجرا میشه , بعضی وقتها روی 14 هم میاد ...
ولی 360 روی 30 فریم که بعضی وقتها 4-5 تایی کم می کنه ...

دقت کنین‌:

همه دنیا و همه ی بازی سازها میدونن که ps3 بهترین گرافیک رو داره و این در انحصاری هاش معلومه . و بدونید که این تصاویر دستکاری شده هستن و با فریم ها و رزولیشن های متفاوت عکس برداری شدن و یه مشت ادم احمق این هارو این جوری میکنن تا بین ما جنگ راه بیاندازند اما در مولتی پلتفرم هر دو یکسان انند و ps3 میتونه با قابلیت 3d پخش کنه

من همین alan wake رو که بازی کردم خیلی شوق داشتم اما بعدش تبدیل به نفرت شد.

دقت کنین‌:

همه دنیا و همه ی بازی سازها میدونن که ps3 بهترین گرافیک رو داره و این در انحصاری هاش معلومه . و بدونید که این تصاویر دستکاری شده هستن و با فریم ها و رزولیشن های متفاوت عکس برداری شدن و یه مشت ادم احمق این هارو این جوری میکنن تا بین ما جنگ راه بیاندازند اما در مولتی پلتفرم هر دو یکسان انند و ps3 میتونه با قابلیت 3d پخش کنه

من همین alan wake رو که بازی کردم خیلی شوق داشتم اما بعدش تبدیل به نفرت شد.
عزیز گویا خبر نداری؟؟؟؟
برو در مورد سخت افزار 360 مطالعه کن .میبینی که بازی های مولتی گرافیکشون رو هردو یکیه ولی به خاطر نوع سخت افزار 360 بازی های مولتی بعضیاشون به مقدار خیلی کم از نظر نور پردازی بهترن.این مطلب رو تو تمام سایت های خارجی و ایرانی میتونی ببینی.
البته من هردو رو دارم و تفاوت چندانی رو مولتی ها ندیدم.

صد در صد بازي رو XBOX خيلي بهتره . رو PS3 افت فريم شديد شديد شديد داشت كه بعضي موقع ها اصولا عذاب اور ميشد !! كلا تجربه اين بازي رو xbox خيلي خيلي بهتره . يه مورد ديگه هم اينه كه جزئيات تو نسخه XBOX بيشتر از نسخه PS3 هست . تمامي اين مشكلات هم بخاطر اينه كه بازي ليد پلتفورم XBOX هست و اگه سازنده ها تنبلي نميكردن و ليد رو ميكردن PS3 ، نه رو XBOX مشكلي داشت و نه رو PS3 .

صد در صد بازي رو XBOX خيلي بهتره . رو PS3 افت فريم شديد شديد شديد داشت كه بعضي موقع ها اصولا عذاب اور ميشد !! كلا تجربه اين بازي رو xbox خيلي خيلي بهتره . يه مورد ديگه هم اينه كه جزئيات تو نسخه XBOX بيشتر از نسخه PS3 هست . تمامي اين مشكلات هم بخاطر اينه كه بازي ليد پلتفورم XBOX هست و اگه سازنده ها تنبلي نميكردن و ليد رو ميكردن PS3 ، نه رو XBOX مشكلي داشت و نه رو PS3 .
کاملا درسته اگه سازنده رو نسخه کنسول ها یکم بیشتر سعی کنن خیلی بهتره-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or